[VAND] SMART FORTWO, 2006, 40 de mii km, unic proprietar de nou
![]() ![]() ![]() |
[VAND] SMART FORTWO, 2006, 40 de mii km, unic proprietar de nou
iuliamo |
![]() ![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 11 Joined: 29 May 15 ![]() |
Attached thumbnail(s) C36905277_1.jpg ( Size: 187.89k ) Number of downloads: 630 C36905277_2.jpg ( Size: 239.64k ) Number of downloads: 645 C36905277_3.jpg ( Size: 203.47k ) Number of downloads: 633 C36905277_4.jpg ( Size: 221.38k ) Number of downloads: 630 C36905277_5.jpg ( Size: 213.89k ) Number of downloads: 624 C36905277_6.jpg ( Size: 156.21k ) Number of downloads: 219 C36905277_7.jpg ( Size: 190.35k ) Number of downloads: 219 C36905277_8.jpg ( Size: 243.6k ) Number of downloads: 226 C36905277_9.jpg ( Size: 243.21k ) Number of downloads: 211 |
||
--------------------
hyundai
sonata
2007
|
|||
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.628 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
si pentru anunt/formulare/descriere...10
![]() |
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
Maniak22 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 151 Joined: 5 April 12 ![]() |
Chiar vrea sa o vanda ca s-a chinuit ceva cu textul.
|
--------------------
BMW
2xE12
E39,2xDACIA 1300
|
|
iuliamo |
![]()
|
Sorin1983: ma bucur ca a placut cuiva, merci.
Maniak22: ba dimpotriva, nu prea imi convine. Cred ca ma voi chinui sa gasesc defecte clientilor a.i. sa nu o dau. Iar prezentarea aceea e de fapt pt a mai tria din cumparatori, macar sa scap de samsari si genul acela tipic de golani "urbani"... Si apropos de "chiar vrea sa o vanda", scad pretul cu... patatam... 1%: 4.060 eur. Să vă spun ceva: după ce conduci o vreme Smartul prin oraș, realizezi cât de genial este conceptul. Felul natural și lasciv în care dansează printre benzile de mers, docilitatea cu care face exact ce îți dorești, aroganța cu care îți permite să te parchezi cam oriunde dorești, în timp ce alții trebuie să mai caute vreo pe vreo 3 străzi… toate astea dau dependență. De-asta zic… be smart ! buy this Smart ! :-) |
--------------------
hyundai
sonata
2007
|
|
iuliamo |
![]()
|
UP
Pentru cine nu cunoaște, cateva dintre bucuriile curente ale Smartului: Scena 1: Bucureștiul sub troiene de zăpadă care, ca în fiecare an, ne iau… prin surprindere. Încălțat cu șoșonii de zăpadă Smartul își face drum foarte sigur de el (pentru cunoscători, cauciucurile pe față sunt foarte înguste, ceea ce ajută mult iarna). Dată fiind distanța scurtă dintre cele două punți este și extrem de predictibil, pentru că simți mult mai devreme orice început / tendință de alunecare. ESP-ul veghează oricum, dar ca șofer știi mult mai bine ce se întâmplă cu mașina ta decât dacă te-ai afla într-o chestie de 5 metri (conduc curent una din asta, deci știu ce vorbesc). Asta înseamnă siguranță activă, aceea care (in)formează și șoferul. Unde mai pui că este și foarte fun! Deci… be smart ! buy this Smart ! :-) |
--------------------
hyundai
sonata
2007
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
Hai, sa nu exageram. Peste tot, inclusiv pe forumul marcii, se recomanda, ca iarna sa-l lasi in parcare atunci cand e gheata si zapada si sa folosesti alta masina, ca n-ai frane aproape deloc.
In rest, e cum zici tu. P.S. Varianta de echipare „passion”, cea mai generoasă nu are proiectoare de ceață? This post has been edited by AR-18-MOS: 3 Jun 2015, 14:53 |
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
iuliamo |
![]()
|
Cu toată deferența, am condus această mașină suficient pentru a ști ce vorbesc. Iar ca termen de comparație mai am alte câteva mașini mari și mici conduse regulat, nu doar ocazional. Nu insist pe subiect, dar teama de "cum s-o descurca Smartul?" e folclor în proporție covârșitoare.
