Accident usor, cum se procedeaza?
![]() ![]() ![]() |
Accident usor, cum se procedeaza?
DArtagnan |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 172 Joined: 11 December 04 ![]() |
|
||
--------------------
Skoda
Octavia 2
2006 Elegance, 2.0 litri TDI, 103Kw, 140CP - Gri Stone Metalizat
|
|||
Codrin |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.364 Joined: 7 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Mergi singur si rezolva-ti problema la Politie, lasa-l pe el in pace, mai ales ca ai toate datele lui.
|
--------------------
Mazda
.
.
|
|
DArtagnan |
![]()
|
QUOTE(Codrin @ 29 Nov 2005, 12:53) Mergi singur si rezolva-ti problema la Politie, lasa-l pe el in pace, mai ales ca ai toate datele lui. Saru` mana...partea comica este ca tocmai veneam de la agentul de asigurari caci am fost lovit pe partea dreapta si in drum spre servici poc pe partea stanga...o fi el loganel insa deh a costat si ala bani ![]() |
--------------------
Skoda
Octavia 2
|
|
DArtagnan |
![]()
|
|
--------------------
Skoda
Octavia 2
|
|
Zeus |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 12 Joined: 23 August 04 From: .buc ![]() |
Pai nu ti-a dat nici macar o dovada, o autorizatie de reparare ceva? Sper ca ai specificat in procesul verbal sau ceea ce s-a scris acolo ca vrei sa fie tras la raspundere si sa-ti recuperezi paguba.
|
-------------------- |
|
DArtagnan |
![]()
|
QUOTE(Zeus @ 30 Nov 2005, 10:01) Pai nu ti-a dat nici macar o dovada, o autorizatie de reparare ceva? Sper ca ai specificat in procesul verbal sau ceea ce s-a scris acolo ca vrei sa fie tras la raspundere si sa-ti recuperezi paguba. Mi-a dat doar o autorizatie ca am depus plangerea, insa nu si autorizatie pt asigurare (asta pana nu se prezinta partea a doua), cica asa este legea |
--------------------
Skoda
Octavia 2
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Acum e obligatia lor sa-l aduca pe tip la politie.
Autorizatia o vei primi dupa ce se va stabili clar a cui a fost vina. |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
maxiK |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 346 Joined: 10 May 05 ![]() |
Postez aici pentru ca n-am vrut sa deschid un nou topic.
Accident ieri pe trafic greu. Masini: un kalos care m-a depasit grosolan si apoi a facut slalom printre masini si un papuc de la o firma de termopane. Dupa ce asta, cu kalosu`, m-a depasit, la vreo 1 sau 2 sute de metri, il vad pe partea dreapta oprit in fata papucului si mai vad si urme destul de proeminente de franare . Accidentul a constat in faptul ca materialele (niste profile lungi si late) transportate de papuc au ajuns in spoilerul spate al kalosului. De precizat ca intre cele doua masini era odistanta de aprox. 1m. Acum intrebare: cine credeti ca era vinovat? Kalosul care,cred eu, i-a luat fata papucului sau papucul pentru ca n-a asigurat cum trebuia materialele transportate care la franarea violente au alunecat peste cabina. |
--------------------
dacia
logan laureate1.6
- B 37 KNH
|
|
b64chr |
![]()
|
![]() Moderator incepator Group: Moderatori Posts: 1.004 Joined: 17 December 04 From: Buzias, Timis ![]() |
Papucul este sigur vinovat ca nu a asigurat cum trebuie profilele alea.
Kalosul poate fi vinovat sau nu, depinde ce s-a petrecut acolo, inteleg ca nu ai vazut. |
--------------------
Dacia Solenza 2003
/ Skoda Octavia
2009
|
|
maxiK |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 346 Joined: 10 May 05 ![]() |
am dedus ca i-a luat fata papucului uitandu-ma la urmele de frana evidente.
|
--------------------
dacia
logan laureate1.6
- B 37 KNH
|
|
WUB |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 99 Joined: 3 July 03 From: Bucuresti ![]() |
Ai rezolvat ceva ? ca si eu sunt in aceeasi situatie...
|
--------------------
ARR
NXT
2002
|
|
george_slz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.162 Joined: 17 July 05 From: BUCURESTI S6 ![]() |
Amandoi sunt vinovati, oricum politistul ii va amenda pe amandoi daca vor incerca sa isi rezolve neintelegerile la politie.
Legat de partea implicata in accident care nu se prezinta, politistul de serviciu evita sa incheie un proces verbal fara partea absenta ca sa evite un intreg proces birocratic cu datul in urmarire , somatii ....ca apoi in cele din urma cel in cauza sa se prezinte si sa primeasca o amarata de amenda. Le e mai usor sa iti puna tie in carca toata treaba asta. |
--------------------
dacia
Astra H Cosmo
2008
- b xx sef
|
|
WUB |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 99 Joined: 3 July 03 From: Bucuresti ![]() |
Unul ieri a incercat sa evite o groapa si ne-am lovit oglinzile. A mea a crapat putin intr-un colt. El a zis ca nu vine cu mine la politie si s-a carat. Acum eu daca ma duc la Politie si declar ce s-a intamplat...am vre-o sansa ca Politia sa il gaseasca pe individ sa il someze sa il aduca...si tot tacamul ?
|
--------------------
ARR
NXT
2002
|
|
hash |
![]()
|
![]() calculatorist Group: Members Posts: 1.388 Joined: 13 September 04 ![]() |
Daca partile nu se pun de acord, se ajunge la proces. Mai bine te descurci altfel pentru-o amarata de oglinda. Sau convingi mitocanul sa dea declaratie.
|
--------------------
-
-
-
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 17:09 |