cum ajung cel mai repede la amara?
![]() ![]() ![]() |
cum ajung cel mai repede la amara?
ydaniel |
![]()
|
||
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
|
||
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|||
Mache |
![]()
|
![]() Chibiț autorizat Group: Members Posts: 109 Joined: 25 May 04 From: Bucuresti ![]() |
Pe autostrada soarelui. Prin Urziceni ocolesti. Si e si aglomeratie.
|
--------------------
Dacia
1310 TLX
1990
- B-18-X... "Și dacă-mi spune cineva cum ar pute să hie mai ghini, mă las de tăti, mă duc acolo, mă întorc înapoi, mă iau și pi mini..." - "Eu beu", Pavel Stratan
|
|
Codrin |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.364 Joined: 7 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Du-te pe autostrada.
|
--------------------
Mazda
.
.
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
asa voi face.oricum merg incet cu 90-100 km/h sa ard putina benz!a cam cat ar fi benzina pana acolo si inapoi?si cma cati km?
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
|
Mache |
![]()
|
![]() Chibiț autorizat Group: Members Posts: 109 Joined: 25 May 04 From: Bucuresti ![]() |
Daca nu gresesc, cam 120-130 km. Dus. Plus ce mai faci prin Bucuresti.
|
--------------------
Dacia
1310 TLX
1990
- B-18-X... "Și dacă-mi spune cineva cum ar pute să hie mai ghini, mă las de tăti, mă duc acolo, mă întorc înapoi, mă iau și pi mini..." - "Eu beu", Pavel Stratan
|
|
ydaniel |
![]()
|
cam 280 de km ar fi nu?si benz?
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
|
Codrin |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.364 Joined: 7 January 05 From: Bucuresti ![]() |
E bine 280 km pana in Amara si inapoi. Cu benzina, cum sti ca mergi.
|
--------------------
Mazda
.
.
|
|
ydaniel |
![]()
|
pai cam cat as consuma 80 ron?
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
|
Codrin |
![]()
|
E bine. Daca mergi cuminte iti mai ramane si de o bere la intoarcere.
|
--------------------
Mazda
.
.
|
|
ydaniel |
![]()
|
aha,stai ca vreau sa cer mai mult:D ca primesc doar 25 rol pana acolo banii de soferie
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
|
tunderbird |
![]()
|
![]() tunzator de iarba & atacator de integritatzuri Group: Members Posts: 3.193 Joined: 26 October 04 From: Bucuresti ![]() |
O duci pe mama soacra la impachetari cu namol... asa-i?
![]() Vezi ca se iau in calcul si bagajele. Si a cam inceput sa bata vantul...creste consumul la masina. This post has been edited by tunderbird: 18 Nov 2005, 17:52 |
--------------------
Dacia
Dacia
1100 - '69, '70 ; 1300 - '70,'81 ; 1310cli - 2000
- B 13 ABC Renault Twingo 1,2 16V - 2001
Renault Laguna Concorde 1,6 16V - 1999 Cocoșul e mai frumos ca vulturul, numai că nu poate zbura! (N. Iorga) |
|
RTZone |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 62 Joined: 11 April 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(ydaniel @ 18 Nov 2005, 13:10) sal.trebuie sa ajung la amara ,ca am si eu niste combinatii acolos i trebuie sa ajung pe drumul cel mai scurt ca sa raman si eu cu ceva$.eu ma gandeam asa militari-cora-autobahn,stanga slobozia-amara!e bine su e mai repede prin urziceni? E rupt drumul intre Lehliu si Slobozia.Eu as merge prin Urziceni,plus ca este mai palpitant drumul. |
--------------------
Logan
Ambiance
- B-OO-NDD " Magarul când îmbatrâneste nu ajunge neaparat mai marele grajdului! " |
|
ydaniel |
![]()
|
a, ma duc sa duc niste..... asa ma duc singur!:)oricum e tanara:))
ce inseamna ca este rupt drumuL? This post has been edited by ydaniel: 18 Nov 2005, 21:47 |
--------------------
Oriunde,
oricand...
|
Codrin |
![]()
|
Se refera la drumul de la iesirea de pe A2 pana in oras. L-au refacut de vreo 2 luni parca, dar in valuri.
Mergi fara grija, oricum esti la consum ![]() Asta vara era intr-adevar rupt. Am martori: un parbriz si un proiector ![]() This post has been edited by Codrin: 18 Nov 2005, 22:36 |
--------------------
Mazda
.
.
|
|
ydaniel |
![]()
|
e bine.oricum merg incet sa-mi scot si eu parleala.vb cand ma intorc:)
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
|
bonzai |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 710 Joined: 15 April 05 From: Bucuresti ![]() |
depinde mult cum mergi, prin Urziceni sunt mai putini km, pe autostrada se merge totusi mai rapid. Daca mergi cu 90-100 in afara o poti lua linistit si pe urziceni dar mare atentie la radare. Daca mergi pe autostrada poti folosi varianta la Slobozia, te duce exact la intersectia pt Amara.
|
--------------------
Renault
Megane 4 GT
2017
|
|
ydaniel |
![]()
|
deci,pana la urma care este varianta optima?ma intereseaza sa fie drumu bun in dauna la 3-4 km in plus!
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
|
Codrin |
![]()
|
Pe autostrada.
|
--------------------
Mazda
.
.
|
|
ydaniel |
![]()
|
bine.am inteles .pe autostrada au pus radere fixe,ceva ca alea de pe dn1?
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
|
Codrin |
![]()
|
Nu sunt fixe, doar mobile. Pe masini. Oricum, nu e cazul la tine, ca doar esti la consum, nu?
![]() |
--------------------
Mazda
.
.
|
|
ydaniel |
![]()
|
asa e intrebam.oricum mai incolo vreau sa ma duc pana la cta cu un 3l(motoru de 3:).
This post has been edited by ydaniel: 20 Nov 2005, 19:19 |
--------------------
Oriunde,
oricand...
|
BGV |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 134 Joined: 4 June 05 From: Bucuresti ![]() |
O ruta ar fi Buc-Urziceni-Manasia(dreapta) spre Pogoanele-Padina-Grivita-Amara.Drumul nu este foarte bun, dar merge cu 100 km/h
|
--------------------
DACIA
LOGAN
2012,laureate
- GVB RENAULT GRAND SCENIC,2005,AUTOMAT
|
|
oSerX |
![]()
|
![]() Membru Group: Banned Posts: 136 Joined: 24 March 04 From: Bucuresti ![]() |
eu am scos consum mai bun pe drumul vechi buc-drajna decat pe autostrada... e adevarat ca am mers mai incet max 110 fata de autostrada care nu te lasa sa stai ....
|
--------------------
BMW
320d
- DIE
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th June 2025 - 22:08 |