secretul corespondentei, inviolabil, sau ...
![]() ![]() ![]() |
secretul corespondentei, inviolabil, sau ...
alex_sb |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 32 Joined: 20 April 04 From: Sibiu ![]() |
|
||
--------------------
DSN Clima
|
|||
Dreamer |
![]()
|
![]() Un visator hoinar ... Group: Members Posts: 1.750 Joined: 23 September 05 From: Brasov ![]() |
Chestia asta e veche si se practica foarte des, cei care desfac plicurile spera sa gaseasca bani in plicuri, asta e motivul pentru care se deschide corespondenta. ( cred )
Aceasta problema a mai fost ridicata, dar din pacate nu s-a rezolvat nimic. ![]() Mult succes in demersurile tale ! |
--------------------
Ex Renault
Megane 1, 2 si 4
2002 diesel, 2004 si 2017 benzina Libertatea ta se termina acolo unde incep drepturile altora!
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.376 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Poate le-a deschis vama. Plic in plic pare suspect, puteau fi droguri. Cu stampila nu stiu.......... Era recomandata scrisoarea?
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
Ake |
![]()
|
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(einstein1984 @ 14 Nov 2005, 19:36) Poate le-a deschis vama. Plic in plic pare suspect, puteau fi droguri. Da poate era un elf in plic si sarea si-l musca de nas pe vames...Hai mai fiti seriosi, Crezi ca e asa simplu, si daca gasea droguri, mai departe ce zicea in instanta? ...Stiti fleru.. De unde stii ca nu le-a pus vamesul acolo...Pana si pe vremea lui ceasca aveau bunavointa sa inchida plicurile la loc dupa ce le deschideau. |
--------------------
(si) Dacia
Logan
Laur.1.4 "Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto) |
|
crintea1949 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 92 Joined: 24 April 05 ![]() |
Prezumtii.
1.Borfași marunti dupa bani trimiși in plic.; 2.Posta internationala nu raspunde de astfel de trimiteri , acte, bancnote, obiecte de valoare, care in regulamentul postal sunt interzise : 3.De neaplicarea ștampilei poștei române, constituie neândeplinirea serviciului de poștă. Fapta poate fi reclamata la Oficiul de protecția consumatorului, poți cere restituirea contravalorii serviciului poștal, câteodata o ștampilă pe un plic poate valora milioane lei, euro dolari, asta ca o mică paranteză. 4.Exclud o acțiune de filaj a serviciilor românești prea mult amatorism, prea grosolană, care ar putea declanșa scandal și în presă, prezumând că destinatarul ar fi poate chiar un agent al unui serviciu de spionaj sub acoperirea de diverse profesiuni, jurnalist, corespondent, reprezentant etc 5.Spionajul militar nu mai este la modă, sunt sateliți, arme de tehnica HiTech , cel mai crud spionaj și cu efecte dezastruoase este spionajul economic, sabotajul economic cu efecte de subminare a economiei, vinderea unei societăți aduse în faliment pe un dolar ca vapoarele căpitanului.., chiar daca sunt rentabile in excelenta, inchiderea societății cu rezultat somaj, oameni pe drumuri fără orizont economic, nu orizont roșu cum scria Pacepa,rezultatul schimbarea proprietarului fără revoluție, fără aparent mari eforturi financiare din partea achizitorului. A se vedea cazul RAFO Onești adusă în stare de faliment, Solventul Timișoara adusa in aceeași stare de faliment. Sa auzim numaui de bine |
--------------------
dacia
solenza
- B33HRZ
|
|
AND |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.225 Joined: 19 January 05 From: Bucuresti ![]() |
He who controls the mail ...controls INFORMATION!
![]() |
--------------------
Dacia
Logan 1.4 Laureate
- B - xx - xxx Audi's 5.9 TDI V12 - Worlds most powerful production diesel!
|
|
dacicuss |
![]()
|
![]() Mare Vrajitor KKK Group: Members Posts: 299 Joined: 3 August 04 From: Poplaca ![]() |
Mda...inteligent...deschid plicurile sa caute droguri...exista aparatura pt. asa ceva, domnu'...and by the way, pentru initiatorul topicului: respira adanc, numara oi in gand...vreo 300 si aminteste-ti ca esti in Romania. Io problemul asta l-am avut de mai multe ori si nu rezolvi nimic...efectiv nimic.
Ar fi fain sa fie altfel, dar nu e. O sa-ti pierzi vremea degeaba |
--------------------
VW Passat
1.9TDI
- ww-00-XXX A religious war is like children fighting over who has the strongest imaginary friend...
