MULTUMIRI, De la toti cei care si-au reparat masinile
![]() ![]() ![]() |
MULTUMIRI, De la toti cei care si-au reparat masinile
nonam32001 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 60 Joined: 15 September 08 ![]() |
|
||
--------------------
dacia
solenza clima
2003
- ph xx brd
|
|||
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
Chiar era nevoie de topic special??
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
i96nds |
![]()
|
![]() Stefan Group: Moderatori Posts: 2.708 Joined: 16 May 03 From: Bucuresti ![]() |
Ha ha... sunteti tari...
Intr-adevar, nu era nevoie de topic nou. Dar parca nici nu m-a lasat inima sa il sterg pe acesta ![]() Mai ales ca e topic deschis de un utilizator noname - care e aici de peste 6 ani - in care sigur a citit multe pe aici, desi a scris mai putine. Eu as vrea sa ii multumesc in primul rand lui Klaus ! Multumesc si celorlalti colegi si moderatori. Imi vin in cap repede multe nume de utilizatori ai forumului care au ajutat enorm pe ceilalti cu sfaturi foarte foarte pertinente. Nu incep acum cu o lista ca incep sa se supere ca nu i-am pus mai sus in ordinea preferintelor ![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala 1.4/2003
- B-77-XXX Stefan
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Pentru putin.
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
george_scala_2004 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 6.580 Joined: 16 April 09 ![]() |
Multumesc tuturor!
![]() |
--------------------
...
...
...
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Cand te lauda lumea nu e de bine, vorba aia, ti se pregateste ceva
![]() |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.627 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
remaniere?
![]() |
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
blla |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 18 Joined: 11 January 09 ![]() |
Multumiri si de la mine! Am rezolvat multe probleme dupa ce am citit pe acest forum! Fara nume, sa nu fac reclama
![]() |
--------------------
dacia
solenza
scala 2003
|
|
shooter21 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 20 Joined: 18 February 15 ![]() |
va multumesc tuturor
|
--------------------
Dacia
Solenza
Scala 2003
|
|
DrV |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 121 Joined: 3 November 11 ![]() |
Multumesc!
Am gasit rezolvare pentru orice problema pe care am intampinat-o, chiar si cand am ramas cu masina imobilizata. Sfaturi pertinente (desi nu sunt calificat sa estimez, dar cand iti rezolvi situatia pe baza indicatiilor mura-n gura, sper sa pot evalua). Este nevoie strict de rabdare si atentie. |
--------------------
Dacia
Solenza
2004 Confort Singura modalitate de a face fata pretentiilor exagerate, este sa le indeplinesti. Dr. Rusu M.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 19:23 |