Sa’ti traiasca Frantuzoaica conasule!
![]() ![]() |
Sa’ti traiasca Frantuzoaica conasule!
amunRA |
![]() ![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 74 Joined: 28 April 15 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna II
2002 ph1
|
|||
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Poze cu interiorul?
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
amunRA |
![]()
|
Momentan lucrez la ceva
![]() Maine vor veni si acele poze! ![]() |
--------------------
Renault
Laguna II
2002 ph1
|
|
Adrian Frigo |
![]()
|
![]() Membru cu o tigaie de dacie Group: Members Posts: 2.031 Joined: 4 February 15 From: Undeva,pe dreapta ![]() |
Mișto leguma,să-ți trăiască coane și la cât mai mulți kmp!
![]() ![]() This post has been edited by Chelariu Adrian: 7 May 2015, 19:00 |
--------------------
Dacia 1300/
1310/1410 GTL/CL/Lj/Renault
/1972/1986/1997/2000 și ceva...
- XX-00-UAP/ACR Mașina este ca femeia,dacă nu o întreții....TE LASĂ!
Daciot convins! |
|
mars |
![]()
|
![]() meow or never Group: Moderatori Posts: 7.306 Joined: 22 January 04 ![]() |
QUOTE(amunRA @ 7 May 2015, 18:23) Corect, e tanara, are numai 13 ani ![]() ![]() Dar nu ma lua in seama, sunt doar invidios pe entuziasmul tau ![]() A, sa nu uit vita nobila! O sa aiba grija colegii de forum sa-ti dea numai "sarmalute in foi de vita nobila" de acum incolo. Welcome ![]() |
--------------------
Mercedes-AMG
A 35
(2023)
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
|
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Șmecheria e să păstrezi pozele din tinerețe
![]() This post has been edited by amunRA: 7 May 2015, 22:38 |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
amunRA |
![]()
|
@Chelariu Adrian - da, totul este original pe ea, am cautat asta ceva vreme, cu noroc am si gasit'o la cineva care nu si'a batut joc de ea, dovada a stat si istoricul de service exprimat in facturi pe care l'am primit de la proprietar. Doar putina rabdare te rog ... urmeaza si pozele de interior!
![]() @mars -esti un baiat inteligent cu ironii fine pe care le apreciez. Asa ca te feresc de un sincer fuck off nemeritat si iti raspund pe scurt: - sunt admirator de masini clasice, 13 ani este varsta adolescentei unei masini pentru mine. ![]() ![]() - sprintena suficient pentru mine. Sunt batran dude ... mi'a trecut de GSI'uri si alte alea ... 107CP administrati de o cutie suprinzator de bine etajata sunt mai mult decat suficienti pentru a ajunge oricand viu si intreg acasa. - 154.000 este trecut in cartea service si contractul de vanzare cumparare in Franta in 08.2013. Suntem in 05.2015 ... pur teoretic este posibil ca acei kilometrii sa fie reali. De la cine a luat'o era folosita ca a 2 masina si astea nu sunt povesti de samsari. Nu prea vad la ce sa isi fi bagat mana in ea ... plus ca fiind o benzinara si nu diesel (bleah) sa zicem ca sunt totusi ok. Oricum motorul trage super ok si spun asta venind de pe o masina cu 230CP la roata, test DINO facut la inceputul anului, stage 3 si nu povestile zanei Maselutza. - sunt un mancau convins, ardelean pana in maduva oaselor si dincolo de ele ... prefer sarmalele cat pumnul in clasica varza ce sunt asezate ca intr'un sacru ritual in jurul unui sfant ciolan afumat. - multumesc pentru primire! Nu stiu cat de entuziast oi fi ... da probabil ca asa am fost la fiecare masina si muiere ca de schimat am tot schimbat la ele har domnului pe principiu: "de masina si de muiere te bucuri de doua ori, cand le iei si cand scapi de ele". @bion - prietene ... iubesc fotografia si apreciez Photoshop la nivel stric de post procesare din RAW ... in rest ... ii las pe selfisti sa isi scoata cosurile. Lucrez momentan la o mica imbunatatire la interior ... maine vei intelege la ce anume. Hai noroc si va multumesc tuturor atat pentru interes cat si pentru comentarii! ![]() ![]() This post has been edited by amunRA: 7 May 2015, 19:30 |
--------------------
Renault
Laguna II
2002 ph1
|
|
Dreamer |
![]()
|
![]() Un visator hoinar ... Group: Members Posts: 1.750 Joined: 23 September 05 From: Brasov ![]() |
Frumoasa leguma!
