Despre evacuare la masini, Marimea tevilor
![]() ![]() ![]() |
Despre evacuare la masini, Marimea tevilor
Daedalus |
![]()
|
||
![]() sound addicted Group: Members Posts: 947 Joined: 1 March 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia Solenza
Scala 1.4 MPI
2004
- B xx FTU mda
|
|||
Codrin |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.364 Joined: 7 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Nu gresesti deloc
![]() |
--------------------
Mazda
.
.
|
|
Fiorossu |
![]()
|
![]() Membru iritant Group: Members Posts: 97 Joined: 19 August 05 From: Bucuresti-Berceni ![]() |
Ai totala dreptate.
|
--------------------
Peugeot
406
2000 Hdi full options Dacia 1310 TLS ... de maritat
Peugeot 406 din 2000 Hdi 138CP (Obdtuning) ... masina de zi cu zi |
|
bogdan20 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 383 Joined: 1 August 04 From: Iasi ![]() |
Am si eu o intrebare: Daca maresti lungimea sistemului de evacuare la o masina aveti idee daca exista efecte secundare?
|
--------------------
Honda Accord
ES
2007
- IS 01 DOR
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
1. depinde mult si de tipul sitelor din interior 2. daca lungesti traseul teoretic nu e bine pt ca opune rezistenta mai mare la evacuare (evident conteaza si sitele) |
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Teava de esapament trebuie sa fie exact atata cat e data de fabrica...nu mai mare, deoarece scade puterea motorului, acolo se creeaza un anume vid care ajuta la absortia gazelor arse pe parcursul esapamentului, si orice marire a diametrului tevii duce la un dezechilibru, care dauneaza puterii motorului..
Puteti sa ma contraziceti pana la Dumnezeu, ca nu aveti dreptate, luati o carte de specialitate si va veti convinge singuri This post has been edited by argon: 30 Oct 2005, 21:24 |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.079 Joined: 11 February 04 ![]() |
Eu stiu ca volumul instalatiei de esapament trebuie sa fie de 11-12 ori mai mare decat capacitatea cilindrica a motorului. Mai mult sau mai putin nu e bine.
|
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
- B zzz SXX Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|
Tonyus |
![]()
|
![]() Simply clever... Group: Members Posts: 211 Joined: 12 April 04 From: Oradea ![]() |
QUOTE(argon @ 30 Oct 2005, 21:23) Teava de esapament trebuie sa fie exact atata cat e data de fabrica...nu mai mare, deoarece scade puterea motorului, acolo se creeaza un anume vid care ajuta la absortia gazelor arse pe parcursul esapamentului, si orice marire a diametrului tevii duce la un dezechilibru, care dauneaza puterii motorului.. Puteti sa ma contraziceti pana la Dumnezeu, ca nu aveti dreptate, luati o carte de specialitate si va veti convinge singuri Mai e si contrapresiunea care (poate vi se pare ciudat) trebuie sa "innece" putin motorul. |
--------------------
Skoda
Fabia Combi 1.4 16v
2002 "A te certa pe internet (forum) e ca si cum ai participa la un concurs de retardati; chiar daca ai sa castigi, tot retardat ramai!"
COPYRIGHT LIVIU Subscriu... |
|
bogdan20 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 383 Joined: 1 August 04 From: Iasi ![]() |
Eu unul am teava de esapament sub spoiler, si ma gandesc sa o scot inafara lui.
Din aceasta cauza v-am cerut opinia.Plelungirea ar fi de maxim 40 de cm. |
--------------------
Honda Accord
ES
2007
- IS 01 DOR
|
|
SiloS |
![]()
|
![]() Gangester Group: Members Posts: 4.291 Joined: 23 February 04 From: Buzau ![]() |
Ideea e ca o teava de evacuare mai mare in diametru IA din forta motorului la turatii mici [ de mers normal ] si II DA un surplus de putere la turatii mari [ exact despre ce e vb in primul post ] .
In evacuare exista o contra-presiune care teoretic limiteaza consumul de benzina [ SIGUR cu o teava groasa va creste consumul ] si altele . Cel mai bine e sa ai 2 tevi de esapament [ 1-3 , 2-4 pentru dacie ] . |
--------------------
1988
BMW
E30 325i 2003 BMW Z4
1996 Mazda MX5 NA 1988 Nissan Patrol Y60 1989 Suzuki Samurai 1975 Dacia 1300 2000 VW LT25 1999 FIAT ARCA AMERICA 403 |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 17:15 |