volan "greu"
![]() ![]() ![]() |
volan "greu"
felix |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 58 Joined: 11 January 03 ![]() |
|
||
-------------------- |
|||
asarban |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Banned Posts: 2.288 Joined: 24 May 02 ![]() |
nu!
E de la axul de volan Se cere schimbat! |
-------------------- Intr-o apa adanca patru ochi luceste. Ce sa fie oare este doi de peste.
|
|
felix |
![]()
|
Adica piesa aia de 2 milioane de lei care toata lumea o schimba in garantie?
![]() Thx |
-------------------- |
|
miki |
![]()
|
![]() #Hırsızlargibigeceniniçine Group: Members Posts: 1.213 Joined: 30 July 02 From: Bucuresti ![]() |
Ia de verifica matale presiunea in rotile din fata. Vezi sa o faci la rece (1.9-2.0 bar)
|
--------------------
Renault
Sedan 1.6 16V / Megane IV 1.33 TCE
2004 / 2019
- XX-B-XXX #Hırsızlargibigeceniniçine
Funken Kurbelwelle Uzun Araç! Değer Aºılırsa |
|
Mihai007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 244 Joined: 13 February 03 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE Ia de verifica matale presiunea in rotile din fata. Vezi sa o faci la rece (1.9-2.0 bar) asa sa faci, bre eu le-am umflat odata pana pe la 2.5 si ziceam ca am servodirectie... la viteze mai mari chiar era periculos de "usoara" directia asa ca le-am dezumflat iar pana la 2.0 |
--------------------
Dacia SuperNova
Rapsodie
|
|
felix |
![]()
|
din pacate nu e presiunea.
si la viteze mari tot asa greu e. Partea nasoala e ca dupa ce trece de portiunea in care e franat, devine iar usor...Mi-e frica si sa nu fac vreo tampenie. |
-------------------- |
|
miki |
![]()
|
![]() #Hırsızlargibigeceniniçine Group: Members Posts: 1.213 Joined: 30 July 02 From: Bucuresti ![]() |
Daca nu este de la presiune, atunci trebuie sa verifici caseta de directie (numai la service). Axul volan cloncane sau "agata" dar nu "frineaza" directia.
PS. Al meu troncane foarte tare de zici ca acuma se face bucati, dar directia merge usor si nu am jocuri (am trecut de ITP, chiar i-am pus sa verifica ca lumea jocul directiei) |
--------------------
Renault
Sedan 1.6 16V / Megane IV 1.33 TCE
2004 / 2019
- XX-B-XXX #Hırsızlargibigeceniniçine
Funken Kurbelwelle Uzun Araç! Değer Aºılırsa |
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
ce povestesti tu acolo mi s-a intamplat si mie .. e de la imbinarea de jos a axului volanului (cea de langa caseta de directie) .. ia si toarna niste ulei pe ea si apoi baga multa vaselina .. o sa mearga iar normal o peroada dupa care o sa prinda joc ... apoi se schimba
![]() |
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|
ashu |
![]()
|
![]() Membru erectil Group: Members Posts: 674 Joined: 10 December 02 From: Bucuresti ![]() |
Ia ziceti-mi si mie cum se manifesta cand se buleste axu asta volan de-l skimba toata lumea. Nu de alta da mie imi scartzaia foarte tare cand miscam volanul, nu troncanea da scartzaia, si aproape ca simteam vibratiile in podea de ce zgomot facea. Am fost in servis, au uns p-acolo, acuma nu mai scarrtzaie da muge, adica s-a mai ingrosat sunetul (insa e mai diminuat). Vreau sa stiu daca sa ma impac cu ideea ca mai bine de atat nu se poate sau trebe skimbat ceva p-acolo si m-au aburit aia in servis.
|
--------------------
Pejo
206 2.0 HDi
2002
- -
|
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
La tine scartaie bucsa in teflon care etanseaza iesirea axului prin podea ... daca bagi pe acolo niste vaselina o sa ii treaca .. dar ptr asta trebuie sa scoti bucsa cu totul (inelul interior e facut din doua bucati si iese cu totul de pe ax) .
|
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|
ashu |
![]()
|
![]() Membru erectil Group: Members Posts: 674 Joined: 10 December 02 From: Bucuresti ![]() |
Mersi, suna complicat. O sa-i pun p-aia cand mai ajung in servis. Oricum asta ma interesa, daca trebe ceva skimbat acum cat mai sunt in garantie.
|
--------------------
Pejo
206 2.0 HDi
2002
- -
|
|
andi |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 23 Joined: 26 January 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE ce povestesti tu acolo mi s-a intamplat si mie .. e de la imbinarea de jos a axului volanului (cea de langa caseta de directie) .. ia si toarna niste ulei pe ea si apoi baga multa vaselina .. o sa mearga iar normal o peroada dupa care o sa prinda joc ... apoi se schimba ... _________________ acelasi lucru l-am observat si eu la mine de vro 2 zile.. volanul agatza la fara/si un sfert.. o sa pun vaselina la imbinarea aia.. dar dupa o perioada, ce trebuie schimbat? |
-------------------- |
|
asarban |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Banned Posts: 2.288 Joined: 24 May 02 ![]() |
Axul de volan
Se numeste: ax inferior volan |
-------------------- Intr-o apa adanca patru ochi luceste. Ce sa fie oare este doi de peste.
|
|
Me |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 31 Joined: 27 February 03 From: Timisoara ![]() |
Mie mi-au schimbat caseta de directie pentru "agatatul" de care povestesti.
Caseta de directie avea joc destul de mare. Pe langa asta, mi-au schimbat si axul volan. Oricum, dupa o luna si un pic am deja niste trosnituri care se manifesta la parcari laterale. Dar n-au putut inca sa-si dea seama ce e. Asa ca mai stau si prin martie ma duc din nou la ei. Ca mai am garantie. Eu cred ca axul e dus. Nu cred ca e caseta, dar mai sti... |
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 19:24 |