Ref la proiectoare, da, așa era oferta Smart în 2006. Mai erau inca două niveluri de echipare mai putin dotate, "pure" si "pulse". Toate aveau, totusi, totul in standard pe partea de siguranta - politica smart. Altfel, mai este si "brabus", dar acela nu este nivel de echipare, ci model cu totul aparte... S-aveti drumuri bune, soferi atenti, masini smart ![]() |
--------------------
hyundai
sonata
2007
|
|
nWo |
![]()
|
![]() new world order Group: Members Posts: 509 Joined: 16 February 09 From: Nord-Vest ![]() |
QUOTE(iuliamo @ 2 Jun 2015, 10:54) Cred ca ma voi chinui sa gasesc defecte clientilor a.i. sa nu o dau. ................................................................................................... De-asta zic… be smart ! buy this Smart ! :-) Parerea mea e ca te cam contrazici, dar ma rog, traba ta. Ceva de genul "O vand dar nu o vand" |
--------------------
Patru
Zero
Sapte by Peugeot 2.0 HDI 136 CP - 2007
|
|
iuliamo |
![]()
|
nWo, ai dreptate, m-ai prins cu contradicția în sac
![]() ![]() ![]() Ca să rezum, va trebui până la urmă să vând Smartul chiar dacă - personal și subiectiv - nu îmi doresc asta. Sper că am lămurit și "contradicția" și să rămânem, cât se poate, la subiectul topicului, iar nu la topica (subiectiv-obiectivă) a subiectului. O zi cât mai smart tuturor. |
--------------------
hyundai
sonata
2007
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
QUOTE(iuliamo @ 3 Jun 2015, 16:49) Cu toată deferența, am condus această mașină suficient pentru a ști ce vorbesc. Iar ca termen de comparație mai am alte câteva mașini mari și mici conduse regulat, nu doar ocazional. Nu insist pe subiect, dar teama de "cum s-o descurca Smartul?" e folclor în proporție covârșitoare. Deci ramane cum am stabilit. ![]() Cat despre proiectoare, vad c-o dai cotita. Varianta cea mai dotata nu le are? This post has been edited by AR-18-MOS: 4 Jun 2015, 14:12 |
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
iuliamo |
![]()
|
Da, AR-18-MOS, rămâne cum am stabilit
![]() Ref la proiectoare, nu "o dau cotită" deloc ![]() Dar nu-i nimic, că doar asta e ideea forumului: mai schimbăm și noi o vorbă. ![]() O zi smart tuturor |
--------------------
hyundai
sonata
2007
|
|
iuliamo |
![]()
|
Prețul la 3.990 euro.
Aduc astfel nivelul acestuia la suma pentru care aș fi dispus să dau Smartul, adică aproape 4.000 de euro. Decizia e luată după o scurtă analiză empirică a pieței Smarturilor. Am făcut o simplă căutare pe autovit printre Smarturi Fortwo din 2006 și încă doi ani precedenți, 2005 și 2004. Mai vechi nu am luat in calcul pentru că ar fi varianta necosmetizată a primei generații de Fortwo, cea de dinainte de facelift. Rezultat: 14 oferte, între 2200 și 4092 euro, între 40 mii și 192 mii km, de la "pure" la "passion". Oferta pare generoasă, dar după o scurtă triere nu mai rămâne chiar așa: - multe au kilometraje "strategic" plasate în buza pragului psihologic de 100 mii km: 92, 97… după inspirație; - alții recurg la un "advărtaizing" pentru creduli: pretind de ex că benzinarele ar consuma 3.5 l/suta de km - ceea ce scade credibilitatea și pentru alte afirmații legate de starea și exploatarea mașinii; - alte 2 par vândute / scrise de analfabeți patenți. Ce încredere să ai că omul respectiv are minima organizare / preocuparea presupuse de o îngrijire decentă a mașinii??? - majoritatea au cu 50-100 mii km în plus față de Smartul prezentat în acest anunț - unul singur are 44mii km și costă cu 500euro mai ieftin. Pare ok, doar că: ar fi cu 2 ani mai veche, a avut 2 proprietari, e neagră-neagră-neagră (de gustibus… dar poate fi ok pt cine agreează genul) și e decapotabilă (ceea ce iarăși, trebuie să accepți / să vrei). Totuși, pare singura ofertă serioasă și nehingherită; - cel cu pretul cel mai ridicat (4.092 euro) e cu 2 ani mai vechi, are un "strategic" 102 mii km, iar jantele de tablă arată jupuite și par a fi fost chinuite pe mult mai mulți km… Concluzia… be smart, buy this Smart! This post has been edited by iuliamo: 11 Jun 2015, 11:07 |
--------------------
hyundai
sonata
2007
|
|
iuliamo |
![]()
|
UP pt o masina in stare foarte buna.
|
--------------------
hyundai
sonata
2007
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
QUOTE(iuliamo @ 10 Jun 2015, 17:29) - alții recurg la un "advărtaizing" pentru creduli: pretind de ex că benzinarele ar consuma 3.5 l/suta de km Dar cat consuma in realitate? Cutia de care e, tot cea obisnuita pentru Smart, adica manuala robotizata? E foarte lenta si cam tremura la plecarea de pe loc. |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
iuliamo |
![]()
|
Extraurban consuma 4, iar intraurban 6. Cate un mic plus/minus functie de stilul soferului.
Cutia este cea robotizata, are 6+1 viteze si schimba intuitiv si inteligent, chiar daca nu foarte rapid. Legat de rapiditate as mai mentiona ca cine se asteapta la un DSG... mai bine sa caute un DSG. Totusi, schimbarile sunt mai rapide decat cele ale unui sofer mediu statistic - chiar daca putini dintre "Schumacherii" care suntem ![]() Cat despre tremurat la plecarea de pe loc ![]() |
--------------------
hyundai
sonata
2007
|
|
MyKe89 |
![]()
|
![]() Membru RFG Group: Members Posts: 3.064 Joined: 16 December 07 From: Bucuresti ![]() |
Nu il baga in seama, asa abereaza el de obicei.
![]() |
--------------------
'23 Honda
CR-V
e:HEV '02 BMW Z3 1.9i
'91 MB W124 230E |
|
iuliamo |
![]()
|
Pret nou 3900 euro
include si setul de cauciucuri de iarna |
--------------------
hyundai
sonata
2007
|
|
iuliamo |
![]()
|
Smartul s-a vândut.
Toate cele bune Topicul poate fi închis. |
--------------------
hyundai
sonata
2007
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 17:14 |