Ce e ala EEBIO?
![]() ![]() ![]() |
Ce e ala EEBIO?
B-07-KIS |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 19 Joined: 30 August 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Nova GT
-
- B-07-KIS
|
|||
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
draku |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 293 Joined: 3 November 04 From: Bucuresti ![]() |
exact cum scrie argon
dar trebuie sa-ti modifici un pic stilul de mers cauta cu atentie pe forum si vei gasi destule informatii http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopic=4657&hl=eebio http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopic=3093&hl=eebio |
--------------------
ex Dacia Nova
Barkas B1000
1989
- Barkas Io stiu ca sunt prost, da' cand ma uit in jurul meu prind curaj...
|
|
Ciombe |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 368 Joined: 9 January 04 From: Arad ![]() |
E o porcarie
![]() Am aruncat 600 de mii pe geam anul trecut la ala ce il vindea pe Okazii punct ro! Pe bune o mare porcarie! |
--------------------
Oltena 12 TRS,
Dacia 1304 Papuc
- B-83-JJJ, AR-30-JJJ
|
|
parpanel |
![]()
|
![]() Calator Group: Members Posts: 805 Joined: 11 March 05 ![]() |
|
--------------------
DACIA
Logan
2006 Ambition
|
|
Ciombe |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 368 Joined: 9 January 04 From: Arad ![]() |
Pai fa si tu un calcul: 600 mii jmekeria.
Apoi inca 600 mii montajul. Apoi bineinteles reglarea carbului, ca nu mai tinea relaty-ul cu rahatul ala... Apoi surpriza, la relanty inchidea si deschidea dupa ureche, ![]() ![]() ![]() e drept ca in mers, in frana de motor se aprindea beculetul de control, semn ca jmecheria functiona in frana de motor pana la 1500 rpm. Nu am observat nici un fel se scadere a consumului de benzina... in plus ma enerva groaznic la semafoare ![]() ![]() Deci in total m-a costat distractia aproape 2 bulioane... Daca mi-ar fi facut intr-adevar economie - in cati ani as fi recuperat astea 2 bulioane din diferenta de consum??? Probabil in 30.000 km... P.S. Masina e un Oltcit (oltena 12 TRS) care mere impecabil asa cum au facut-o aia de la mama ei la Craiova. In vecii vecilor nu o sa mai fac improvizatii de genul asta, poate eventual un Turbo... Concluzia mea e ca asta e o mare mare porcarie. Si i-am si scris tipului cu ebbio astea, a zis ca sunt primul care reclama ca nu sunt bune de nimic... Numai bine! |
--------------------
Oltena 12 TRS,
Dacia 1304 Papuc
- B-83-JJJ, AR-30-JJJ
|
|
b64chr |
![]()
|
![]() Moderator incepator Group: Moderatori Posts: 1.004 Joined: 17 December 04 From: Buzias, Timis ![]() |
|
--------------------
Dacia Solenza 2003
/ Skoda Octavia
2009
|
|
Ciombe |
![]()
|
QUOTE E o porcarie . Am aruncat 600 de mii pe geam anul trecut la ala ce il vindea pe Okazii punct ro! Pe bune o mare porcarie! Daca citeai mai atent nu mai intrebai de Pantelimon - daca e in arad. ![]() Cand am zis de Pantelimon m-am referit la reglajul pe stand! QUOTE a trebuit reglat din nou carbul pe stand (510.000 in Pantelimon) ca nu ma mai intelegeam cu consumul This post has been edited by Ciombe: 21 Nov 2005, 12:55 |
--------------------
Oltena 12 TRS,
Dacia 1304 Papuc
- B-83-JJJ, AR-30-JJJ
|
|
Rigor |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 206 Joined: 11 December 03 From: Iasi ![]() |
Mai tu nu vrei sa aduci nimica, tu vrei sa le produci!!!
Later edit: nu ma bagati in seama, am gresit postarea, se poate sterge!!Scuze. This post has been edited by calmar: 21 Nov 2005, 14:37 |
--------------------
ZKR
Preferat
- IS-01
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th July 2025 - 06:14 |