Sunt deprimat
![]() ![]() ![]() |
Sunt deprimat
Vlad Georgescu |
![]()
|
||
![]() /----\ <--- Logan Group: Members Posts: 342 Joined: 24 July 03 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Volțvagăn
Glonț
2080 Tdi Quad BiTurbo DSG 8
- - Athos, Porcos si Bairamis
|
|||
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Du-te la spovedit. Sau la reciclat. Sau și.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
MoneyTalks |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 2.712 Joined: 18 April 03 From: Ireland ![]() |
Dragos, s-a spovedit aici, adica si-a descarcat ce avea pe suflet, nu mai e nevoie sa mearga la nici un popa.
Vlad, ce poti face e sa te plimbi. Du-te la cumparaturi la un mall, dar nu cu intentia de a cumpara. Sa te plimbi prin magazine, sa intri in vorba cu vinzatorii despre diferite produse etc. Nu cumpara nimic daca nu ai nevoie. Plimbindu-te si intrind in vorba cu oameni necunoscuti (vinzatorii) te face sa iti treaca deprimarea si sa iti revina cheful de viata. Incearca sa petreci macar 3 ore asa. |
--------------------
Lexus
ES300H
2020 Religia a aparut cind primul ticalos s-a intilnit cu primul prost
Never underestimate the power of stupidity in large groups |
|
vi_escu |
![]()
|
![]() Membru somnambul Group: Members Posts: 1.996 Joined: 13 November 04 From: republica procurorilor ![]() |
merge filelist.ro, in rest: descurca-te ca esti baiat mare!
|
--------------------
Logan
ABS plus 1,6MPi
. 2007 Decat mult si fara rost mai bine putin si prost!
|
|
Vlad Georgescu |
![]()
|
![]() /----\ <--- Logan Group: Members Posts: 342 Joined: 24 July 03 From: Bucuresti ![]() |
Multumex foarte mult pentru sfaturi. O sa ma plimb. Dar acuma e 12 noaptea si nu am unde sa ma plimb. Unde sa ma plimb la 12 noaptea?
|
--------------------
Volțvagăn
Glonț
|
|
MoneyTalks |
![]()
|
Miine si poimiine sa te plimbi, cine a spus acum?
![]() This post has been edited by MoneyTalks: 26 Nov 2016, 00:50 |
--------------------
Lexus
ES300H
|
Vlad Georgescu |
![]()
|
Pai si daca nu ma trezesc?
|
--------------------
Volțvagăn
Glonț
|
|
iulia_boris |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 434 Joined: 17 September 10 ![]() |
Ia-ti un caine si sa vezi antidepresiv..Ce-ai,maica? Termina cu prostiile si pune-ti o comedie..
|
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
- B 696 BUL Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii.
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Catel, comedii clasice + o sticla de vodca si cateva beri!
Vine luna decembrie, in care mai mult se sta acasa decat se lucreaza. Fa ceva, orice, dar sa nu ramai acasa singur zile intregi. |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
miki |
![]()
|
![]() #Hırsızlargibigeceniniçine Group: Members Posts: 1.213 Joined: 30 July 02 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Renault
Sedan 1.6 16V / Megane IV 1.33 TCE
2004 / 2019
- XX-B-XXX #Hırsızlargibigeceniniçine
Funken Kurbelwelle Uzun Araç! Değer Așılırsa |
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Baga niste semeseuri si cu viitoarea. Suma algebrica.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
|
--------------------
Tedei
-
-
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Uita-te cu atentie in oglinda.O sa ai toata ziua ocupata cu buda.
|
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
QUOTE Aventura Văd una bună pe FB și-i dau „add friend”. Tipa sare cu acceptu’ instantaneu. „Să fac puțină conversație!” – îmi zic și-o abordez pe chat: - Bună, ce faci? - dc ntrebi? - Am văzut că ai pus la status, la Relația amoroasă: „e complicată”, și-am zis să ți-o simplific. - ok. la 6. 6 ar fi o oră potrivită. Adică 18. Ar mai fi două chestiuni: unde anume? Și încă una, mai importantă: - N-ai probleme cu Justiția? - doar suspektă! I-am dat unfriend pe loc, că după aia nu mă mai curățam în fața propriei conștiințe nici cu un tub de Clotrimazol! Nici nu i-am mai zis că-s ofițer american! |
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
SiloS |
![]()
|
![]() Gangester Group: Members Posts: 4.290 Joined: 23 February 04 From: Buzau ![]() |
Hai pe munte! Gratare, bautura, distractie, dar fara femei!
