Sondaj clienti Meridian Grup, Sondaj - Lucrare licenta
![]() ![]() ![]() |
Sondaj clienti Meridian Grup, Sondaj - Lucrare licenta
leftycristi |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 23 July 15 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Fluence
2010
|
|||
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Mai nene, sincer am vrut sa-ti completez chestionarul, dar, foarte pe scut poti sa-l fwti, e prost facut.
La intrebarea 4 ma intrebi daca am apelat la serviciile Meridian Grup. Raspund ca nu, si urmeaza intrebarea 5 in care ma chestionezi cat de des am apelat la serviciile Meridian Grup: lunar, de 2, 3 ori pe an, anual, ocazional. Pai daca odata am declarat ca n-am apelat in viata vietilor mele la serviciile Meridian Grup dupa aia ma pui sa mint cat de des apelez la serviciile lor... Initial n-am dat niciun raspuns la intrebarea 5, dar nu m-a lasat sa termin chestionarul, cica obligatoriu trebuie sa dau un raspuns. Iti doresc bafta sa-ti gasesti 387 de clienti sa-ti completeze chestionarul si sa sa-ti promovezi cu bine examenul de licenta, dar daca din asta o sa-ti castigi existenta dupa, ai mai multa grija cand concepi un chestionar, sa nu contina intrebari contradcitorii. |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Taxi Meridian se pune?
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Mea culpa, nici macar pe ala nu l-am folosit...
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Sondajele astea de opinie se comanda unor firme gen IRSOP, CSOP, INSCOP... Da alea cer niste bistari. In schimb formuleaza niste intrebari relevante. Inclusiv mistoul la care faci referire e eliminat complet prin natura intrebarilor utilizate, repetarea lor sub diverse forme... Deh, tehnica tata. Ma rog, sociologie.
![]() This post has been edited by Victoras2001: 18 Apr 2016, 22:30 |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
QUOTE(radian @ 18 Apr 2016, 22:33) Pai daca odata am declarat ca n-am apelat in viata vietilor mele la serviciile Meridian Grup dupa aia ma pui sa mint cat de des apelez la serviciile lor... QUOTE(leftycristi @ 18 Apr 2016, 22:09) pentru completarea unui chestionar privitor la serviciile/produsele/multumirile/nemultumirile clientilor Meridian Grup Te asteptai sa te intrebe ce ai mai citit pe la biblioteca? ![]() |
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
radian |
![]()
|
OK ai si tu dreptate, dar atunci ce rost are intrebarea 4? Eventual pusa pe primul loc si in caz de raspuns negativ, multumiri pentru participare si eject.
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Asta micu amesteca intrebari generale cu altele punctuale pe firma aia. Sireacu ce furtuna tre sa fie in capul lui.
![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 11:59 |