Planetare lungi - simeringuri, stifturi, garnituri
![]() ![]() ![]() |
Planetare lungi - simeringuri, stifturi, garnituri
smith |
![]()
|
||
![]() neom Group: Members Posts: 87 Joined: 6 December 06 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1300
1973
- once you go black...
|
|||
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.219 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
Presupun ca-i vorba de masina din semnatura, deci planetare lungi; cand mi-am schimbat eu planetarele (cu niste Ricambi), nu tin minte sa fi vazut un asemenea inel (garnitura). La o adica, la ce-ar folosi?, ca etansarea e la simering...
This post has been edited by maho: 22 Mar 2017, 17:15 |
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
sobolan |
![]()
|
![]() membru paros... Group: Members Posts: 8.242 Joined: 10 March 06 From: GL ![]() |
QUOTE(smith @ 22 Mar 2017, 13:03) ale se pun doar la cutiile in 5 pe pinionul planetar dupa caz,la mine a trebuit sa le scot ca nu intra planetara Farcom destul ca sa pot bate stiftul elastic.......deci la tine NU trebuiesc,le poti scapa la rulment,cunoscator tare mecanicul tau,mai bine cauti altu'.... This post has been edited by sobolan: 23 Mar 2017, 21:16 |
--------------------
Logan-1.5dci-2017--
Golf mk5 - syncro - 2007--
Golf mk3-2.0 GTI-1993 colectionar de fiare vechi...
|
|
smith |
![]()
|
S-au montat planetarele, partea proasta e ca imi scapa ulei pe la simeringuri, enervant, zau.
Din ce-am citit cica asta e boala lor, dar totusi... chiar nu e nici o solutie? |
--------------------
Dacia
1300
1973
- once you go black...
|
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.219 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
Daca planetarele n-au fost noi dar simeringurile da, e normal sa mai picure putin. Baga ceva, o tava dedesubt, si vezi cam cat pierzi in timp. Completezi cand e nevoie (capacitatea maxima e cam de 2 l, sa nu ramai sub juma' de litru). Mai poti incerca sa gasesti simeringuri cu pâslã, cic-ar etansa ceva mai bine (n-am incercat).
|
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
sobolan |
![]()
|
![]() membru paros... Group: Members Posts: 8.242 Joined: 10 March 06 From: GL ![]() |
e normal sa piarda daca ai "canal" facut pe laleaua planetarei ,la cota de etansare sau daca ai joc mare intre planetara si axul planetar sau joc in axul planetar .....de simeringuri nu mai spun ca ai scris ca-s noi.....s-ar putea evita mult din pierderi in ciuda "jocurilor" mari daca ai folosi simeringuri dublate cu pasla,mai greu de gasit dar nu imposibil....
|
--------------------
Logan-1.5dci-2017--
Golf mk5 - syncro - 2007--
Golf mk3-2.0 GTI-1993 colectionar de fiare vechi...
|
|
smith |
![]()
|
Planetarele sunt noi... m-as mira sa ajute simeringurile cu pasla, am si d-alea prin piese.
|
--------------------
Dacia
1300
1973
- once you go black...
|
|
om_bland |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 671 Joined: 15 December 09 ![]() |
Stimate domn, pentru a nu mai avea pierderi de ulei schimba pinioanele planetare ( ,,cioturile" in care vin bagate planetarele), ca da ca nu... tot o sa piarda indiferent ce semering pui acolo . Trebuie sa mai aiba si pinioane plenatare model vechi pentru cutii pe la magazine .
![]() |
--------------------
dacia
Berlina
1984 dacia berlina RESPECTA DREPTUL la opinie indiferent daca esti de acord sau nu , cu parerea celui de langa tine!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th May 2025 - 15:18 |