Camera video - marsarier, pt. Stepway
![]() ![]() ![]() |
Camera video - marsarier, pt. Stepway
Lutyk |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 14 Joined: 23 September 13 From: Floreasca, București ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan
2005 Laureate
- B-16-LTC
|
|||
sandy461229 |
![]()
|
Gica Contra Group: Members Posts: 703 Joined: 26 April 06 From: Bucuresti ![]() |
Eu am asa ceva pe Logan. Camera e conectata permanent (nu numai pe marsh-arriere) cu monitor de 7 inch pe oglinda retrovizoare. Impresii:
- Foarte buna seara, noaptea sau pe ceata. Se vede mult mai bine decat in oglinda clasica - Excelenta iarna...poti circula in siguranta cu luneta aburita sau acoperita de zapada (camera e montata pe bara de protectie spate) - Mai putin eficienta ziua pe soare sau lumina puternica...dar din fericire monitorul functioneaza si ca oglinda...sau se poate adapta un parasolar pe monitor Tot sistemul l-am cumparat de pe eBay...a costat cam 40 $ cu transport cu tot (made in China) This post has been edited by sandy461229: 30 Mar 2016, 11:18 |
--------------------
Logan Ambiance
1.4 MPI
2004
- B39XXX
|
|
torquemada |
![]()
|
![]() torquemada Group: Members Posts: 1.902 Joined: 17 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Pentru X52 camera se montează prin găurirea tablei în mijlocul siglei de pe portbagaj. Din montaj camera e activă doar pe marșarier.
|
--------------------
DACIA
Logan II
2012 / 0.9 TCe Laureate
- B-xxx-xxx Există două feluri de oameni:
1 - Cei care pot extrapola din date incomplete |
|
cosstti |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 487 Joined: 26 April 11 ![]() |
Intentionez sa achizitionez o camera pentru marsarier montata in suportul de numar.
Camera este C126 Night Vision, are IP67 si infrarosu pentru vedere pe timp de noapte. Ce parere aveti? Cateva sfaturi mi-ar fi de folos, pentruca s-ar putea sa nu fac alegerea cea mai potrivita. Multumesc. |
--------------------
dacia
sandero stepway 1.6, 8V, 62Kw.
2o11
- is xx xxx
|
|
Vesel Alin |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 17 May 16 From: Ploiesti ![]() |
La Stepway 0.9 septembrie 2016 stie cineva daca are deja precablarea ptr camera de mets inapoi?
|
--------------------
Dacia
Sandero
2016 Stepway
- PH04HPY
|
|
torquemada |
![]()
|
![]() torquemada Group: Members Posts: 1.902 Joined: 17 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Nu, nu există.
|
--------------------
DACIA
Logan II
2012 / 0.9 TCe Laureate
- B-xxx-xxx Există două feluri de oameni:
1 - Cei care pot extrapola din date incomplete |
|
Hirigeorge |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 16 November 18 ![]() |
Bună SEARA! Am și eu nevoie de nr de tel al lui tourqemada... Nu pot da pm încă. Va mulțumesc!
|
--------------------
Dacia
Sandero Stepway
2016
|
|
HoriaBGT |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 19 March 19 ![]() |
imi poate spune cineva care fir e cel de la becul de marsarier? mi-am instalat o camera si vreau sa leg firul. e sandero 2016. merci
cel galben deschis e This post has been edited by HoriaBGT: 11 May 2019, 17:35 |
--------------------
Dacia
Sandero 2
2016
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 19th April 2025 - 01:22 |