Passau - Wurzburg - Bonn - Eindhoven - Koblenz, Germania si nu numai
![]() ![]() ![]() |
Passau - Wurzburg - Bonn - Eindhoven - Koblenz, Germania si nu numai
alecsz99 |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 510 Joined: 18 February 07 From: Bucuresti, Romania ![]() |
|
||
--------------------
Dacia/Kia/Mercedes
Berlina Li / Pro Cee'd / S320
2003 / 2008 / 2010
|
|||
gibonu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.191 Joined: 29 May 06 ![]() |
Frumosa si interesanta povestea.
Pacat ca este prea scurta, spusa in varianta demo. Pacat ca pozele nu sunt inserate in text, astfel incat cititorul sa poate face o legatura directa intre text si poza. Si cel mai important, pacat ca pozele sunt postate la dimensiunea meschina a unui timbru, mai mult intuim ceea ce vedem in poza (plus ca unele nu sunt nici macar rotite). QUOTE(alecsz99 @ 29 Mar 2017, 13:52) Eindhoven este un oras mic, tipic olandez (nu ca Amsterdam care defapt nu este deloc reprezentativ pentru Olanda), plin de biciclete. Relaxare si liniste, ceva imigranti si Philips. In rest nu prea e mare lucru de facut pe acolo pentru un calator cu pretentii. Era de vazut muzeul DAF. Si stadionul lui PSV care bineinteles are (sau cel putin avea in 2005) un magazin Philips in incinta. Cel mai tare a fost ca in afara de ultima generatie de aparate de ras, restul produselor erau fabrica din Vietnam pana in Polonia. QUOTE(alecsz99 @ 29 Mar 2017, 13:52) De altfel condusul pe cursul Rin-ului este fascinant Io deja ma gandesc de multi ani cum o fi cu bicicleta pe valea Rinului. Ca sugestie, cand mai ajungi prin zona (daca n-ai fost) am inteles ca si valea Moselei este frumoasa, de la Koblenz la Trier (o am in plan, cu bicicleta, de multi ani). Bafta. |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
Inform 1.5
- B 00 XXX BMW F 800 GS
Trek 4300 I am a rebel and freedom is my cause. - Yasser Arafat Four wheels move the body. Two wheels move the soul. |
|
alecsz99 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 510 Joined: 18 February 07 From: Bucuresti, Romania ![]() |
QUOTE(gibonu @ 29 Mar 2017, 14:00) Frumosa si interesanta povestea. Pacat ca este prea scurta, spusa in varianta demo. Pacat ca pozele nu sunt inserate in text, astfel incat cititorul sa poate face o legatura directa intre text si poza. Si cel mai important, pacat ca pozele sunt postate la dimensiunea meschina a unui timbru, mai mult intuim ceea ce vedem in poza (plus ca unele nu sunt nici macar rotite). Cum in general critica este constructiva, am revizuit pozele. Mai mult, mai jos inca cateva: IMG_8209.jpg ( Size: 1.62mb ) Number of downloads: 65 Casa lui Ludwig van Beethoven din Bonn IMG_8285.jpg ( Size: 2.97mb ) Number of downloads: 44 [IMG_8197.jpg ( Size: 4.36mb ) Number of downloads: 43 Catre si pe Rin IMG_8292_copy.jpg ( Size: 1013.49k ) Number of downloads: 54 Un neamt fericit intr-un muscle car american...tare incantat ca l-am fotografiat This post has been edited by alecsz99: 29 Mar 2017, 15:49 |
--------------------
Dacia/Kia/Mercedes
Berlina Li / Pro Cee'd / S320
2003 / 2008 / 2010
|
|
gibonu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.191 Joined: 29 May 06 ![]() |
@alecsz99
Alta treaba. Multumesc, mai ales pentru marierea pozelor. |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
Inform 1.5
- B 00 XXX BMW F 800 GS
Trek 4300 I am a rebel and freedom is my cause. - Yasser Arafat Four wheels move the body. Two wheels move the soul. |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th May 2025 - 07:45 |