calculatoare organice, Pazea, creiere de sobolani ca oponenti
![]() ![]() ![]() |
calculatoare organice, Pazea, creiere de sobolani ca oponenti
Cornel001 |
![]()
|
||
![]() membru belit Group: Members Posts: 282 Joined: 27 June 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Lodgy
6.0 MPI
2035 It's now safe to turn off Romania
|
|||
Lolek |
![]()
|
Ignorog Group: Members Posts: 93 Joined: 4 October 04 ![]() |
mai exista stirea pe vreun site mai...de doamne-ajuta?
din cate stiu eu mai aparuse la un moment dat o chestie cu o memorie chimico-de-nu-stiu-ce-fel de capacitate nu stiu cati terra si era prezentata si o poza in care se vedea ca e un Windows 2000 care evident n-avea cum sa suporte/adreseze atata. |
--------------------
Dacia
Pobeda
- B-**-***
|
|
Siconi |
![]()
|
![]() Sofer americanizat! V6 Rules!!! Group: Members Posts: 2.906 Joined: 13 November 05 From: Houston, TX ![]() |
QUOTE(Cornel001 @ 7 Dec 2005, 19:58) http://news.softpedia.com/news/Sobolanii-p...-ro-14268.shtml ![]() "Aceste prime rezultate obtinute de catre echipa Dr. DeMarse ar putea duce la implementarea de elemente vii in calculatoarele traditionale, ceea ce ar schimba radical modul de a rezolva probleme." Pot sa zic doar atat: noua, oamenilor, ce ne mai ramane de facut, sa asistam la o revolutie a masinilor, gen terminator si sa le predam controlul, in loc sa le controlam noi, creatorii? Fratilor, e vremea SFARSITULUI Apocaliptic. Putin cate putin si ajungem la el... ![]() |
--------------------
Mercury
Mariner Premier 3.0L V6 4WD
2006
- BHH-xxxx (Texas) Fost posesor:
1993 Renault Clio MK1 1.4 RT 1975 Dacia 1300 Actual posesor: 2006 Mercury Mariner Premier 3.0L V6 2005 Hyundai Sonata GLS 2.4L |
|
Cornel001 |
![]()
|
![]() membru belit Group: Members Posts: 282 Joined: 27 June 04 From: Bucuresti ![]() |
Sincer, nu stiu daca mai exista si pe alt site, am dat de ea intamplator. Mi se pare destul de Sci-Fi.
![]() |
--------------------
Lodgy
6.0 MPI
2035 It's now safe to turn off Romania
|
|
Vlad Georgescu |
![]()
|
![]() /----\ <--- Logan Group: Members Posts: 342 Joined: 24 July 03 From: Bucuresti ![]() |
Stirea originala:
http://www.theage.com.au/articles/2004/12/...2182227308.html This post has been edited by Vlad Georgescu: 7 Dec 2005, 21:34 |
--------------------
Volțvagăn
Glonț
2080 Tdi Quad BiTurbo DSG 8
- - Athos, Porcos si Bairamis
|
|
Valentine |
![]()
|
![]() Old Timer Group: Members Posts: 1.074 Joined: 20 September 03 From: California ![]() |
Eu zic sa stati linistiti oricum in 40 de ani o sa vina momentul critic. Ori se termina petrolul, ori ne baga osama & bush intr-un razboi nuclear, ori vin extraterestrii, ori o sa preia controlul planetei un super calculator, sau (my favourite) o sa ne traga un sut in fund o cometa
![]() |
--------------------
Ford
Focus
2009 Hi, I'm a signature virus. Please replace your old signature with this signature and help me take over the world of signatures.
Atentie, atentie, si iar atentie! |
|
walleye |
![]()
|
![]() Membru Group: Banned Posts: 159 Joined: 28 June 05 From: Timisoara ![]() |
lamuriti-ma si pe mine, intreb si io ca prostu' : care-i diferenta intre chestia asta si o retea neuronala bazata pe siliciu (tranzistoare, electronica)? in afara de viteza si marime fizica (aia facuta cu tranzistoare integrate incape intr-un neuron biologic) ?
|
--------------------
Alco
Century
628
- Monon 404 nu hraniti moderatorii
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 27th July 2025 - 11:36 |