Colectie pipa bieleta, Ce inseamna
![]() ![]() ![]() |
Colectie pipa bieleta, Ce inseamna
ziron |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 47 Joined: 16 August 06 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan
2006 1.5DCI Ambition
|
|||
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.627 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
cap de bara si o piulita... a si ambalaj
![]() daca nu esti atehnic ia-le din alta parte si schimba-le singur...sau la orice mecanic pe muuult mai ieftin. a si geometrie dupa. cap de bara lemforder pe net - 75 lei sau dacia 125 lei la autokarma si asta e doar un exemplu. This post has been edited by sorin1983: 9 Jun 2015, 09:52 |
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
ziron |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 47 Joined: 16 August 06 ![]() |
Salut Sorin1983
Asa ma gandeam si eu prima oara( cap de bara si piulita), dar mi s-a parut mult prea mare diferenta intre ce gaseam pe internet si ce preturi mi-au aruncat cei din service si m-am gandit mai bine intreb decat sa ma duc in necunostinta de cauza. Asa ma gandeam si eu sa imi cumpar singur piesele si sa le schimb la un service cu preturi mai normale. La Lemforder m-am gandit si eu sa pun. Exista un top 3 pentru capetele de bara? Multumesc |
--------------------
Dacia
Logan
2006 1.5DCI Ambition
|
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.627 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
lemforder trw delphi depinde si de noroc
![]() la cele originale asa ar trebui sa arate ambalajul : cap_de_bara_dr_1335999040_500x500.jpg ( Size: 97.19k ) Number of downloads: 59 cap_de_bara_2_500x500.jpg ( Size: 32.38k ) Number of downloads: 61 si la cele aftermarket e risc sa fie contrafacute dar speri si tu ca daca iei de la un magazin cu renume nu sunt manarite ![]() |
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.543 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Si alea originale de la baieti nu sunt contrafacute?
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
sorin1983 |
![]()
|
"si la cele aftermarket"
nu se vede "si" ? risc este peste tot dar sunt mai multi multumiti decat nemultumiti de unii din baietii de acolo printre care si eu ![]() |
--------------------
Renault
Megane1-
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 11:52 |