Probleme stergatoare.
![]() ![]() ![]() |
Probleme stergatoare.
Imparatul |
![]()
|
||
Imparatul Group: Members Posts: 188 Joined: 2 December 05 From: Iasi ![]() |
|
||
--------------------
La misto de misto
Nhgfbnn
- IS 12345678910
Htdcjjj
|
|||
nikuniku |
![]()
|
![]() Nu ne tragem din maimuță,dar ne îndreptăm cu pași repe Group: Members Posts: 2.862 Joined: 14 January 11 From: bucuresti ![]() |
problema scartaitului am rezolvato foarte simplu la o masina a unui vecin (zafira,are stergatoare de 60 cm),in vasu le spalator am pus un capacel(ca cel de la sticlele de suc)de sampon de baie,amestecat bine in sticla de 2 litri si pus in vas,nu mai scartaie lamele.si curata mai bine parbrizu,acum pe frigu asta in solutia de spalat parbriz de iarna a pus la fel un capacel de sampon si mia zis ca nu scartaie deloc
|
--------------------
opel zafira
f75
1.6-16valve
|
|
vi_escu |
![]()
|
![]() Membru somnambul Group: Members Posts: 1.996 Joined: 13 November 04 From: republica procurorilor ![]() |
inaltimea ta, este ditamai topicul pe tema asta.
This post has been edited by vi_escu: 7 Dec 2014, 22:56 |
--------------------
Logan
ABS plus 1,6MPi
. 2007 Decat mult si fara rost mai bine putin si prost!
|
|
paul_p |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.133 Joined: 1 April 06 From: psd=evil ![]() |
Ar mai trebui adaugat si un capacel de gramatica.
This post has been edited by paul_p: 7 Dec 2014, 23:03 |
--------------------
Fara
roti
- 2010
fara ipocriti
|
|
Imparatul |
![]()
|
Imparatul Group: Members Posts: 188 Joined: 2 December 05 From: Iasi ![]() |
QUOTE(paul_p @ 7 Dec 2014, 22:58) Am aplicat gramatica celor care stau toata ziua pe facebook, a celor care stau numai cu telefonul in fata oriunde merg, la un suc, la un club, etc. E gramatica generatiei smartphone, a celor care trebuie sa mearga la muzeu sa vada cum arata o carte. This post has been edited by Imparatul: 8 Dec 2014, 09:17 |
--------------------
La misto de misto
Nhgfbnn
- IS 12345678910
Htdcjjj
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
- -
- E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th September 2025 - 16:20 |