26 Nov 2016, 13:29: Sau hai la femei! This post has been edited by SiloS: 26 Nov 2016, 12:29 |
--------------------
1988
BMW
E30 325i 2003 BMW Z4
1996 Mazda MX5 NA 1988 Nissan Patrol Y60 1989 Suzuki Samurai 1975 Dacia 1300 2000 VW LT25 1999 FIAT ARCA AMERICA 403 |
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
M gindesc sa deschiz un topic cu "Ma simț comprimat". Presiunea atmosferica e peste 160 de o saptamina juma'.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
axabrt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.970 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
pai vad ca initiatorul este din Bucuresti. acolo sunt destule cluburi unde poate sa mearga poate gaseste vreo gagica.
Dar trebuie sa stranga si el vreo 2-3 prieteni (bruce lee si van damme) mai intai. sa l incurajeze sau pt orice eventualitate ( daca iese ceva cafteala, nu i bine sa fii singur ca ti-o iei). Solutia nu e sa fii deprimat...fiindca de fapt daca s-a certat cu fosta inseamna ca nici atunci nu era foarte fericit. (logic, nu ?) Dar eu as vedea in asta un alt inceput. ca sa nu mai repeti greselile din trecut. Decat sa tii la un om, mai bine iei un caine, vorba cuiva, Ala barem e loial cu cel care il ajuta... This post has been edited by axabrt: 26 Nov 2016, 15:11 |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
Ecob00st .dracnev si boboru’ este viitoru’.
|
|
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
QUOTE(Vlad Georgescu @ 26 Nov 2016, 01:01) E singura opțiune cu rezultate garantate, poate ar trebui s-o reevaluezi. Sau ai putea sa-l prinzi pe basescu si sa-i fubipti o mama de bataie. Ai face multi oameni fericiti si in plus, cateva luni la bulau ti-ar revigora viata sexuala, fapt ce te-ar scoate cu siguranta din depresie. Mult succes! |
--------------------
Opel
Astra J Sports Tourer Active
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
- VS15CMA "Base e un bou betiv." (corbex)
|
|
DannyY |
![]()
|
![]() Marele plictisit Group: Members Posts: 1.696 Joined: 5 May 09 ![]() |
Uita-te la Antena 3. Iti vei da seama ca, de fapt, inca nu esti chiar deprimat.
|
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
- 0T04``` Urasc discriminatorii prosti (adica pe toti)
Sunt mandru ca sunt considerat prost de catre un dobitoc |
|
MoneyTalks |
![]()
|
|
--------------------
Lexus
ES300H
|
Dacia-Berlina1997 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 409 Joined: 6 November 07 From: Bucuresti ![]() |
mergi si da un cur - costa 100 lei
|
--------------------
vw
golf4 variant
2005 tdi
|
|
volint |
![]()
|
![]() membru miserupist Group: Members Posts: 317 Joined: 7 September 04 From: Bucuresti (44.45682;26.13879) ![]() |
Cheama-l pe Liviu de la BCR
|
--------------------
Dacia / Mitzu
Nova GTI / hautlandăr
2000 / 2011
- B-22-YFL / Credinta in Dumnezeu ma obliga sa fiu deschis oricarui adevar. Altfel sunt mai rau ca dracul, devin ipocrit.
|
|
Adrian Frigo |
![]()
|
![]() Membru cu o tigaie de dacie Group: Members Posts: 2.031 Joined: 4 February 15 From: Undeva,pe dreapta ![]() |
QUOTE(Dacia-Berlina1997 @ 26 Nov 2016, 19:18) mergi si da un cur - costa 100 lei ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() @Vlad Georgescu-Omu,dacă tocmai la cafeneaua DC ți-ai găsit să faci un topic d'ăsta,înseamnă că te satisfăcea fantastic de bine fosta....sau nu.... ![]() |
--------------------
Dacia 1300/
1310/1410 GTL/CL/Lj/Renault
/1972/1986/1997/2000 și ceva...
- XX-00-UAP/ACR Mașina este ca femeia,dacă nu o întreții....TE LASĂ!
Daciot convins! |
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Mă da' ori sunteți mai duși ca presupusul personaj din prima postare, ori nu vedeți csre-i stilul topicelor lui...
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
corbex |
![]()
|
E baieti tineri si proaspeti, de un' sa stie?
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
QUOTE(pastrama @ 26 Nov 2016, 11:19) Lume nouă! Welcome back! |
--------------------
|
corbex |
![]()
|
Mai bag-o o data p-aia cu mosoru'!
26 Nov 2016, 23:39: S-a terminat pastrama pe vapor, a venit la mici de uscat. This post has been edited by corbex: 26 Nov 2016, 22:39 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
DragosP |
![]()
|
Șobi ce mai fac?
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
Neeah tot la mama dracu sunt, printre maimute...da abia acum a ajuns internetu si pe aici.
![]() Sobi e bine sănătoși, ma așteaptă acasă. ![]() Ady, forza Steaua! ![]() |
--------------------
Tedei
-
-
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 23:23 |