Radare pe Bucuresti - Azuga
![]() ![]() ![]() |
Radare pe Bucuresti - Azuga
VeNoM386 |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 330 Joined: 7 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Attached thumbnail(s) 2005_Sep_29_111445_1187_V_1.jpg ( Size: 80.07k ) Number of downloads: 517 |
||
--------------------
Citroen
C4
Champion 2007
|
|||
maxiK |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 346 Joined: 10 May 05 ![]() |
O camera la 5 km? N-as prea crede.
|
--------------------
dacia
logan laureate1.6
- B 37 KNH
|
|
vv |
![]()
|
![]() dilbert.com Group: Members Posts: 1.080 Joined: 10 June 04 From: Bucuresti ![]() |
Da' de ce? Intreb si eu, nu dau cu parul. Ce e imposibil? Nu are bani politia de 40 de camere? Sa fim seriosi.
Problema e alta: eu sunt super de acord cu astea, atata timp cat baga limitari decente de viteza. Sa puna 70km/h in sate (ca doar au pasarele ca sa treaca pietonii strada), si atunci nu e nici o problema, sa umple totul cu radare. Asa e si la croati (70km/h in sate) si nu cred ca mor pietonii pe capete din cauza vitezei excesive - ba din contra, cand vezi o limitare la mai putin de 70km/h o respecti ca stii ca nu e pusa chiar degeaba. This post has been edited by vv: 24 Oct 2005, 11:44 |
--------------------
Renault
Grand Scenic
2008
- B.00.XXX It is final proof of god's omnipotence that he needs not exist in order to save us.
|
|
ovidiusoft |
![]()
|
![]() Membru de sub patura Group: Members Posts: 999 Joined: 3 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Si de ce scrie Timisoara pe poza?
|
--------------------
Dacia Logan
Ambitios 1.6MPI-8V
promotia 2005 aici ar veni semnatura, nu?
|
|
ghc |
![]()
|
..:::Cautatorul:::.. Group: Members Posts: 411 Joined: 9 December 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
Hai sa ne uitam putin si la poza: data apare "Sep 29 2005" iar chiar in coltul stanga-jos apare "Timisoara Romania".
In plus drumul ala nu prea arata a Bucuresti - Azuga, dar poate ma insel eu ca n-am mai umblat prin zona de ceva vreme. |
--------------------
ZKR (Logan by Dacia)
BaLaureate 3.14
1907 toamna
- CJ-01-GHC
|
|
maxiK |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 346 Joined: 10 May 05 ![]() |
QUOTE(vv @ 24 Oct 2005, 11:40) Da' de ce? Intreb si eu, nu dau cu parul. Ce e imposibil? Nu are bani politia de 40 de camere? Sa fim seriosi. Pai, are bani pentru 40 de camere dar nu toate pe acelasi drum. |
--------------------
dacia
logan laureate1.6
- B 37 KNH
|
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
si nu pentru 40 in fiecare an, ca la cite o sa dispara.......
|
--------------------
DSN/SLZ
|
|
Ciombe |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 368 Joined: 9 January 04 From: Arad ![]() |
... cred ca o sa fie cate 40 pe luna... la cate dispar... Sau poate le monteaza direct pe LUNA ca sa se asigure ca nu dispar..
![]() P.S. Sa vedeti in vitan apoi oferta de camere ieftine ... |
--------------------
Oltena 12 TRS,
Dacia 1304 Papuc
- B-83-JJJ, AR-30-JJJ
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Proiectul se implementeaza de cel putin un an (din cate stiu eu) si este real.
Si din cate stiu eu este cam intr-o etapa finala pe portiunea Bucuresti-Ploiesti. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 27th July 2025 - 01:26 |