The 50-50-90 rule: Anytime you have a 50-50 chance of getting something right, there's a 90% probability you'll get it wrong. |
|
kaspersky |
![]()
|
![]() maistru Zen Group: Members Posts: 1.063 Joined: 23 April 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
Cred ca singura solutie sa nu se mai intimple asa ceva ar fi sa-i comunici expeditorului ca in caz ca mai trimite scrisori sa scrie lizibil pe plic: "ATENTIE! CONTINE ANTRAX"
![]() |
--------------------
KIA
Cee'd SW 1.6 GSL
Base 2008 "Să fii patriot în România înseamnă să puți a iesle în timp ce constați că toate celelalte popoare ne sunt inferioare."
|
|
Dreamer |
![]()
|
![]() Un visator hoinar ... Group: Members Posts: 1.750 Joined: 23 September 05 From: Brasov ![]() |
Daca scrie chestia aia pe plic ... ca destinatar o sa te treziesti cu echipa de interventie pe cap ... sa vezi atunci distractie!
![]() |
--------------------
Ex Renault
Megane 1, 2 si 4
2002 diesel, 2004 si 2017 benzina Libertatea ta se termina acolo unde incep drepturile altora!
|
|
ghc |
![]()
|
..:::Cautatorul:::.. Group: Members Posts: 411 Joined: 9 December 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
Plicurile (de dimensiune normala, scrisori) ce le-am primit din strainatate n-au fost deschise niciodata. In schimb, pentru pachete trebuie sa te prezinti la un oficiu postal (cred ca unic pe judet) unde sunt desfacute numai in prezenta destinatarului.
Deci e clar, baga tare si reclama-i, poate se baga si ANPC-ul... |
--------------------
ZKR (Logan by Dacia)
BaLaureate 3.14
1907 toamna
- CJ-01-GHC
|
|
rtulea |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 392 Joined: 11 April 05 From: Ploiesti (Alba-Iulia) ![]() |
Intrucat tu ai primit plic si nicidecum colet cred ca respectivul a fost interesat in ceva ciupeala pentru o bere. Coletele se deschid in vama in fata destinatarului.
|
--------------------
Dacia
Logan
sept 2006, Laureate 1,6
- PH-78-UTU Do not try to forget your past, IT made you what you are!
|
|
litza |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 813 Joined: 27 August 03 From: Bavaria, DE ![]() |
Incearca o reclamatie la politie, ca la posta nu prea cred sa aibe efect. Sa zicem ca sefa nu e implicata, si toate celelalte se jura ca nu ele ... ce poate sa faca sefa?
|
--------------------
Dacia
Solenza
2003-2018
|
|
Ake |
![]()
|
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
domnu hit&run dupa mesajul dvs azi sunt
![]() ![]() ![]() BTW, alex_sb recunoaste domle daca esti agent sub acoperire. |
--------------------
(si) Dacia
Logan
Laur.1.4 "Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto) |
|
alex_sb |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 32 Joined: 20 April 04 From: Sibiu ![]() |
Am citit cu interes replicile voastre ... Va raspund aici tuturor.
Si eu cred ca plicurile 'suspecte' (adica banuite a contine bani) sint 'vamuite' neoficial de catre unii angajati ai Postei. Cele cu adevarat suspecte banuiesc ca sint deschise in anumite conditii, reglementate prin lege, asa cum se face si ascultarea telefoanelor ... Scrisoarea nu era recomandata, a fost expediata cu un timbru simplu, par avion. Plicul este din cel cu 'bule' de plastic in interior. Poate de asta a stirnit interes. Dar am mai primit acum citeva luni un plic normal, facut ferfenita, care spre dezamagirea 'vamesului' nu continea decit o felicitare ... Atunci mi-am zis ca a fost un accident. Legat de controlul informatiilor prin desfacerea plicurilor ... sa fim seriosi ... Traim in era internetului, a telefoanelor mobile ... La ANPC nu ma gindisem sa reclam. Oricum, singura chestie de care ma pot lega este lipsa stampilei, eu nu o sa mai am cum dovedi ca le-am primit desfacute. "BTW, alex_sb recunoaste domle daca esti agent sub acoperire." Pai daca as recunoaste, n-as mai fi, nu ?? Iaca nu-s ! ![]() |
--------------------
DSN Clima
|
|
bertro |
![]()
|
Membru dezmembrat Group: Members Posts: 592 Joined: 3 June 05 From: IASI, rumenia ![]() |
corect. tot pe tine or sa arunce vina ca le-ai fi desfacut tu si acum le cauti lor nod in papura. in rumenia hotul e erou si victima e calau. singurul lucru e sa incerci sa te amuzi si tu pe seama lor. daca expeditorul din strainatate e ruda apropiata/prieten (deci o persoana cu care poti glumi), roaga-l sa-ti mai trimita un plic la fel in care sa puna o hartie pe care sa scrie mare ceva cuvinte de dragoste si dor la adresa mamei domnului vames. roaga-te apoi sa-l primesti desfacut ca sa poti rade de unul singur inchipuindu-ti moaca pe care a facut-o paysan-ul respectiv cand a vazut "dedicatia"
