CD PLAYER MASINA, SARE CD
![]() ![]() ![]() |
CD PLAYER MASINA, SARE CD
ionutz_ro23 |
![]() ![]()
|
||
Membru Group: Members Posts: 149 Joined: 25 October 05 ![]() |
|
||
--------------------
dacia
1310
- sj 95 sua
|
|||
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Normal ca are...se pune la maxim 25 de grade din cate stiu eu, si nu mai urla la noi
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
ionutctn |
![]()
|
![]() Membru cu TDI Group: Members Posts: 1.373 Joined: 20 November 04 From: Bucuresti ![]() |
Pai daca nu are protectie antisoc e nasol. Alea cu protectie isi fac o imagine de cd si citesc la interval de 10-20 sec iar isi fac imagine si tot asa. Oricum trebuie sa intelegi ca acelea cu protectie iti redau de pe imaginea de cd nu ce citesc ele in momentul ala. In momentul acela el poate isi face imagine pentru ce va iti reda peste 20 de sec sa zicem. Cat despre inclinatie la mp3 player-ul meu scrie sa nu fie inclinatia mai mare de 45 grade (maxim admis), sa nu stea in soare, langa o sursa de caldura etc etc ceea ce inseamna ca in cazul in care il tii la inclinatia maxima (45 de grade sau poate al tau nu permite nici macar atat) nu cred ca ii face prea bine.
Vezi ca s-a mai discutat. Da un search. Topicul se numea "sare cd-ul" sau ceva de genu asta. |
--------------------
Dacia
1310
1998 Skoda Superb Elegance
People who say it cannot be done, should not interrupt those who are doing it. |
|
geti |
![]()
|
![]() sofer corupt Group: Members Posts: 304 Joined: 25 July 05 From: Iasi ![]() |
|
--------------------
dacia
Cielo si Vectra
- IS OO GTO A gresi este uman dar te face sa te simti divin.Murphi
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 08:06 |