cum sa deschizi masina cu telefonul mobil
![]() ![]() ![]() |
cum sa deschizi masina cu telefonul mobil
catalin80 |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 728 Joined: 30 July 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
renault clio symbol
,
skoda superb
|
|||
maxiK |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 346 Joined: 10 May 05 ![]() |
Oare? Esti sigur? Nu ne minti? Pe bune?
This post has been edited by maxiK: 27 Oct 2005, 12:10 |
--------------------
dacia
logan laureate1.6
- B 37 KNH
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Daca telefonul are aceasta functie, infrarosu sau bluetoth se poate, si binentes ca sistemul din cheie sa suporte asa ceva
Am mai auzit o varianta..iei un 5110 sau o caramida de genu, si trantesti tare in geam...cea mai simpla metoda de a deschide masina cu telefonul... This post has been edited by argon: 27 Oct 2005, 12:14 |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
dras |
![]()
|
![]() Driver Group: Members Posts: 163 Joined: 21 November 04 From: Bucuresti ![]() |
no sh*t?
![]() si daca pierd telecomanda de la televizor pot sa sun la dealer sa-mi schimbe si mie canalu'? |
--------------------
Honda
Accord Executive
2007 / 2.0 A/T 155CP
- B-74-***
|
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
daca tot ii dai telefon celui de acasa, mai bine ii spui sa-ti aduca cheia de rezerva
![]() |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
catalin80 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 728 Joined: 30 July 04 From: Bucuresti ![]() |
nu se specifica faptul ca telefonul sa aibe infrarosu, bluetooth
|
--------------------
renault clio symbol
,
skoda superb
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
catalin80 |
![]()
|
dupa cum spuneam nu e probata de mine ...dar ar fi ceva sa functioneze
|
--------------------
renault clio symbol
,
skoda superb
|
|
paulp |
![]()
|
![]() Bagator de seama! Group: Members Posts: 3.098 Joined: 31 July 03 From: Iasi ![]() |
sa moara cici (aia balerina lu Marty) daca nu ma duc la masina si incerc s-o deschid, si sa vezi scandal ce fac daca nu merge
![]() |
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
lui Connex.... sau cui ?
|
--------------------
DSN/SLZ
|
|
paulp |
![]()
|
![]() Bagator de seama! Group: Members Posts: 3.098 Joined: 31 July 03 From: Iasi ![]() |
Si lu Conex si lu Orange ca am de amindoua
![]() |
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
maxiK |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 346 Joined: 10 May 05 ![]() |
QUOTE(paulp @ 27 Oct 2005, 12:21) sa moara cici (aia balerina lu Marty) daca nu ma duc la masina si incerc s-o deschid, si sa vezi scandal ce fac daca nu merge ![]() Da, dar vezi ca-ti trebuie o cheie ( cea de acasa) cu telecomanda deschidere/inchidere centralizata ![]() This post has been edited by maxiK: 27 Oct 2005, 12:29 |
--------------------
dacia
logan laureate1.6
- B 37 KNH
|
|
vv |
![]()
|
![]() dilbert.com Group: Members Posts: 1.080 Joined: 10 June 04 From: Bucuresti ![]() |
Merge numai pe Zapp, pe GSM nu merge, degeaba incercati. E din cauza tehnologiei CDMA, combinata cu blootooth. Altfel "e tehnic si logic vorbind imposibil!!!"
P.S. Degeaba aveti bluetooth, ala nu suporta asa ceva. Sa nu faceti vreo confuzie intre tehnologii, fiindca tehnic si logic vorbins sunt diferite This post has been edited by vv: 27 Oct 2005, 12:31 |
--------------------
Renault
Grand Scenic
2008
- B.00.XXX It is final proof of god's omnipotence that he needs not exist in order to save us.
|
|
paulp |
![]()
|
Mi-ai sctricat chefu, si taman cind voiam sa intreb daca nu merge si de la telecomanda alarmei, ca a doua cheie e chioara
![]() |
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
RTZone |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 62 Joined: 11 April 05 From: Bucuresti ![]() |
Din cate va d eu e aici nu este vorba decat de un ton DTMF
Probabil ca este la fel ca si cand ai da un tel ,in loc sa formezi nr de tel pur si simplu inregistrezi tonurile sau le generezi,dai play langa microfon si..., minune,functioneaza Parerea mea |
--------------------
Logan
Ambiance
- B-OO-NDD " Magarul când îmbatrâneste nu ajunge neaparat mai marele grajdului! " |
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Acu intreb si eu ca economistu' nepriceput: care este gama de frecvente transmise de catre micriofon si mai incolo de catre telefon pe reteaua de GSM/CMDA etc, astfel incat frecventa radio emisa de telecomanda sa fie codata digital, transmisa pe reteaua GSM, sa fie decodata in analogic si sa fie emisa de difuzorul telefonului?
