PROBLEMA CU AEROTERMA
![]() ![]() ![]() |
PROBLEMA CU AEROTERMA
petrescu13 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 13 December 05 ![]() |
|
||
--------------------
DACIA
NOVA GTI
- IL 96 BLK
|
|||
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
huruit la aeroterma? nu e de bine...se poate sa se fi ars....dea aia s-au ars si sigurantele...scurt la aeroterma....jos cu ea si testata...alta solutie nu vad
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
CiprianPJM |
![]()
|
![]() Membru Avertizat Group: Members Posts: 197 Joined: 17 October 04 From: Bucuresti ![]() |
Probabil ca a intrat apa in ea si s-a dus la Domnul . Ce ma intreb eu e CAT DE MARE ERA BALTA? Balta Brailei, ce naiba era?
![]() |
--------------------
Opel
Omega 2.0i
1997
- B 33 EZW Zic si io, nu dau cu paru!
|
|
Radduu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 526 Joined: 16 April 04 From: Bucuresti ![]() |
este greu sa montez o aeroterma tip CN, pe o dacie din 86?
|
--------------------
Dacia
1300 /1310
1983
- B If you can't find something to live for, Then you best find something to die for
|
|
Dyda |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 677 Joined: 30 April 04 ![]() |
|
-------------------- Kox
|
|
Ionescu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 275 Joined: 24 January 06 From: Romania ![]() |
dupa cate stiu, trebui niste modificari la caroserie si cirucitele de aer... Dar cam cat costa ca si pe mien ma batea gandul desi... am senzatia ca ma leg la cap.
|
--------------------
Dacia
Duster
2014, Benzina & GPL, 2x4, 1598cc, 73kW=105CP Traficul in Romania e Infern: Intra toti si scapa cine poate...
|
|
fal_nessus |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 23 Joined: 19 July 05 ![]() |
acelasi huruit lam avut si eu la dacia mea,iar daca bateam de vreo 2 ori in el isi revenea,pana cand a cedat de tot,singura solutie fiind[mia zis o un electrician] e schimbarea cu totul deoarece nu stiu ce bucse is stricate.....
|
--------------------
dacia
1310 l
- sv 04 vtc
|
|
Radduu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 526 Joined: 16 April 04 From: Bucuresti ![]() |
Asa fac toate dupa un anumit timp, trebuie desfacute si curatate
This post has been edited by Radduu: 26 Jan 2006, 15:45 |
--------------------
Dacia
1300 /1310
1983
- B If you can't find something to live for, Then you best find something to die for
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 16th June 2025 - 15:05 |