Ce ne influenteaza la cumpararea masinilor, .. articol de pe hotnews.
![]() ![]() ![]() |
Ce ne influenteaza la cumpararea masinilor, .. articol de pe hotnews.
vv |
![]()
|
||
![]() dilbert.com Group: Members Posts: 1.080 Joined: 10 June 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Grand Scenic
2008
- B.00.XXX It is final proof of god's omnipotence that he needs not exist in order to save us.
|
|||
GeorgeB |
![]()
|
![]() the 7 stars of Pleiades constellation Group: Members Posts: 1.870 Joined: 7 January 03 From: Bucuresti ![]() |
la noi in tara :
sa fie diesel sa fie nemteasca restul nu conteaza . functioneaza in 90% din cazuti |
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
- --- L7 2.5 all in black - edition -
|
|
asarban |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Banned Posts: 2.288 Joined: 24 May 02 ![]() |
Hai siktir!
![]() |
-------------------- Intr-o apa adanca patru ochi luceste. Ce sa fie oare este doi de peste.
|
|
walleye |
![]()
|
![]() Membru Group: Banned Posts: 159 Joined: 28 June 05 From: Timisoara ![]() |
nu stiu altii cum sint, dar eu cind ma gindesc la masina noua vreau:
* sa se lase spatarele la scaunele din fata pina la orizontala * dezaburire performanta * arcuri tari * volan reglabil pe inaltime * tapiterie lavabila si de culoare inchisa * torpedou sa intre o cutie cu servetele * capota lunga, lata si dreapta * portbagaj lung, lat si drept in ordinea prioritatilor. acum pe dacie n-am decit spatarele, tapiterial, torpedoul si cu oaresce ingaduinta portbagajul si capota. deci e loc de mai bine. a! daca se preconizeaza utilizarea capotei atunci e binevenit un diesel. vibratii mai puternice. This post has been edited by walleye: 9 Dec 2005, 19:05 |
--------------------
Alco
Century
628
- Monon 404 nu hraniti moderatorii
|
|
laur |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 359 Joined: 8 July 02 From: Iasi ![]() |
QUOTE * sa se lase spatarele la scaunele din fata pina la orizontala Asta ajuta pe centura? ![]() |
--------------------
Peugeot
206 1,4 HDI
- . "parerea mea"
|
|
Codrin |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.364 Joined: 7 January 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Mazda
.
.
|
|
vv |
![]()
|
![]() dilbert.com Group: Members Posts: 1.080 Joined: 10 June 04 From: Bucuresti ![]() |
Si sa nu uitam:
QUOTE(walleye) * capota lunga, lata si dreapta * portbagaj lung, lat si drept ![]() Perversul. |
--------------------
Renault
Grand Scenic
2008
- B.00.XXX It is final proof of god's omnipotence that he needs not exist in order to save us.
|
|
GeorgeB |
![]()
|
![]() the 7 stars of Pleiades constellation Group: Members Posts: 1.870 Joined: 7 January 03 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
|
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
Cred ca cel mai bun pentru el ar fi un BMW (Brings Me Women).
@Andrei - nu pe tine te tintea George, a ta nu e nemteasca ![]() |
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
GeorgeB |
![]()
|
nu tinteam pe nimeni , este moda zilelor noastre .
|
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
|
|
walleye |
![]()
|
![]() Membru Group: Banned Posts: 159 Joined: 28 June 05 From: Timisoara ![]() |
apoi dacachiar vreti sa stiti, masina care le indeplineste pe toate ii mertanul cobra diesel. si cum sta si sus pe roti, te poti baga prin niste coclauri... unde nu gasesti tipenie de om.
