Incarcare, Problema alternator
![]() ![]() ![]() |
Incarcare, Problema alternator
Marian.ionuț994 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 13 January 16 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1310
1998
- Ph04hmr
|
|||
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.219 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
Incearca si cu alt releu. Si eu am electronic cu fir, dar... e loterie cu ele, poti fi bune sau nu, nu prea ai ce regla la ele (spre deosebire de cele electromecanice). Nici al meu nu ma prea incanta, o sa caut altul, sunt mai multi producatori.
|
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
dstdan |
![]()
|
![]() Damian Stefan Tolbariu-Dan dst Team Group: Members Posts: 343 Joined: 6 November 13 From: Mures autoservice Team DST Dan ![]() |
Releu nou, cu fir referinta, montat acum 1luna, am crezut ca cel vechi are ceva (identic cu acesta), facut de Curtea de Arges parca, are aceleasi simptome ca al tau, dar dupa ce se mai incarca acumulatorul (termina cu suptul
![]() This post has been edited by dstdan: 13 Jan 2016, 15:56 |
--------------------
Dacia,Renault,VW -
1310, Megan, Tiguan
1997, 2003, 2008
- TAM Mintile luminate discuta idei, mintile mediocre discuta evenimente, mintile reduse discuta oameni!
D.S.T.DAN Team |
|
Marian.ionuț994 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 13 January 16 ![]() |
Si nimic? Ma gândesc sa pun unu mecanic
|
--------------------
Dacia
1310
1998
- Ph04hmr
|
|
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.177 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
|
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
2024
- B 07 BGY din subteranele Bucurestiului
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 17:12 |