inlocuire scaun ?
![]() ![]() ![]() |
inlocuire scaun ?
qalinx |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 7 Joined: 4 October 15 ![]() |
|
||
--------------------
dacia
sandero
2015
|
|||
piticot7000 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 46 Joined: 7 August 18 ![]() |
salut!
ma intereseaza si pe mine. se poate schimba scaunul original fara reglaj pe inaltime cu unul cu reglaj pe inaltime? |
--------------------
Dacia
Sandero
2018
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.334 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
da, cam orice scaun d elogan sau duster merge
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
GaMaBa |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 12 Joined: 5 May 19 ![]() |
se potrivesc scaune de renault captur?
ceva de genul? https://s3.ap-southeast-1.amazonaws.com/ima...img-preview.jpg |
--------------------
Dacia
Sandero II Stepway 1.5 dci
2017 Facelift
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.334 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
exclus
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.528 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
este tot acelasi drac ...
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
GaMaBa |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
2017 Facelift
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.528 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Armatura spatarului si sezutul sunt aproape identice, diferentele sunt cauza comenzilor si prinderilor de podea. Captur are doua traverse pe care sta scaunul, Dacia una si tunelul central.
This post has been edited by IRONICK: 14 May 2019, 09:21 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
einstein1984 |
![]()
|
incropesti un adaptor si la un accident zbori prin parbriz cu tot cu scaun...
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
GaMaBa |
![]()
|
QUOTE(IRONICK @ 13 May 2019, 21:47) Armatura spatarului si sezutul sunt aproape identice, diferentele sunt cauza comenzilor si prinderilor de podea. Captur are doua traverse pe care sta scaunul, Dacia una si tunelul central. am inteles multam ![]() QUOTE(einstein1984 @ 14 May 2019, 08:16) mda... am zis asa, dar am vazut niste adaptore pentru scaune de bmw pe un logan la cineva pe YT si ma gandeam ca poate gasesc si eu dar cred ca vin in romania cu masina si o duc la cineva sa retapiteze scaunele ![]() edit: dar daca las sinele si pun doar scaunul? mda tre sa ma uit la un captur sa vad cum este,cred ca iau unu la un test drive sa ma uit mai bine This post has been edited by GaMaBa: 14 May 2019, 13:25 |
--------------------
Dacia
2017 Facelift
|
|
iacob_manuel |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 40 Joined: 27 May 15 ![]() |
intra aici https://rdagroup.ro/galerie/ face baiatul asta niste adaptoare pentru scaune mai bune cu reglaje calumea de pe alte masini, pe logan. Ma gandesc sa imi iau si eu ca simt nevoia de un suport lombar.
|
--------------------
Dacia
Sandero Stepway
2015
- B 67 NJN
|
|
einstein1984 |
![]()
|
si suportul de centura?
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
iacob_manuel |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
Sandero Stepway
2015
- B 67 NJN
|
|
einstein1984 |
![]()
|
si se potriveste cu centura masinii?
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
iacob_manuel |
![]()
|
Asa ar trebui, ma gandesc ca "dopurile" alea care se vand ambulant pe langa vitan merg pe toate masinile, de obicei centurile sunt ceva standard, nu isi prea permit producatorii sa schimbe prea mult la conectica de la centuri ca trebuie recalificata si recalificarea presupune teste de crash care costa extrem de mult, poate doar marcile exagerat de scumpe au alt sistem.
|
--------------------
Dacia
Sandero Stepway
2015
- B 67 NJN
|
|
einstein1984 |
![]()
|
intre o centura takata si una autoliv sunt diferente. In fine, depinde doar viata ta de ea, ca poate par eca prinde dar sare la 1 tona forta.
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.669 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
QUOTE(iacob_manuel @ 17 Jul 2019, 16:28) intra aici https://rdagroup.ro/galerie/ face baiatul asta niste adaptoare pentru scaune mai bune cu reglaje calumea de pe alte masini, pe logan. Ma gandesc sa imi iau si eu ca simt nevoia de un suport lombar. QUOTE(einstein1984 @ 19 Jul 2019, 08:21) intre o centura takata si una autoliv sunt diferente. In fine, depinde doar viata ta de ea, ca poate par eca prinde dar sare la 1 tona forta. QUOTE(siteul ala) Clientul este responsabil pentru produsele si servicile achzitionate, fapte care ii sunt pe deplin atribuite, astfel R.D.A. Group nu este responabil pentru nici unul din evenimentele care ar putea surveni ulterior datorita nerespectarii conditilor de siguranta si securitate. |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Charlie Foxtrot: Massively vote Charlie Golf for President!
|
|
einstein1984 |
![]()
|
aka, daca scapa centura ca inchizatorul e alta marca pe scaunul nou, sau se indoie suportul de sina;....
Am vazut si audi cu volan de duster. |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
geopsi |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 211 Joined: 12 September 07 ![]() |
Salut, scaunul pasagerului care nu este reglabil pe inaltime se poate lasa cumva mai jos? se sta foarte sus pe el...
|
--------------------
dacia
1310
1999
|
|
einstein1984 |
![]()
|
scaunul pasagerului nu are reglaj pe inaltime. Dar poti lua u scaun de sofer din UK din dezmembrari care are reglaj pe inaltime
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
geopsi |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 211 Joined: 12 September 07 ![]() |
Multumesc pentru reply.
Ma gandeam daca nu merge dat jos si ajustat cumva permanent. Eu voiam sa fie mai jos ca ma cam incomodeaza daca vine cineva inalt sa stea pe el plus ca aparent sta asa cocotat pe scaunul ala. Parca prin taxi nu stai chiar asa de sus pe ele. |
--------------------
dacia
1310
1999
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th April 2025 - 08:39 |