|
--------------------
Alco
Century
628
|
|
GeorgeB |
![]()
|
ahhh stiu
![]() asta ![]() http://www.subaru.de/showroom/outback.htm 20cm garda la sol , spatiu de incarcare flat , ce ramane asa indifirent de sarcina , spatioasa si capota aproape plana ![]() |
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
|
|
andu911 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
QUOTE(GeorgeB @ 9 Dec 2005, 18:06) Ai dreptate !!!!!!! Mama si cand ii vad pe unii cum dau 20.000 -30.000 euro pe o masina, numai ca frumoasa, sau ca e marca cutare....si se zgarcesc la niste Xenoane, la o piele...Dai 30.000 euro ca sa vezi noaptea cat un Logan... ![]() Sau Diesel si merge 10.000 km pe an ![]() Acum revenind la Topic. Analiza: Cercetarea EuroNCap privind comportamentul de piata al clientilor pe 2005 . Deci articolul nu este valabil pentru Romania. In Romania isi aduce lumea masini accidentate, ca sunt ieftine si le repara in tara cu bani putini, masini care nu mai au nici airbaguri pe ele. This post has been edited by andu911: 9 Dec 2005, 19:33 |
--------------------
-
-
-
|
|
walleye |
![]()
|
QUOTE(GeorgeB @ 9 Dec 2005, 19:29) ahhh stiu ![]() asta ![]() http://www.subaru.de/showroom/outback.htm 20cm garda la sol , spatiu de incarcare flat , ce ramane asa indifirent de sarcina , spatioasa si capota aproape plana ![]() ![]() ontopic, da de influenta prietenei/nevestei/vasiliscului/zgripsorului n-au auzit aia? This post has been edited by walleye: 9 Dec 2005, 20:35 |
--------------------
Alco
Century
628
|
|
AND |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.225 Joined: 19 January 05 From: Bucuresti ![]() |
De acum in colo pe cuvant daca ma mai intereseaza altceva decat sa fie DIESEL si sa fie noua! Apoi , pt mine , urmeaza siguranta , confortul si dotarile.
|
--------------------
Dacia
Logan 1.4 Laureate
- B - xx - xxx Audi's 5.9 TDI V12 - Worlds most powerful production diesel!
|
|
AIX |
![]()
|
![]() quite a regular Group: Members Posts: 604 Joined: 21 October 04 From: Bucuresti ![]() |
Logan diesel nou?
|
--------------------
.
.
.
|
|
AND |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.225 Joined: 19 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Nu , Renault .
|
--------------------
Dacia
Logan 1.4 Laureate
- B - xx - xxx Audi's 5.9 TDI V12 - Worlds most powerful production diesel!
|
|
jaf |
![]()
|
![]() Membru din mijloc Group: Members Posts: 641 Joined: 25 May 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
QUOTE(walleye @ 9 Dec 2005, 21:23) apoi dacachiar vreti sa stiti, masina care le indeplineste pe toate ii mertanul cobra diesel. si cum sta si sus pe roti, te poti baga prin niste coclauri... unde nu gasesti tipenie de om. Te inseli amarnic.. pentru "coclauri" exista altceva mai de calitate daca nu ai stiut.. se numeste DACIA ![]() |
--------------------
trotineta
tri roti
2012 ful vidaut chiele "ati facut dacia de rasul lumii cu 'inventiile' voastre"
|
|
asarban |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Banned Posts: 2.288 Joined: 24 May 02 ![]() |
Eu stiu una si mai si..VOLGA!
E un nenea pietar care atunci cand descarca masina de tot are nevoie de scaunel sa se urce in ea.. Zau..are garda cam de 45... |
-------------------- Intr-o apa adanca patru ochi luceste. Ce sa fie oare este doi de peste.
|
|
Ciombe |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 368 Joined: 9 January 04 From: Arad ![]() |
QUOTE * sa se lase spatarele la scaunele din fata pina la orizontala ![]() Io mi-am pus scaune de Toyota Celica, alea tragi levierul si se lasa in ce pozitie vrea muschiu tau ![]() Plus ca au si reglaj lobar si incalzire... ![]() |
--------------------
Oltena 12 TRS,
Dacia 1304 Papuc
- B-83-JJJ, AR-30-JJJ
|
|
walleye |
![]()
|
QUOTE(jaf @ 10 Dec 2005, 08:21) Te inseli amarnic.. pentru "coclauri" exista altceva mai de calitate daca nu ai stiut.. se numeste DACIA ![]() de acord cu tine, chiar i-am perplexat pe niste impotmoliti cu pajero in noroaiele de pe linga timis asta primavara, eu cu dacia fiind. nu sariti, nu zic ca-i dacia mai buna decit pajero, zic ca erau aia boi. dar daciuta n-are capota si portbagaj asa de plate si de late ca mertzu' si crede-ma ca ajunge si mertu pe unde ajunge 1310-le, daca te stradui. si io m-am straduit... |
--------------------
Alco
Century
628
|
|
andu911 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
Ce mertan ma nene, eu am condus mertane si n-ai ce sa cauti cu ele in noroaie...Dacia e jmechera, pe langa mercedes, in noroaie...Mercedes are tractiune spate...deci...
|
--------------------
-
-
-
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 21st July 2025 - 01:28 |