De ce mi-a fost sters anuntul, anunt sters din "Bursa"
![]() ![]() ![]() |
De ce mi-a fost sters anuntul, anunt sters din "Bursa"
ovidiu-pit |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 98 Joined: 29 May 16 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Sandero
2016
|
|||
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Pentru ca nu ai respectat, in repetate randuri, regula celor 24h intre up-uri.
|
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Vezi cum e cu "up"-urile de la bursă.
P.S. N-ai voie cu link-uri în semnătură. Fă ceva cu ea, te rog. |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
ovidiu-pit |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 98 Joined: 29 May 16 ![]() |
Am pus "up" mai devreme de 24h deoarece ceasul forumului nu-mi corespunde cu cel real (e diferenta de 1h intre ele) si asta m-a indus in eroare.
Acum am rezolvat si problema cu link-ul in semnatura. Imi puteti reactiva , va rog , anuntul? |
--------------------
Dacia
Sandero
2016
|
|
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
Gratis?
![]() |
--------------------
Renault
Symbol
2006 1.4 8v
- UXE Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
QUOTE(ovidiu-pit @ 26 Jul 2016, 21:48) Am pus "up" mai devreme de 24h deoarece ceasul forumului nu-mi corespunde cu cel real (e diferenta de 1h intre ele) si asta m-a indus in eroare. Acum am rezolvat si problema cu link-ul in semnatura. Imi puteti reactiva , va rog , anuntul? Mergi la setări și bifează chestia cu ora de vară. O să fie corectă și ora. Anunțul îl pui tu din nou. @Uxe: cafeneaua e mai sus. Merci. This post has been edited by DragosP: 26 Jul 2016, 21:40 |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
VladSoare |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.716 Joined: 12 May 04 From: Voluntari, pe stînga ![]() |
Dragoșe, să-ți dea Dumnezeu sănătate! Tare enervantă era treaba cu ora. Acum arată bine.
![]() La toamnă presupun că va trebui să merg din nou acolo și să scot bifa, nu? Adică bifa aia nu înseamnă "de-acum încolo vreau să ții cont de ora de vară/iarnă", ci doar "în momentul ăsta mă aflu pe ora de vară", corect? |
--------------------
Mondeo 2.0H 2016
/
Kuga 1.5 2016
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Corect
|
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 22:56 |