Tacanit la motor, dupa ce am schimbat uleiul in 10W40
![]() ![]() ![]() |
Tacanit la motor, dupa ce am schimbat uleiul in 10W40
Fiorossu |
![]()
|
||
![]() Membru iritant Group: Members Posts: 97 Joined: 19 August 05 From: Bucuresti-Berceni ![]() |
|
||
--------------------
Peugeot
406
2000 Hdi full options Dacia 1310 TLS ... de maritat
Peugeot 406 din 2000 Hdi 138CP (Obdtuning) ... masina de zi cu zi |
|||
andu911 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
Am o mare rugaminte la cine modereaza pe aici, sa nu mai imi stearga posturile aiurea.
Omul a spus ca are ralantiul instabil, si l-am sfatuit sa se uite la jiclorul de ralanti, ca ala e primul care face figuri, din cauza gunoaielor din benzina sau a apei din benzina care, pe frigul asta mai si ingheata. Cine stie mai bine sa scrie si sa nu mai stearga posturi. Fiorossu vezi ca uleiul asta e mai subtire si problema ta poate sa fie de la cuzineti. De-acolo ai bataile astea. Vechiul ulei fiind mai gros atenua jocurile de la vibrochen. Din cate spui tu, bataile tale sunt doar de palier. |
--------------------
-
-
-
|
|
silviu2002 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 38 Joined: 29 November 04 From: Cluj ![]() |
Am si eu o problema cu tacanitul in mers. La mine apare un tacanit metalic parand ca vine din zona tachetilor doar ca apare la turatii mai mari de 2300 rot/min. Si eu am schimbat uleiul: Dacia oil cu Panther dar tot 15W40 si ce e ciudat ca tacanitul a aparut dupa ce am reglat distanta intre platini, care era la 0.35 si am adus-o la 0.40 mm. Am presiune de ulei la cald undeva mai jos de mijlocul scalei.
Oare problema se poarte rezolva prin reglarea tachetilor? |
--------------------
Dacia
Duster
2010 Benzina 4wd ,,Imbatranesc si tot invat" - Eschil
|
|
Dyda |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 677 Joined: 30 April 04 ![]() |
QUOTE(silviu2002 @ 14 Dec 2005, 13:02) Am si eu o problema cu tacanitul in mers. La mine apare un tacanit metalic parand ca vine din zona tachetilor doar ca apare la turatii mai mari de 2300 rot/min. Si eu am schimbat uleiul: Dacia oil cu Panther dar tot 15W40 si ce e ciudat ca tacanitul a aparut dupa ce am reglat distanta intre platini, care era la 0.35 si am adus-o la 0.40 mm. Am presiune de ulei la cald undeva mai jos de mijlocul scalei. Oare problema se poarte rezolva prin reglarea tachetilor? Mergi la un peco de incredere baga benzina buna, regleaza-i aprinderea si ai sa vezi cum dispare. Daca faci un reglaj aprindere pe un tip de benzina , dupa care folosesti alt tip de benzina, este si normal sa nu-i convina motorului si sa tacane |
-------------------- Kox
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
QUOTE(andu911 @ 16 Nov 2005, 01:00) Fiorossu vezi ca uleiul asta e mai subtire si problema ta poate sa fie de la cuzineti. De-acolo ai bataile astea. Vechiul ulei fiind mai gros atenua jocurile de la vibrochen. Din cate spui tu, bataile tale sunt doar de palier. E mai subtire la rece, la cald e la fel ca 20w40 Trancanitul e la rece sau la cald? |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
silviu2002 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 38 Joined: 29 November 04 From: Cluj ![]() |
|
--------------------
Dacia
Duster
2010 Benzina 4wd ,,Imbatranesc si tot invat" - Eschil
|
|
andu911 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
argon...20W40 nu e la fel de subtire ca 10W40
Au aceeasi vascozitate la cald, dar nu sunt la fel de subtiri ![]() |
--------------------
-
-
-
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
andu911 |
![]()
|
|
--------------------
-
-
-
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 7th May 2025 - 18:02 |