![]() |
--------------------
DACIA
Nova GT
- xx xx XXX posesor de DrACIA NOVA GT
|
|
alex275 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Banned Posts: 313 Joined: 5 May 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(alex_sb @ 14 Nov 2005, 18:38) Intrucit consider ca nu e problema postaritei, am pus a treia intrebare: unde fac reclamatie/ unde ma adresez in continuare ? Am fost indrumat la diriginta, 'care este' maine de la ora 8 ... N-am de gind sa ma opresc aici, chiar daca stiu ca n-o sa ajung prea departe ... Poate, intimplator, 'mesajul' o sa ajunga la cei care practica chestii din astea si isi vor da seama ca nu toata lumea inghite gesturile lor, riscind sa fie prinsi. QUOTE(Dreamer @ 14 Nov 2005, 18:47) Chestia asta e veche si se practica foarte des, cei care desfac plicurile spera sa gaseasca bani in plicuri, asta e motivul pentru care se deschide corespondenta. ( cred ) Aceasta problema a mai fost ridicata, dar din pacate nu s-a rezolvat nimic. ![]() Mult succes in demersurile tale ! 1. ANPC 2. Mare dreptate ai mai Dreamer!!! 3. Parca era stipulat undeva sa nu trimitem bani in scrisori, ca nu raspunde posta de ei. Credeti ca ei nu stiu ce angajati au? Sincer, n-ai dovezi, nu cred ca ti se va face dreptate ![]() ![]() ![]() This post has been edited by alex275: 16 Nov 2005, 00:35 |
--------------------
dacia
logan 1,6 laureate
- B 46 W S T [i]Inteleptii vorbesc pentru ca au ceva de spus. Prostii pentru ca nu pot sa taca.[/i] [b]PLATON[/b]
Un snob este un om care a fost educat mai mult decat ii permite inteligenta!!! |
|
Jack Daniel's |
![]()
|
![]() MEMBRU DE LA INCEPUT! Group: Members Posts: 2.010 Joined: 26 October 03 ![]() |
Violabila sigur ! Din experienta proprie .
|
--------------------
.
.
. Multi membri, putini oameni!
|
|
paul_damian |
![]()
|
![]() Membru mult Group: Members Posts: 644 Joined: 21 April 04 From: Medias, Romania ![]() |
alex...
e timpul sa ne debarasam de serviciile de stat, dupa cum ai constatat si singur. In calitate de fost sibian iti pot spune ca stiu foarte bine mutrele celor de la O.P. 9. Sunt aceeasi oameni de pe vremea impuscatului. Mentalitatile nu se schimba. In calitate de fost beneficiar de interdictie de corespondenta externa iti pot spune ca mentalitatile nu se schimba. Acum ma duce gandul numai la ce se intampla in State (nu ca as fi mare fan al lor) daca se violeaza corespondenta... In calitate de dusman al postei iti pot spune ca te mai poti astepta la asemena lucruri si in urmatorii 'jde ani. Gandeste-te ca in tara asta sunt anumite organisme (gen Posta, Automobil Clubul Roman, Asociatia Chinologica Romana, etc, etc, etc) care nu au fost atinse de valul scuturaturii din '89, iar acestea sunt locuri mai... deoparte asa, numai bune de muls. Iar cu posta am eu ce am... un colet pierdut in februarie, pentru care am insistat si nu am acceptat sa o las moarta, iar in septembrie am primit o scrisoare de la dirigintele unui O.P. din Bucuresti care recunostea ca acel colet s-a pierdut si ca voi fi despagubit iar dupa doua zile alt plic prin care dirigintele de la O.P.-ul de aici confirma ca acel colet a fost predat destinatarului in conditii bune... Da, ar trebui sa faci un scandal monstru. Dar din pacate nu o sa se schimbe nimic. Din pacate... Aruncatul pisicii e sport national. Dar cel putin fa scandal, cu acelasi tupeu cu care isi bat ei joc de noi. Reclama-i pe toata linia ierarhica, reclama-i la politie, reclama-i la OPC, reclama-i la Drepturile Omului! Cel putin scandal sa iasa, ca sa nu se simta chiar in largul lor! Poate mai prind curaj si altii! "Cine controleaza posta controleaza informatiile" zicea mai sus un coleg coforumist. Nu e cazul. E doar un 'Lica-franaru' care ar trebui sa nu fie acolo, dar nimeni nu are cum sa il gaseasca. |
--------------------
Dacia
Sandero
Stepway, 2021 Ex Dacia Logan KissFM 1.4, 2008
Ex Dacia 1310, 1999 Ex Dacia 1100, 1969 |
|
StefanT |
![]()
|
![]() STF - Special Tactical Force Group: Members Posts: 3.413 Joined: 19 April 04 From: Bucuresti ![]() |
E ciudat ca nu ai stamplia. Cand eram mic, recunosc ca si eu mai desfaceam cate un plic pe ici, pe colo
![]() ![]() |
--------------------
Suzuki
GSX-1300-R
2008
- B'100'HAY Fan Reno 53379
|
|
ashu |
![]()
|
![]() Membru erectil Group: Members Posts: 674 Joined: 10 December 02 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Pejo
206 2.0 HDi
2002
- - Ramas bun, ne vedem pe alt forum!