![]() Sa o folosesti sanatos! ![]() |
--------------------
Ex Renault
Megane 1, 2 si 4
2002 diesel, 2004 si 2017 benzina Libertatea ta se termina acolo unde incep drepturile altora!
|
|
mars |
![]()
|
![]() meow or never Group: Moderatori Posts: 7.306 Joined: 22 January 04 ![]() |
Hai ca-mi placi
![]() ![]() |
--------------------
Mercedes-AMG
A 35
(2023)
|
|
Adrian Frigo |
![]()
|
![]() Membru cu o tigaie de dacie Group: Members Posts: 2.031 Joined: 4 February 15 From: Undeva,pe dreapta ![]() |
QUOTE(Markos @ 7 May 2015, 20:13) Șmecheria e să păstrezi pozele din tinerețe ![]() @amunRa-apăi aștept....subscriu la partea cu sărmăluțele! ![]() @Markos-mijto ”rabla”... ![]() |
--------------------
Dacia 1300/
Daciot convins! |
|
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Renault
Symbol
2006 1.4 8v
- UXE Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
|
|
mars |
![]()
|
Tie trebuie sa-ti faca aia de la Sobaru un Forester pe comanda, unicat: "Uxe - ze modelator", la cata "reclama" le faci!
|
--------------------
Mercedes-AMG
A 35
(2023)
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Cam ce inseamna nivel de echipare prestige, ca dotari? Ca suna pompos, dar cu ce observ pana acum, adica cel mai eftin motor de la inceputul gamei, si jante de tabla, nu pare asa pompos...
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
amunRA |
![]()
|
Dreamer - multumesc la fel iti doresc si tie!
![]() mars - desi suna cam ghei apreciez faptul ca iti plac! ![]() ![]() Chelariu Adrian - merg si cu ceva smantana ![]() UXE - e vorba de o nemtoaica. argon - daca la denumiri pompoase nu se pricep francezii, atunci cine? ![]() Authentique = geamuri/oglinzi electrice; clima manuala; torpedo refrigerat; ABS; ESP; volan reglabil pe inaltime; scaune incalzite; cotiera; oglinzi heliomate; geamuri ionizate ... si cam atat imi aduc aminte la ora asta. ![]() This post has been edited by amunRA: 7 May 2015, 22:33 |
--------------------
Renault
Laguna II
2002 ph1
|
|
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
QUOTE(amunRA @ 7 May 2015, 21:30) Authentique = clima manuala; Corectare necesara. |
--------------------
.
.
.
- . RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|
Raduchu |
![]()
|
![]() Nu-mi arde becu' Group: Members Posts: 1.453 Joined: 21 April 09 ![]() |
S-o stapanesti sanatos!
This post has been edited by Raduchu: 7 May 2015, 21:57 |
--------------------
Renault 25 '86
2 x Volkswagen Passat
'08 Highline '10 R-Line There is a light somewhere, it may not be much, but it beats the darkness!
Rage, rage against the dying of the light! 500.000 km and counting. |
|
amunRA |
![]()
|
espacern - ai dreptate ... am corectat ... nu stiu la ce ma gandeam.
mars - multam de info ... am facut putin curat si mai urmeaza. ![]() Raduchu multumesc frumos, la fel si tu! This post has been edited by amunRA: 7 May 2015, 22:39 |
--------------------
Renault
Laguna II
2002 ph1
|
|
andri1940 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.741 Joined: 23 March 08 From: Pitesti ![]() |
amunRA, sa o stapanesti sanatos!
Indiferent ce se spune, masina asta exceleaza la capitolele confort si spatiu interior, in niciun caz nu e de curse, mai ales cu motorul de 1.6. Daca asta ai cautat, nu o sa te dezamageasca. |
--------------------
Renault
Laguna 2 1.8 16v
Dynamique 2002
|
|
mars |
![]()
|
Nu, bre! Nu vezi ca nu-i tractorina? Cum sa fie de pensionari?
|
--------------------
Mercedes-AMG
A 35
(2023)
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
N-aș vrea nici sa te dezamăgesc, dar nu pot nici sa laud lucrarea.
