Cablu date Nokia 9210i, imprumut
![]() ![]() ![]() |
Cablu date Nokia 9210i, imprumut
Marty |
![]()
|
||
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
||
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|||
clr |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.729 Joined: 24 February 03 From: Bucuresti ![]() |
Vad ca nu ti - a raspuns nimeni. Eu am un cablu pe care il folosesc la un 3220, nu stiu daca se potriveste la tine. Totodata nu ti - l voi putea da pana Luni (il am la Calarasi si nu ajung acasa pana in week - end). Asa ca daca nu o rezolvi pana Luni si gasesti vreun tabel de "echivalente" care spune ca se potriveste da un semn saptamana viitoare.
|
--------------------
Ex Renault
Megane
2003 Cand ai încercat totul si nimic nu a mers, citeste instructiunile de folosire
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Merci de raspuns!
In tabelul de echivalente de pe site-ul Nokia vad ca apare ca e un cablu dedicat, fiind incompatibil cu orice alt cablu de date. ![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.527 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
un laptop cu infrared (ca si telu' tau are IR) nu te-ar coafa ?
|
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
Marty |
![]()
|
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 27th July 2025 - 01:34 |