Raiffeisen, ratele si societatile de asigurare
![]() ![]() ![]() |
Raiffeisen, ratele si societatile de asigurare
Lucian BLK |
![]()
|
||
![]() membru blue extreme Group: Members Posts: 621 Joined: 20 April 04 From: Pitesti - Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane Bicorp 1.6 16V
2007 Renault Megane Bicorp
Daewoo Matiz |
|||
ghc |
![]()
|
..:::Cautatorul:::.. Group: Members Posts: 411 Joined: 9 December 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
Ai idee daca e aceeasi treaba si cu asigurarile de viata si de imobil? Eu am un credit imobiliar si asigurarile au fost incheiate prin ei.
|
--------------------
ZKR (Logan by Dacia)
BaLaureate 3.14
1907 toamna
- CJ-01-GHC
|
|
Lucian BLK |
![]()
|
![]() membru blue extreme Group: Members Posts: 621 Joined: 20 April 04 From: Pitesti - Bucuresti ![]() |
Nu stiu. Cel mai bine e sa mergi la ei si sa vezi daca ti-au fost virati banii din cont!
|
--------------------
Renault
Megane Bicorp 1.6 16V
2007 Renault Megane Bicorp
Daewoo Matiz |
|
ghc |
![]()
|
..:::Cautatorul:::.. Group: Members Posts: 411 Joined: 9 December 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
La mine nu-i asa urgent, platesc asigurarile o data pe an (in luna mai).
|
--------------------
ZKR (Logan by Dacia)
BaLaureate 3.14
1907 toamna
- CJ-01-GHC
|
|
J o h n n y |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 538 Joined: 12 April 05 From: Cluj ![]() |
Partenerul de asigurari al Raiffeisen Bank este UNITA. In afara de UNITA mai exista si alte societati de asigurare agreate de RZB, societati cu care se poate lucra fara probleme.
Stiati ca in calitate de client al Raiffeisen exista o linie de telefon gratuita (e un tel-verde) unde puteti obtine informatii despre situatia conturilor voastre? Mi se pare la indemana oricui sa sune, mai ales ca e gratuit. Am facut inclusiv plati prin serviciul asta.. This post has been edited by Johnny_Bravo: 18 Nov 2005, 22:01 |
--------------------
Ford Focus 2
TDCI
2005 Ghia 109 CP Simplicity is the ultimate sophistication!
|
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
Tel-verde RAIFFEISEN (sunt client vechi de-al lor):
Raiffeisen direct: 0800 802 02 02 Sunati si intrebati ! |
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|
J o h n n y |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 538 Joined: 12 April 05 From: Cluj ![]() |
Nu am vrut sa spun eu nr de tel sa nu se considere reclama ![]() |
--------------------
Ford Focus 2
TDCI
2005 Ghia 109 CP Simplicity is the ultimate sophistication!
|
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
Johnny .. si toti ceilalti,
Va rog sa faceti o diferenta intre o reclama cu scop comercial, o reclama cu scop informativ si o reclama la un forum concurent. Ce e mai sus e doar o informatie (cu greu s-ar putea numi reclama cu scop informativ). Dar, in principiu, ceea ce tine de pura informatie este permis. |
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th July 2025 - 23:07 |