axul cu came
![]() ![]() ![]() |
axul cu came
casanovandrei |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 8 Joined: 12 September 14 From: buzau ![]() |
|
||
--------------------
dacia
1310
1999
|
|||
r3d |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 576 Joined: 5 October 11 From: buzau ![]() |
pentru ce sa il schimbi?.da are ''catare'' cand schimbi axa cu came trebuie sa pui distributia la punct.
|
--------------------
dacia
1310
1999
- bz 03 gat
|
|
FlorinCFR |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 61 Joined: 25 September 11 From: Ramnicu Sarat ![]() |
Am si eu o intrebare referitoare la arborele cu came. Sa presupunem ca "lagarele" din blocul motor sunt uzate si arborele cu came (fiind nou) are joc la montare. Se poate bucsa blocul motor ? Stiu ca se practica acest procedeu la blocurile motoare de camioane si tractoare. Ma intereseaza daca a vazut cineva acest procedeu aplicat la dacia 1310.
|
--------------------
Dacia
1307
1997
- BZ 02 NHG
|
|
Twister |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 281 Joined: 4 May 05 ![]() |
Se poate si la Dacie. Vezi pe la service-urile d ep evremea lui Ceausescu, aia mai au strungari pe acolo.
|
--------------------
Dacia 1310L
1397cm³
1994
- CT-01-... Imi place munca: ma fascineaza. Pot sta sa o contemplu ore intregi.
|
|
clau1300 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 330 Joined: 28 November 08 From: brasov ![]() |
Se poate asa cum spune colegul de mai sus. Cand am facut motorul la dacia mea, Mi-a facut bucse pentru lagarele arborelui cu came si blocul a fost alezat. Avea presiune la ulei peste 4 si la cald dupa aceasta operatie. Bucsele le-a bagat la cald, a bagat sifturi ca sa nuexiste posibilitatea sa se mai roteasca/miste si a rectificat fusurile.
In mare cam asta este. Mai exista o posibilitate sa faca cuzineti acolo, dar nu stiu sa-ti spun mai multe despre asta. This post has been edited by clau1300: 2 Apr 2015, 20:12 |
--------------------
dacia
1300
1979
- bv07eyg opel vectra y20dth
ex. dacia 1300 |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 15:39 |