Demontare vas lichid parbriz.
![]() ![]() ![]() |
Demontare vas lichid parbriz.
Comangabriel40 |
![]()
|
||
Membru Group: Members Posts: 172 Joined: 22 November 14 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Supernova
2002 confort
- CT 08 WIR
|
|||
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
Eu cred ca tie iti place sa deschizi topicuri aiurea in tramvai. Nu puteai sa pui intrebarea asta banala, in topicul de DIVERSE??? Si chiar atat de greu a fost sa iti dai seama ca se scoate acel elastic dintr-unul din capete, sa scoti alimentarea cu apa si curent a pompitei si pur si simplu sa scoti bidonul? Daca vroiai sa desfaci ceva la motor intelegeam dar asa...
|
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
BoR |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.863 Joined: 20 October 08 From: Buzau ![]() |
Masinile produse in 2002-2003 au alt model de vas, care nu e fixat prin pamblica de care amintesti. Din cate stiu, prinderea se face printr-un surub aflat in partea inferioara. Alta diferenta ar fi capacul de umplere care are forma ovala, fata de primele versiuni- pe rotund.
|
--------------------
Dacia SuperNova/
Opel Astra Sports Tourer/
Lada 1200 Combi
|
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
Alt model sau nu, nu merita topic nou. Cat de greu sa fie sa scoti vasul? Dpar nu-i construita masina in jurul lui. Maine poimaine o sa deschida topic sa intrebe cum se scoate roata de rezerva. Suntem aici sa ajutam oamenii nu sa le dam totul mura in gura. Fiecare dintre noi are nevoie de o mica doza de intuitie.
|
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
spielbergl |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 293 Joined: 16 August 11 From: Hunedoara ![]() |
1. Se scoate elasticul, daca mai exista sau daca nu este rupt. In caz contrar se trece la pasul 2.
2. Se scot firele electrice de la stropitorul de parbriz. 3. Se scoate furtunasul de la stropitorul de parbriz. 4. Vasul se ridica usor si se rasuceste in sens trigonometric, dupa care poate fi scos din locas. Se monteaza in ordine inversa la loc 4.3.2.1. |
--------------------
Dacia SupeRNova 2002
Opel Astra Classic III 2012
2002
- HD
|
|
Maskatu |
![]()
|
Cam asta am zis si eu .
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
Axinte |
![]()
|
![]() Membru ghinionist Group: Members Posts: 268 Joined: 27 March 11 From: Oltenita ![]() |
Operatiune foarte anevoioasa. Ai grija sa nu-ti rupi degetele!!
|
--------------------
DACIA
Super Nova
2002 clima
- CL ?? xxx Ai nevoie de multi ani de studiu pentru a ajunge sa taci neintrebat.
Cap ai, minte ce-ti mai trebuie? |
|
Maskatu |
![]()
|
Anevoioasa? Rasucesti bidonul la 90 grade. Apoi il tragi usor.
|
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
Comangabriel40 |
![]()
|
Multumesc de raspunsuri chiar daca mare parte din ele au fost ironice si la misto.Domnule maskatu nu am experienta necesara am doar 16 ani de acum in colo vreau sa invat dar vad ca aici supar daca intreb ceva.Mai bine nu mai intreb nimic si gata de fiecare data am fost luat la misto.
|
--------------------
Dacia
Supernova
2002 confort
- CT 08 WIR
|
|
Bicicleta galbena |
![]()
|
![]() Sunt nembru, domnule! Group: Members Posts: 2.182 Joined: 29 January 13 From: Bucuresti ![]() |
La solnita mea nu scot nimic - curat in jur, ridic recipientul si curat si sub el, nu vad de ce l-as scoate de tot...
|
--------------------
Peugeot
407 1.8 16v
2005 , ex-Dacia Solenza 1.4 Mpi 2003 ______________
Nemțoaicele e tancuri. Japonezele nu se strică. Franțuzoaicele e proaste. Italiencele e cele mai proaste. |
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Vezi bre ca la solnita ai de desfacut un surup... de 6... sau de 10...
![]() |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
Maskatu |
![]()
|
QUOTE(Comangabriel40 @ 1 Apr 2015, 20:01) Multumesc de raspunsuri chiar daca mare parte din ele au fost ironice si la misto.Domnule maskatu nu am experienta necesara am doar 16 ani de acum in colo vreau sa invat dar vad ca aici supar daca intreb ceva.Mai bine nu mai intreb nimic si gata de fiecare data am fost luat la misto. Unde ai fost luat "la misto"? Ca m-ai facut curios. Este o diferenta intre critica constructiva si mistouri. |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
Comangabriel40 |
![]()
|
Pai in unele raspunsuri date de dvs mi sa parut ca sunt luat la misto dar imi cer scuze daca am crezut gresit.
|
--------------------
Dacia
Supernova
2002 confort
- CT 08 WIR
|
|
Maskatu |
![]()
|
K. Se inchide aici.
|
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 13:38 |