|
|
Dreamer |
![]()
|
alex_sb - ce ai mai aflat in demersurile tale ? Ceva noutati ? Mi-e teama ca o sa ramai cu " ochii in soare ".
![]() |
--------------------
Ex Renault
Megane 1, 2 si 4
|
|
alex_sb |
![]()
|
Da ... Problema a preluat-o ieri taica-meu, ca altfel trebuia sa-mi iau o zi libera de la serviciu. Asa ca s-a dus la oficiul postal, si a vorbit cu diriginta. I-a mentionat doamnei diverse variante de actiune, gen publicarea taraseniei in ziarul local, solicitarea unei audiente la director, etc. Femeia s-a cam speriat, probabil are si ea ceva responsabilitati pe acolo; l-a rugat sa nu intreprinda nimic, ca lamureste ea problema; ca vorbeste cu postarita care a adus plicul - cica nu trebuia sa-l ia desfacut de la oficiul postal !, ca ne suna sa ne spuna ce a lamurit, ca data viitoare vine ea personal cu plicurile acasa la noi (!) (de parca pe mine asta ma intereseaza, ah imi pare rau ca n-am vorbit eu cu ea) ... Oricum, punctele prin care trec si sint sortate scrisorile de la intrarea in tara sint mai multe, in oricare din ele se putea actiona, dar se pare ca obligatia celui care constata pe parcurs o chestie din asta e sa-l returneze la punctul anterior. Mai departe n-am inteles ce se intimpla in situatii de genul asta.
Am trimis si un email la Posta Romana si mi s-a recomandat sa fac reclamatie scrisa la Directia de Posta Brasov (mailul lor se incheia cu 'Va multumim pentru increderea acordata' ...). In concluzie, as putea sa fac o reclamatie la Posta si una la ANPC. M-am tot gindit aseara la asta si mi-am zis ca de data asta o sa ma abtin, pentru ca o va pati acarul Paun, adica postarita, care sint convins ca n-are nici o vina, decit eventual o oarecare neglijenta la preluarea/livrarea scrisorii. Nasol. Chestiile astea se intimpla din cauza ca intr-o institutie in care trebuie sa primeze anumite valori morale exista niste indivizi (putini, probabil) total incompatibili cu notiuni de genul cinste, corectitudine, integritate; ca nu se face o selectie corespunzatoare a personalului si din cauza ca nu exista mijloace eficiente de control. |
--------------------
DSN Clima
|
|
Dreamer |
![]()
|
hmmm ... vesnica chestie ... o sa facem o investigatie si o sa gasim vinovatii. Mai astepti telefon de la dansa ?
![]() ![]() |
--------------------
Ex Renault
Megane 1, 2 si 4
|
|
walleye |
![]()
|
![]() Membru Group: Banned Posts: 159 Joined: 28 June 05 From: Timisoara ![]() |
cunosc o persoana care se amuza in felul urmator:
tiparea la imprimanta laser color niste bancnote (dolari, lei, euro), le vira in plic si apoi le expedia de la o casuta postala la alta (inexistente ambele). recent mi-a prezentat un ziar in care se povestea despre persoana X angajata la posta romana si cum a fost ea arestata pentru posesie de bani falsi. nu intrutotul morala si fara de riscuri metoda dar poate te tenteaza... |
--------------------
Alco
Century
628
- Monon 404 nu hraniti moderatorii
|
|
Cib |
![]()
|
![]() fost posesor de Solenza Group: Members Posts: 493 Joined: 27 July 04 From: Iasi ![]() |
tiparirea la imprimanta laser reprezinta falsificare de bancnota
|
--------------------
Nissan Almera Tekna
Oltcit 12TRS
2005
- B-43-ZGO, SV-02-SST Solenza... O masina buna! Pacat ca e facuta de romani.
nu ma cert cu nimeni, doar contrazic oamenii care spun tampenii |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 21:09 |