![]() |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
amunRA |
![]()
|
Stimate cdadan, am trait in viata asta a mea atatea dezamagiri din partea altora incat am invatat ca .... nu exista ... iar tot ce este important nu ramane ce zic altii ... ci cat de mult iti place tie. Pe acest principiu ... dupa 300km facuti azi cu mainile pe volanul ala pot sa declar ca este ce imi doream ... deci ... ideea de baza ramane! (nu conteaza ce zic altii, conteaza sa fie cum vrei tu)
![]() Apreciez si iti multumesc pentru feedback. This post has been edited by amunRA: 8 May 2015, 19:12 |
--------------------
Renault
Laguna II
2002 ph1
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
QUOTE … imi doream o masina mare si confortabila si bine dotata pentru ca o voi folosi in mare parte pentru calatorii lungi si foarte lungi … Asa, si cand o iei? Ca Laguna asta o fi mare, o fi barca(dupa unii confortabila), dar mai cheala de atat, nu exista. Si apropos de volan, doneaza-l pe ala(daca l-o lua cineva), si cumpara-i un volan de piele de la mama lui, eu mi-am luat la Megane cu 150 de lei in stare perfecta, si e din alt film fata de imbelirea ulterioara a aluia de plastic. |
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
redcar |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 69 Joined: 5 November 14 ![]() |
chestia aia pe volan nu imi place !
sincer sunt fan Laguna am avut in decursul timpului 5 modele diferite de Laguna nu as fi indraznit niciodata sa fac ce ai facut tu..... |
--------------------
opel
astra g
2002 1.6 8v
- bv77eme
|
|
Adrian Frigo |
![]()
|
@argon-nene,e mașina lui,face ce vrea cu ea!
@redcar-idem.trebuie să-i placă lui,nu ție! oricum omu face mâine curățenie,așa că.... ![]() This post has been edited by Chelariu Adrian: 8 May 2015, 21:37 |
--------------------
Dacia 1300/
Daciot convins! |
|
argon |
![]()
|
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
dr_mKe |
![]()
|
![]() Membru cu stetoscop Group: Members Posts: 7.222 Joined: 25 November 06 From: Deva ![]() |
Subscriu la cele spuse de argon. Husa arata indoielnic. Sper ca propritarul sa duca lucrarea la bun sfarsit si sa obtina o manopera de calitate corespunzatoare.
|
--------------------
RENAULT
LAGUNA COUPÉ GT 4CONTROL & DACIA DUSTER 1.3 tCE
2010 / 2022
|
|
Dreamer |
![]()
|
![]() Un visator hoinar ... Group: Members Posts: 1.750 Joined: 23 September 05 From: Brasov ![]() |
Poze cu interiorul?
![]() |
--------------------
Ex Renault
Megane 1, 2 si 4
2002 diesel, 2004 si 2017 benzina Libertatea ta se termina acolo unde incep drepturile altora!
|
|
amunRA |
![]()
|
Booon ... curat s'a facut ... acum sa incepem sa discutam ...
argon - si cam ce anume inseamna confort/dotari la tine daca tu conduci si se pare ca esti multumit de o pruna gen Renault Megane ll?! Acum fara suparare ... Laguna sunt din alta galaxie si macar nu e nevoie sa ii pui peste tot pene de lemn pe la bord in incercarea disperata de a le ucide din fasa concertul de greieri cu care o cumperi de noua. ![]() ![]() redcar - nu stiu cum o parea in poze ... dar in realitate nu e atat de rau, plus ca asa cum am zis eu unul sunt mai mult decat multumit pentru moment. Chelariu Adrian - iti multumesc pentru sustinere ... n'ai ce face ... romanisme ... cu care m'am invatat in toti cei 37 de ani traiti in tara asta. ![]() dr_mKe - cum spuneam ... in poze si mie imi pare ca nu arata atat de bine ca in realitate ... dar eu unul is multumit de rezultate mai ales ca investitia a fost minimala. Daca pe viitor voi gasi vreunul original pe la dezmembrari poate ca il schimb ... desi cum am de gand sa tin masina in jur de vreun an ... orice investitie peste cele facute le consider o pierdere absolut inutila. Dreamer - pai alea nu sunt din interior?! ![]() This post has been edited by amunRA: 9 May 2015, 09:21 |
--------------------
Renault
Laguna II
2002 ph1
|
|
argon |
![]()
|
Stai putin, eu am afirmat ca am masina dotata, sau tu? eu nu am zis ca am masina dotata, am luat un Megane 2 chel, si i-am completat strict ce am nevoie, adica cruise control/limitator + volan si maciulie de piele(originale nu manufacturate), nu nu suportam plasticul ala infect la mana.
Iar cu din alta galaxie, ai dreptate, Megane 2 (fara PDG) e din alta galaxie pe curbe fata de RMS Laguna 2. |
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th July 2025 - 21:15 |