Janta zgariata
![]() ![]() ![]() |
Janta zgariata
Moratticipi |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 10 Joined: 17 May 05 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
SuperNova
- TM-77-MCU
|
|||
Geru |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 217 Joined: 17 August 05 From: Galati ![]() |
|
--------------------
Dacia
DSN Confort
- GL-73-MAR
|
|
un_om |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 35 Joined: 15 August 05 ![]() |
aceasi chestie am patit-o si eu cu o janta. mi s-a spus asa: daca zgarietura e prea adanca si lipseste din "carne" nu se mai poate repara. daca e doar superficial zgariata se poate repara.
|
--------------------
cu patru roti
si 4 usi
- IS-34-HUO
|
|
dacuBurebista |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 88 Joined: 16 November 04 ![]() |
la piata galati sunt niste baieti priceputi....
aaa, tu esti din timisoara - tre sa fie si pe acolo mesteri |
--------------------
supernova
clima
- b25ymt
|
|
Moratticipi |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 10 Joined: 17 May 05 ![]() |
E zgariata in vreo 3 locuri dar superficial,ii luata cred,doar vopseaua aia gri metalizat.M-am
gandit sa iau un tub de spray de culoare gri sa smirglui putin zgarietura si sa dau peste ea cu vopsea.Ce ziceti?? |
--------------------
Dacia
SuperNova
- TM-77-MCU
|
|
george_slz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.162 Joined: 17 July 05 From: BUCURESTI S6 ![]() |
Jantele mele din fata au fost zgariate la greu de fostul proprietar.....nu te afecteaza aproape deloc vizual, altfel ar fi fost daca jantele erau vopsite negu si se vedea zgarietura argintie.
Daca lipseste carne din janta, atunci trebuie cunoscut ce aliaj e pe acolo si daca adera la el sudura cu aluminiu....ca altceva nu prea ai ce sa pui in loc....mai degraba daca ai casco....sa ti-o schimbe! |
--------------------
dacia
Astra H Cosmo
2008
- b xx sef
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 6th May 2025 - 12:31 |