Revizia de 10k nu o faceti la cobalcescu
![]() ![]() ![]() |
Revizia de 10k nu o faceti la cobalcescu
V.Radu |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 28 Joined: 19 October 04 ![]() |
|
||
-------------------- |
|||
Dragos |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 265 Joined: 17 August 04 From: Galati ![]() |
QUOTE(V.Radu @ 25 Oct 2005, 07:35) ...ca politica firmei nu iti permite sa stai langa masina si inplus probabil m-as fi plictisit sa stau 7 ore in 6 posibile langa masina Gresit! Daca stateai (luai un liber, ceva) vedeai ce ti-au facut, si probabil erau mai motivati, iar timpu' se scurta la juma'. ![]() |
--------------------
Dacia
Solenza 1.4MPI Clima
- ... Posesor de Solenza...
|
|
Codrin |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.364 Joined: 7 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Gresit! Oficial, nu se mai permite clientilor sa asiste la reparatia masinii.
Timpul din factura nu se scurta pentru ca e luat din normativele Dacia. |
--------------------
Mazda
.
.
|
|
Dragos |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 265 Joined: 17 August 04 From: Galati ![]() |
QUOTE(Codrin @ 25 Oct 2005, 11:21) Gresit! Oficial, nu se mai permite clientilor sa asiste la reparatia masinii. Poate la service-ul in discutie... QUOTE(Codrin @ 25 Oct 2005, 11:21) Timpul din factura nu se scurta pentru ca e luat din normativele Dacia. Ma refeream la cel fizic - si asta-i important, parerea mea. |
--------------------
Dacia
Solenza 1.4MPI Clima
- ... Posesor de Solenza...
|
|
GABONE77 |
![]()
|
![]() el jefe Group: Members Posts: 856 Joined: 9 August 04 From: Bucuresti ![]() |
data viitoare cand ai o problema citeste si tu mai bine forumul ai sa vezi ca iti va folosi. de ex era topic cu revizia de 10.000 km si vedeai acolo opiniile celor care au trecut peste ea.adica bune si rele. si te orientai. data viitoare cand mai ai probleme rasfoieste forumul si ai sa vezi ca daca tu casti ochii nu ai sa mai deschizi punga.
|
--------------------
Dacia
Sandero
2009 1.6 MPI Laureate
- TPG cine e bun e bun si cand e rau
|
|
Stefan.A |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 431 Joined: 21 June 04 ![]() |
Cunosc cativa mecanici foooarte bine, unii chiar in service Dacia.
Daca vrei o treaba facuta cum trebe, fa-o cu mana ta. In cazul de fata asta inseamna: -te duci cu ulei/filtre/ placute, etc (ce stii ca trebuie schimbat) luate de tine de ma magazin (e mai ieftin) -stai langa mecanic si esti sigur ca e tot schimbat cu ceva NOU. N-as vrea sa dau detalii aici, dar credeti-ma ca e bine sa faci asa daca tii la fieru' tau. -ai grija ca mecanicu sa se miste natural - chiar daca esti taxat dupa normativele de fabrica, nu iti mai poate spune nimeni ca au lucrat 15 la masina ta. O revizie de 20 min m-a costat candva 7 ore, deci "been there". -daca consideri necesar (ar fi bine sa consideri) ii dai si lui o br. Oricum te-ar costa mai mult si treaba nu ar fi asa de bine facuta daca nu l-ai co-interesa. Cei care spun "NO SPAGA - sub nici o forma" sunt oricand bineveniti in Australia. Cei care nu vor sa fie pacalici in tara lor, casca urechile. Ma repet aici, dar in nici un caz nu lasi masina acolo pentru operatii de genul revizie. Cele de mai sus sunt valabile si la multe alte marci (pe incercate): reno, citroen,vw group, fiat, tiriac group, etc, etc. La Maseratti, RR, Lamborghini probabil ca poti sa mai sari din sugestiile de mai sus. |
-------------------- |
|
Charlton |
![]()
|
![]() ان سيارتي ك Group: Members Posts: 366 Joined: 18 February 05 From: Gugulania ![]() |
Ma suna mesterul in halat renault si imi zice ca masina este gata, tocmai a iesit de la geometrie si ma costa 4.5 mil Ma duc acolo si zic daca vad si un beculetz schimbat le dau cu el in cap ca nu am vrut sa imi schimbe nimic in afara de placute, ulei, filtru... Oamenii m-au lucrat la manopera mai bine zis... mi-au luat 7.1 ore manopera in conditiile in care masina am lasat-o la 9 si am luat-o la 3... 9-15=6 ore.. dar asta nu mai conteaza pt ca mi s-a explicat ca s-a lucrat in paralel la masina mea. Sa va mai zic ca pt 2 litrii de ulei (nu stiu ce baga astia) am platit 850.000.. in conditiile in care 4 l de ulei elf, valvoline, texaco, omv, si ce mai vreti voi nu costa mai mult de 1 mil 2 ore de manopera am platit numai la geometrie... Acum va intreb eu .. daca masina este in garantie si eu ii zic ca trage dreapta vi se pare corect sa platesc "remedierea" prin geometrie? E treaba lor sa vada de ce trage .. Attached File(s) ![]() |
--------------------
Dacia Logan
Preferance
2005 /
- CS-05-FUB Batranul marinar cu alge in barba si scoici pe burta.
GPS...chinezarie da' bun. |
|
valioglu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 498 Joined: 2 July 04 ![]() |
Charlton are dreptate la faza cu garantia. Mie nu mi-au luat nici un ban pentru verificare/reglare geometrie, dar in schimb mi-au facut-o praf dupa ce m-au plimbat vreo trei drumuri in proba si dupa ce am stat vreo ora sa surubareasca doua piulite de doi bani (ca doar din alea se regleaza).
Nu mai vorbesc ca volanul nu statea drept, dar masina tragea in partea cealalta si era complet instabila. M-am dus la un atelier specializat (al carui nume nu o sa il mentionez pentru a nu-i face reclama si pt ca sunt convins ca mai sunt o gramada in Bucuresti cel putin la fel de bune) si am rezolvat-o in 20 de minute fara probe de drum si alte prostii. This post has been edited by valioglu: 25 Oct 2005, 17:58 |
--------------------
DACIA SOLENZA
CONFORT 1.4
- B-01-DOG viata e scurta dar nedreapta
|
|
Mircea Visan |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 97 Joined: 3 March 04 From: Bucuresti ![]() |
Mai bine sa te coste ceva in plus decat sa te trezești fara roata la masina. Si culmea culmilor sa mai si mergi cu masina. Altii au patit-o
Sper sa nu supar pe nimeni Mircea |
--------------------
Dacia Duster Laureat
4x4 1.5dci
2010
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th June 2025 - 16:49 |