Imi scartaie vitezometrul
![]() ![]() ![]() |
Imi scartaie vitezometrul
ender |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 20 November 03 ![]() |
|
||
-------------------- |
|||
dragOn |
![]()
|
![]() Fost deținător Dacia (1310, Liberta, Solenza) Group: Members Posts: 692 Joined: 8 July 02 From: Bucuresti ![]() |
1.700.000
Din păcate mă îndoiesc! |
--------------------
VOLKSWAGEN
PASSAT
TDi 131CP/2002
- B xx UEX Never drive faster then your angel can fly !!!
|
|
asarban |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Banned Posts: 2.288 Joined: 24 May 02 ![]() |
QUOTE Exista si alta varianta? Multumesc. Da, cumpara-ti un aparat GPS ultraperformant (cca 800 euroi,) o antena de plafon (alti 120 euroi) si iti afiseaza ala viteza, viteza medie, acceleratiile, tot! |
-------------------- Intr-o apa adanca patru ochi luceste. Ce sa fie oare este doi de peste.
|
|
FiveThreeFive |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 232 Joined: 26 June 03 From: Bucuresti ![]() |
E destul de putin probabil sa-ti scartaie din bord. Nu imposibil, dar improbabil. Daca iti scartaie din bord, vitezometrul ar trebui sa arate valori aiurea iar acul sa fie foarte instabil (sa "penduleze", sau sa se intepeneasca cand si cand).
Ce poti incerca: desfa cablul de kilometraj din spatele bordului si vezi daca mai ai scartaitul. Daca da, este probabil sa fie din cablu. Daca nu, poti suspecta vitezometrul. Ce mai poti face, este sa demontezi bordul, sa scoti ceasul din bord si sa-l ungi. Sunt sanse sa se rezolve, sunt sanse sa nu. Da, gasesti ceas separat, nu iti trebuie bord cu totul. |
--------------------
ex- Dacia 1310 Break
, on the road: 1988-2003
, scrapped: 2010
|
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.511 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
am mai auzit vitezometre scartaind si era din totalizatorul ala mic de km, nu din ceas. Incearca sa desfaci vitezometrul si sa-l ungi cu ceva (ulei de masina de cusut, vaselina siliconica) dar fff putin, ca daca il gresezi prea mult prinde praf dupa aia si se face un maglavais de nedescris
|
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
MUGUREL GINGA |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 6 Joined: 19 May 13 ![]() |
AEIASI PROBLEMA O AM SI EU
DAR I-AM SCOS CABLU SI NU MAI SCARTIE ![]() UNDE AM DESCOPERIT CA ERA CABLUL DEGRADAT ![]() SI L-AM SCHIMBAT SI NU MAI SCARTIE This post has been edited by MUGUREL GINGA: 20 May 2013, 14:35 |
--------------------
DACIA
BERLINA
1996 L
- BT 69 XXX
|
|
pais_valenciano |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 184 Joined: 24 April 09 ![]() |
QUOTE(MUGUREL GINGA @ 20 May 2013, 15:34) AEIASI PROBLEMA O AM SI EU DAR I-AM SCOS CABLU SI NU MAI SCARTIE ![]() UNDE AM DESCOPERIT CA ERA CABLUL DEGRADAT ![]() SI L-AM SCHIMBAT SI NU MAI SCARTIE Aceeasi problema o am si eu, cand e rece afara mai ales iarna iese un scartait de nu aud ce vorbeste pasagerul din dreapta ![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
DACIA
1310 BREAK
1997
- B77CHG
|
|
sebymesteru |
![]()
|
![]() Membru rigid Group: Members Posts: 782 Joined: 31 May 09 From: Sfantu Gheorghe-Covasna ![]() |
Nu e legat cu sarma,ala e sigiliul din fabrica pentru a sti ca nu s-a umblat la totalizator,cablul are o piulita olandeza in capat cu care se infileteaza pe vitezometru...
![]() |
--------------------
Dacia/Mazda
1310/1410 M6
1988/1996/1999, 2007
- CV 15 REA Mecanica e la fel ca muzica. Muzicanti sunt multi,artisti...mai putini.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 23:13 |