Rack extern, Ce-mi recomandati?
![]() ![]() ![]() |
Rack extern, Ce-mi recomandati?
tunderbird |
![]()
|
||
![]() tunzator de iarba & atacator de integritatzuri Group: Members Posts: 3.193 Joined: 26 October 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Dacia
1100 - '69, '70 ; 1300 - '70,'81 ; 1310cli - 2000
- B 13 ABC Renault Twingo 1,2 16V - 2001
Renault Laguna Concorde 1,6 16V - 1999 Cocoșul e mai frumos ca vulturul, numai că nu poate zbura! (N. Iorga) |
|||
Rigor |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 206 Joined: 11 December 03 From: Iasi ![]() |
Pai vezi ca sunt HDD pe usb externe. Sau vrei convertor IDE (SATA) catre USB la care sa atasezi un HDD normal?
|
--------------------
ZKR
Preferat
- IS-01
|
|
mil |
![]()
|
![]() ocupat Group: Members Posts: 309 Joined: 23 January 04 From: x ![]() |
probabil ca are HDD cumparat...in orice caz iti recomand sa iti iei unul care are 2 mufe USB (ca sa se poata alimenta fara sursa externa)
|
--------------------
x
x
- x I Bog te veselit!
|
|
DigitalScribe |
![]()
|
![]() Scribul Digital Group: Members Posts: 1.249 Joined: 5 October 04 From: Iasi ![]() |
Am cumparat luna asta un rack 5.25" in care poti monta orice: HDD, CD-ROM/DVD-ROM/Writer etc...
Are un alimentator extern, buton power (On/Off), cabluri USB 2.0 (merge si pe 1.0 si 1.1 dar mai incet evident) si FireWire (deci ambele interfete nu doar USB). M-a costat aprox 180 lei noi. Cablul ala mic si scurt IDE din rack s-a stricat la a 5-a sau a 6-a folosire insa l-am inlocuit cu succes cu unul normal pe care l-am pliat ca sa incapa inauntru. Carcasa e din aluminiu deci disipa caldura in exterior si are si un mini-cooler pentru racire. Merge aproapiat ca si performante cu un IDE intern computerului (testat pe USB 2.0 - 480Mbps). P.S.: l-am cumparat de la ultrapro. This post has been edited by DigitalScribe: 23 Nov 2005, 17:34 |
--------------------
Renault Espace V
Renault Zoe
D-Max 2022
- n/a
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 09:06 |