Nelamuriri tehnice, Sandero Laureate 1.4
![]() ![]() ![]() |
Nelamuriri tehnice, Sandero Laureate 1.4
itdj |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 1 August 15 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Sandero
2009 Laureate
- dj09mxx
|
|||
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.177 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
la stergator de obicei sint doua viteze ( mororul are 3 perii din care una defazata un pic pentru viteza mica), incerca cu alta maneta
la incarcare este ok si eu am aceleasi valori , eu am volmetru si monitorizez in permanenta tensiunea,valoarea de 13,7 este data deoarece este monitorizata temperatura prin releul de incaracre , pe frig baga 14,4 daca ai aeroterma identica ca cea de logan (nu stiu asta) se poate monta , eu l-am montat singur vezi aici cum se procedeaza This post has been edited by bygy007: 28 Aug 2015, 22:34 |
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
2024
- B 07 BGY din subteranele Bucurestiului
|
|
itdj |
![]()
|
Senzorul de temperatura este cel verde, cel de langa firul alb de iasa din mufa din alternator, nu?
La treapta 1 nefunctionala dar intermitenta Ok si tu spui ca nu poate fi din motoras stergator? O sa cumpar o maneta noua. Cu montajul filtrului pentru habitaclu pe Sandero a reusit cineva? Ce tip de filtru ati pus? Multumesc, |
--------------------
Dacia
Sandero
2009 Laureate
- dj09mxx
|
|
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.177 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
QUOTE(itdj @ 29 Aug 2015, 17:14) Senzorul de temperatura este cel verde, cel de langa firul alb de iasa din mufa din alternator, nu? La treapta 1 nefunctionala dar intermitenta Ok si tu spui ca nu poate fi din motoras stergator? O sa cumpar o maneta noua. Multumesc, nu senzorul este intern releului regulator firu ala verde este cuplat la indicatorul cu baterie (led-ul cu baterie) la tine clar este de la maneta , itermitentul este pe viteza mica a mortorasului , practic se da un impuls ca si cum ai da maneta pe scurt pe viteza mica This post has been edited by bygy007: 29 Aug 2015, 21:52 |
--------------------
RENAULT
2024
|
|
itdj |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
Sandero
2009 Laureate
- dj09mxx
|
|
bygy007 |
![]()
|
da , daca scoti mufa , se aprinde becul cu baterie si nu va incarca
|
--------------------
RENAULT
2024
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 5th May 2025 - 15:34 |