Cam care sunt frecventele de lucru ale microfonului, ale difuzorului si ale amplificatoarelor si decodoarelor din telefoane? Intreb si eu... |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
paulp |
![]()
|
Clar mi-ai stricta tot chefu, asta dupa ce ieri mecanicu meu a uitat cheile in contact si bineinteles ca alarma s-a activat, si a activat si inchiderea, asa ca ne uitam amindoi gales la masina... noroc ca tin a doua telecomanda la nevasta-mea in geanta
![]() |
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
dacicuss |
![]()
|
![]() Mare Vrajitor KKK Group: Members Posts: 299 Joined: 3 August 04 From: Poplaca ![]() |
Klaus...io cred ca esti "injiner" deghizat in economist....spune sincer !
![]() Io stiu alta metoda: cu fierul de calcat, musai sa aiba apa in rezervor pana la nivel maxim!...pe o bere, vand pontul...de la Beck's in sus |
--------------------
VW Passat
1.9TDI
- ww-00-XXX A religious war is like children fighting over who has the strongest imaginary friend...
The 50-50-90 rule: Anytime you have a 50-50 chance of getting something right, there's a 90% probability you'll get it wrong. |
|
paulp |
![]()
|
Da un fier de calcat de ala batrinesc cu carbuni nu e bun?
![]() |
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
DodoBird |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 572 Joined: 15 October 04 From: Bucuresti ![]() |
Merge nene si mai mult, daca ai un telefon performant din ala de ebonita cu disk si manivela poti deschide orice masina !
|
--------------------
Dacia
Berlina 1300 cmc
2005 Alba
- B-54-WEG
|
|
SilviuB |
![]()
|
Membru de BUKOWINA Group: Members Posts: 281 Joined: 19 August 04 From: Suceava-Bukowina ![]() |
Si marmota ....
Fiti seriosi, un copil poate crede, dar voi sau eu ?!!!??!!!! ![]() This post has been edited by SilviuB: 27 Oct 2005, 13:14 |
--------------------
VW
POLO
2005
- 8XSYL
|
|
cosmin_m |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 407 Joined: 27 October 04 From: Bucuresti ![]() |
![]() Paul, imi imaginez momentul: " Iubi, sunt la service, vi te rog sa ne descui si noua masina ?" Da' ce faceai in service ? |
--------------------
Lada / Logan
1200 / 1.6 8v ABS
- B-NN-MMM
|
|
paulp |
![]()
|
Schimbam lichidul de frina, dar e alta poveste.... chestia e ca nevasta-mea era la sedinta cu parintii, asa ca l-am expediat pe un prieten din apropierea scolii sa recupereze telecomanda si sa ne-o aduca
![]() |
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
nik1965 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 365 Joined: 17 June 05 ![]() |
Teoretic cred ca in anumite conditii particulare se poate intimpla. Da aceste conditii particulare cred ca sunt greu reproductibile. Nu ati sesizat ca daca un telefon mobil este asezat in apropierea unui calculator sau aparat media inainte de a suna telefonul apar oarece fenmene ciudate cu citeva secunde inainte?
parerea mea este ca se poate intimpla asa ceva dar depinde foarte mult de tipul telefoanelor si chiar de codul cheii respective . Si cred ca una din conditii este ca in comunicatie sa fie implicate doua telefoane mobile. Repet teoretic nu mi se pare chiar de domeniul fantasticului! |
--------------------
dacia
logan , duster
2005, 2017
- xx-xx-xxx
|
|
dacicuss |
![]()
|
![]() Mare Vrajitor KKK Group: Members Posts: 299 Joined: 3 August 04 From: Poplaca ![]() |
Paul>> ala vechi cu carbuni, pe aci e numit "tiglazau"...
![]() ![]() Cred c-ar merge si cu ala...numa' nu tine apa inauntru ![]() L.E.: Io zic sa punem mana de la mana si sa dam un mail la MythBusters...putem viziona la TV, cu berica in mana...de ce sa ne chinuim pe langa masina...va imaginati de trece o duba de la spitalu' 9 pe langa voi, in timp ce tot tintiti masina butonand la telefon...ce or sa creada aia? ![]() This post has been edited by dacicuss: 27 Oct 2005, 13:44 |
--------------------
VW Passat
1.9TDI
- ww-00-XXX A religious war is like children fighting over who has the strongest imaginary friend...
The 50-50-90 rule: Anytime you have a 50-50 chance of getting something right, there's a 90% probability you'll get it wrong. |
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
dacicuss |
![]()
|
Radian>> Vecine, cam asa credeam si io...later
![]() |
--------------------
VW Passat
1.9TDI
|
RIon |
![]()
|
![]() pasionat Group: Members Posts: 2.835 Joined: 22 May 04 From: CJ ![]() |
sunteti off-topic, topicul e aberant...
vv e o prostie ce sustii argon... mai ai un pic si ajungi la 60%warn, de ce nu te potolesti? closed, bye. |
--------------------
Skoda
Octavia 2
2005, TDI 160CP 2008, Ford Focus 115 CP
- de CJ www.raresion.ro
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 16th May 2025 - 08:36 |