Semnalizare de culoare rosie, Semnalizare de culoare rosie
![]() ![]() ![]() |
Semnalizare de culoare rosie, Semnalizare de culoare rosie
gino01 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 27 March 15 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Solenza
2003 / Scala
|
|||
CatalinNOVA |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 23 Joined: 20 November 14 ![]() |
Folie rosie peste ele dar vei avea probleme cu Politia....sau daca prinzi unul care nu prea are habar despre solenza adica cum arata stopurile din spate il fraieresti daca nu te pune sa o dai jos sau amenda.
|
--------------------
Dacia Nova GTI
Nova
1998
- AG00XDD
|
|
puiu82 |
![]()
|
![]() MOTANU'RAPIDIST! Group: Members Posts: 1.940 Joined: 15 August 05 From: bucuresti,giulesti ![]() |
Exista becuri rosii,folie,spray la culoare.....ce doreste muschiuletul tau.
Daca te opreste politia...ramai cu talonul in buzunar daca remediezi pe loc problema,dar de amenda nu scapi. Bafta! |
--------------------
Toyota
Auris
2011
- B-999-CGS Mandru posesor de doua maini stangi!!!
Ex-clima verde jad. |
|
ostilu84 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 188 Joined: 16 December 07 From: Dragasani , Valcea , Romania ![]() |
Am si eu o intrebare, unde se gaseste aceasta folie? Mie imi trebuie pentru altceva.
In legatura cu folia pe stopuri, mi se pare cel mai prost lucru sa aplici folie rosie, neagra, verde sau ce culoare vreti peste aceste stopuri, nu va ganditi ca ala care le-a conceput nu a pus culorile alea ca asa a visat noaptea? Sunt lucruri ce tin de siguranta, daca nu le puteti face mai bune, lasati-le asa! |
--------------------
Dacia
Solenza
2004
- VL-43-*** Sa te fereasca Dumnezeu de cei care au doar convingeri si nici o indoiala! (Tudor Octavian)
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 08:06 |