zgomot ciudat stinga fata cind accelerez
![]() ![]() ![]() |
zgomot ciudat stinga fata cind accelerez
royal |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 12 Joined: 29 October 05 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Supernova
- IS-04-TXH
|
|||
LaurD |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 229 Joined: 11 June 05 From: Pitesti ![]() |
planetara
in viraje nu bate ? |
--------------------
Renault
Fluence
Fluence ---Ex .Logan 2007/ ABS+, 1.6MPI ---ex. DSN
- AG
|
|
axel |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 603 Joined: 20 November 04 ![]() |
ai cumva capace la roti?
|
--------------------
renault clio
1.4
2007
|
|
royal |
![]()
|
Nu in viraje nu bate deloc...sigur nu e planetara...si da am capace la roti, de ce are vreo importanta?.Si zgomotul e in fata in dreptul soferului...e ca o bataie ritmata cind accelerez..Nush ce sa-i fac ..cre ca am sa schimb cauciucurile intre ele pe fata..sa vad ce se intimpla.
![]() |
--------------------
Dacia
Supernova
- IS-04-TXH
|
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
Daca zgomotul apare NUMAI CAND ACCELEZI inseamna ca ai sanse 90% sa fie de la planetara uzata.
Ca sa testezi trebuie sa scoti planetara de pe masina si ii verifici jocurile. |
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|
royal |
![]()
|
Nu ma pre pricep dar...nu ar tre sa faca zgomote in curbe..la planetara, ori la mine la viraje nu se aude nimic,nici un zgomot, in orice parte ar fi virajul. Se poate sa am joc chiar daca in viraje nu se aude nik, nu ciriie deloc?
|
--------------------
Dacia
Supernova
- IS-04-TXH
|
|
nik1965 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 365 Joined: 17 June 05 ![]() |
Ia incearca sa iei viraj la maxim stinga sau dreapta. Daca nu iei viraj maxim e posibil sa nu se auda, asa ca ia incearca sa pleci de pe loc luind viraj maxim.
|
--------------------
dacia
logan , duster
2005, 2017
- xx-xx-xxx
|
|
chz |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 27 Joined: 26 September 05 ![]() |
Verifica planetarele. Cu masina suspendata este posibil sa nu se auda nimic pentru ca planetarele nu sunt intinse (nu sunt in pozitia normala in mers). Cu masina suspendata incearca sa iei viraj maxim stanga, dreapta si este posibil sa auzi bataia. Se poate verifica jocul si cu planetarele nedemontate. Nu este relevant, dar cel mai bine este sa le demontezi.
|
--------------------
dacia
super nova clima
- CHZ Cine se scoala de dimineata, ii vede pe ceilalti dormind.............
|
|
royal |
![]()
|
Da am facut cum mi s-a zis si amluat maxim stinga de volan si am plecat, nici un zgomot....apoi am luat dreapta si s-a auzit acelasi zgomot care se aude cind o accelerez...adica bataia aia. Deci concluzia care ar fi? e planetara de pe stinga???
Are joc?...se mai poate repara sau tre sa iau una noua? Multumesc celor ce au au rabdare si au raspuns. |
--------------------
Dacia
Supernova
- IS-04-TXH
|
|
nik1965 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 365 Joined: 17 June 05 ![]() |
QUOTE(royal @ 1 Nov 2005, 18:26) Da am facut cum mi s-a zis si amluat maxim stinga de volan si am plecat, nici un zgomot....apoi am luat dreapta si s-a auzit acelasi zgomot care se aude cind o accelerez...adica bataia aia. Deci concluzia care ar fi? e planetara de pe stinga??? Are joc?...se mai poate repara sau tre sa iau una noua? Multumesc celor ce au au rabdare si au raspuns. Bingo! Planetara bat-o vina, dar daca nu te supara zgomotul asa rau inca mai poti merge cu ea. |
--------------------
dacia
logan , duster
2005, 2017
- xx-xx-xxx
|
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
Dupa cum descrii problema se pare ca ai joc mare numai in tripoda, deocamdata.
Eu zic sa o mai lasi peste iarna ca in afara de zgomot nu mai e nici un pericol si sa o inlocuiesti la primavara dupa ce se termina cu zapezile. |
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 6th May 2025 - 23:10 |