popii si maicutele, ce masini conduc
![]() ![]() ![]() |
popii si maicutele, ce masini conduc
adită |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.161 Joined: 25 June 07 From: BUCURESTI ![]() |
|
||
--------------------
--------------
-------------
-------------
- BUCURESTI -------------------------
|
|||
luck33ro |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.720 Joined: 8 March 06 ![]() |
Pai tu pui Toyota Avensis langa toate cazanele alea insirate acolo?
![]() ![]() |
--------------------
**
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Azi am vazut doua muste footindu-se pe chederul autobuzului. Merge la maicute sau deschid topic separat?
8 Jan 2015, 10:28: QUOTE(adită @ 8 Jan 2015, 10:13) Deschid acest topic deoarece azi am vazut 2 maicute intr-un porsche cayenne ![]() Ah....mai imi aduc aminte de popa cu maserati dat la tv. Ar fi interesant sa postati aici cu ce masini i-ati vazut pe luminatii astia care cand vin cu boboteaza primul lucru te intreaba cand platesti contributia ![]() In rest am mai vazut maicute cu masini mai omenesti..dacia 1310,octavia 1,toyota avensis,hyundai i10. Adita, fa si tu saltul calitativ catre preocupari intelectuale, care nu exclud umorul. Topicuri cu ce tzitze si-a mai pus zavoranca merg pe viki, pe feisbuci sau in alte parti. Interesele culturale ale betivilor astora care beau cafea pe aici sint putin diferite de standardul tau. This post has been edited by corbex: 8 Jan 2015, 10:28 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
adită |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.161 Joined: 25 June 07 From: BUCURESTI ![]() |
QUOTE(luck33ro @ 8 Jan 2015, 10:22) Pai tu pui Toyota Avensis langa toate cazanele alea insirate acolo? ![]() ![]() era model mai vechi ![]() 8 Jan 2015, 10:33: QUOTE(corbex @ 8 Jan 2015, 10:26) Azi am vazut doua muste footindu-se pe chederul autobuzului. Merge la maicute sau deschid topic separat? <span class='edit'>8 Jan 2015, 10:28:</span> Adita, fa si tu saltul calitativ catre preocupari intelectuale, care nu exclud umorul. Topicuri cu ce tzitze si-a mai pus zavoranca merg pe viki, pe feisbuci sau in alte parti. Interesele culturale ale betivilor astora care beau cafea pe aici sint putin diferite de standardul tau. deh ma.atat pot eu.sunt mai limitat ![]() This post has been edited by adită: 8 Jan 2015, 10:33 |
--------------------
--------------
-------------
-------------
|
|
luck33ro |
![]()
|
QUOTE(corbex @ 8 Jan 2015, 10:26) Azi am vazut doua muste footindu-se pe chederul autobuzului. Merge la maicute sau deschid topic separat? <span class='edit'>8 Jan 2015, 10:28:</span> Adita, fa si tu saltul calitativ catre preocupari intelectuale, care nu exclud umorul. Topicuri cu ce tzitze si-a mai pus zavoranca merg pe viki, pe feisbuci sau in alte parti. Interesele culturale ale betivilor astora care beau cafea pe aici sint putin diferite de standardul tau. E chiar interesant, un autobuz care are muste in calduri, pe gerul asta... E ceva ciudat aici! ![]() |
--------------------
**
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Initiatoru'?
|
--------------------
|
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Renault
Symbol
2006 1.4 8v
- UXE Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Multă lume necăjită.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
adită |
![]()
|
|
--------------------
--------------
-------------
-------------
|
|
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
bah pacatosu-le , baga repede 10 "Tatal nostru"
![]() |
--------------------
Renault
Symbol
2006 1.4 8v
- UXE Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
|
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
|
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Inchid acest topic deoarece am văzut 2 măicuțe într-o Dacie Solenza.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
Si eu am vazut una intr-o Dacie Break, ce-i cu asta? Noi discutam aici despre masini!
|
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|
autom |
![]()
|
![]() membru pompier Group: Members Posts: 1.198 Joined: 8 January 05 From: Bucuresti-sa traiesti!!!! ![]() |
inainte de 89 am vazut un camon condus de un calugar sau preot. Era un SRD.
OAre era camionul manastirii? Aveau voie sa aiba asa ceva? |
--------------------
Dacia 1100
Berlineza
1971
|
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.627 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
nu intrati cu camioane pe topic cu autoturisme
![]() popa obez morbid supernova albastra ![]() |
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
luck33ro |
![]()
|
Io am vazut un popa la 200kg intr-un trabant! Aia da masina!
|
--------------------
**
|
|
Markos |
![]()
|
Ăla da popă!
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
![]() |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
adită |
![]()
|
simpaticii dreacu
![]() |
--------------------
--------------
-------------
-------------
|
|
Ake |
![]()
|
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
cred ca initiatorul a vazut maicutele astea 1628413983_sexy_nun_answer_103_xlarge.jpeg
asa ca aici se inchide. |
--------------------
(si) Dacia
Logan
Laur.1.4 "Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto) |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 19:21 |