o intrebare ...
![]() ![]() ![]() |
o intrebare ...
catalin80 |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 728 Joined: 30 July 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
renault clio symbol
,
skoda superb
|
|||
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
depinde; de obicei amindoi
|
--------------------
DSN/SLZ
|
|
Dreamer |
![]()
|
![]() Un visator hoinar ... Group: Members Posts: 1.750 Joined: 23 September 05 From: Brasov ![]() |
Cumparatorul ... eu asa stiu.
|
--------------------
Ex Renault
Megane 1, 2 si 4
2002 diesel, 2004 si 2017 benzina Libertatea ta se termina acolo unde incep drepturile altora!
|
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
tocmai trec prin procesul de mai sus ..
In cazul meu .. 3% cumparatorul SI 3% vanzatorul ... |
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
sa fie intr-un ceas bun
![]() This post has been edited by costi: 17 Nov 2005, 16:28 |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
ghc |
![]()
|
..:::Cautatorul:::.. Group: Members Posts: 411 Joined: 9 December 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
Doar ala care a facut un contract cu agentia.
De exemplu, pe mine m-a dus agentul la un vanzator pe care l-au gasit la mica publicitate... normal ca ala nu a platit nici un ban din moment ce nu a semnat nimic. This post has been edited by ghc: 17 Nov 2005, 16:30 |
--------------------
ZKR (Logan by Dacia)
BaLaureate 3.14
1907 toamna
- CJ-01-GHC
|
|
catalin80 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 728 Joined: 30 July 04 From: Bucuresti ![]() |
sa inteleg ca platesc amandoi cate 3% ?
Adica agentia ia in total 6% in urma unei tranzactii? |
--------------------
renault clio symbol
,
skoda superb
|
|
costi |
![]()
|
cam asa ceva....
uneori , in functie de marimea tranzactiei, agentia poate face reducere 3% nu-i ![]() |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
vv |
![]()
|
![]() dilbert.com Group: Members Posts: 1.080 Joined: 10 June 04 From: Bucuresti ![]() |
Liviu, negociaza, ca sigur poti reduce comisionul... da, "standard" asa e, da' toti fac un discount daca faci urat, ca nu le convine sa piarda o caruta de bani, nu mai au asa multe tranzactii... spune-i "1% de la mine sau nu fac tranzactia cu tine, ma duc la alta agentie". Daca ala nu a fost suficient de bou cat sa semneze un contract de exclusivitate, te asigur ca agentul va ceda.
|
--------------------
Renault
Grand Scenic
2008
- B.00.XXX It is final proof of god's omnipotence that he needs not exist in order to save us.
|
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
Too late vv ...
Am semnat deja precontract .. am platit deja avans .. acum astept finalizarea actelor ca sa pot da drumu la dosar la banca ![]() Costi, merci! |
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|
dacicuss |
![]()
|
![]() Mare Vrajitor KKK Group: Members Posts: 299 Joined: 3 August 04 From: Poplaca ![]() |
Si io ma pregatesc
![]() |
--------------------
VW Passat
1.9TDI
- ww-00-XXX A religious war is like children fighting over who has the strongest imaginary friend...
The 50-50-90 rule: Anytime you have a 50-50 chance of getting something right, there's a 90% probability you'll get it wrong. |
|
laur |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 359 Joined: 8 July 02 From: Iasi ![]() |
Da-i in masa de hoti....3 % e enorm....pt. ce, ca i-am plimbat cu masina mea prin oras???
Mai puteti sa le trageti clapa....cine e interesat ii dau detalii pe MP. |
--------------------
Peugeot
206 1,4 HDI
- . "parerea mea"
|
|
litza |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 813 Joined: 27 August 03 From: Bavaria, DE ![]() |
Daca ai vreun prieten bun, sa nu fie ruda si e dispus sa se plimbe, il trimiti pe el sa vada apartamentul, si iti zice adresa. Nu e moral corect, dar multe firme stiu doar sa ia comisionul si li se rupe de restul. Patit eu!
![]() |
--------------------
Dacia
Solenza
2003-2018
|
|
Mache |
![]()
|
![]() Chibiț autorizat Group: Members Posts: 109 Joined: 25 May 04 From: Bucuresti ![]() |
Fentat agentia.
In schimb, au fost niste tineri de la o agentie din Titan care ne-au cautat apartament si carora le-as fi dat 3%. Ca au alergat sa ne gaseasca. |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1990
- B-18-X... "Și dacă-mi spune cineva cum ar pute să hie mai ghini, mă las de tăti, mă duc acolo, mă întorc înapoi, mă iau și pi mini..." - "Eu beu", Pavel Stratan
|
|
Lexy |
![]()
|
![]() Just ME Group: Members Posts: 531 Joined: 9 December 04 From: Bucuresti ![]() |
No offence da foarte bine fac daca omul nu se intereseaza! Poti intreba in stanga si in dreapta si afii ca se poate negocia....daca nu se da jos dupa 3% adios!
Iar agentiile serioase accepta fara probleme 1%..acum depinde si de suma.. |
--------------------
Toyota
Corolla
1,6 VVTI / SOL
- B-01-LEXY Good girls go to heaven.Bad ones go to hell.
And girls with fast cars go anywhere they want. |
|
bertro |
![]()
|
Membru dezmembrat Group: Members Posts: 592 Joined: 3 June 05 From: IASI, rumenia ![]() |
agentia NU merita 3% decat in cazurile in care intr-adevar se zbate sa te ajute. ceea ce nu se intampla, avand in vedere ca marea majoritate pur si simplu preiau anunturile oamenilor din ziar si le re-publica cu numarul lor de telefon (socrii mei au patit faza asta: i-a dus agentul la usa unui om care daduse anuntul il ziar si care habar nu avea ca a fost preluat de agentie. a iesit cu scandal si multe injuraturi adresate agentului de catre proprietar, si desigur cu ne-vizitarea casei respective de catre socrii mei). Altii au avut tupeul sa le solicite socrilor mei banii inapoi pe benzina dupa ce i-a purtat pe la niste locuinte execrabile pe care acestia nu au vrut sa le cumpere.
|
--------------------
DACIA
Nova GT
- xx xx XXX posesor de DrACIA NOVA GT
|
|
Marius |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 595 Joined: 13 October 03 From: Bucuresti ![]() |
Asa, 'tu-i in gura de nesimtitii dracului. Mama ce le-as face la astia. Unde-i topicu' cu pedeapsa cu moartea?
![]() Suntem la cafenea, da? ![]() |
--------------------
ex Dacia
ex Solenza
ex 2003 Clima
- ex 1.4 MPI
|
|
catalin80 |
![]()
|
dar taxele la notar cine trebuie sa le plateasca,vanzatorul sau cumparatorul?
|
--------------------
renault clio symbol
,
skoda superb
|
|
paulp |
![]()
|
![]() Bagator de seama! Group: Members Posts: 3.098 Joined: 31 July 03 From: Iasi ![]() |
|
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
Mache |
![]()
|
![]() Chibiț autorizat Group: Members Posts: 109 Joined: 25 May 04 From: Bucuresti ![]() |
In cazul meu, eu le-am platit. Eram cumparator de apartament.
|
--------------------
Dacia
1310 TLX
1990
- B-18-X... "Și dacă-mi spune cineva cum ar pute să hie mai ghini, mă las de tăti, mă duc acolo, mă întorc înapoi, mă iau și pi mini..." - "Eu beu", Pavel Stratan
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 17:20 |