Caut parteneri(e) de schi/snowboard
![]() ![]() ![]() |
Caut parteneri(e) de schi/snowboard
Ignition |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 13 Joined: 1 October 05 ![]() |
|
||
--------------------
Volkswagen
Golf 5 TDI
- secret
|
|||
kaspersky |
![]()
|
![]() maistru Zen Group: Members Posts: 1.063 Joined: 23 April 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
|
--------------------
KIA
Cee'd SW 1.6 GSL
Base 2008 "Să fii patriot în România înseamnă să puți a iesle în timp ce constați că toate celelalte popoare ne sunt inferioare."
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
As da eu un raspuns complet da' mi-e ca iar imi iau ban.
![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
george_slz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.162 Joined: 17 July 05 From: BUCURESTI S6 ![]() |
Sa pui si data plecarii
Eu sunt incepator si ma incadrez in descrierea ta... Culmea din cauza ca prietenii nu au curaj sa urce nici pana la 1400, am fost nevoit incepand de duminica trecuta sa merg singur la munte.... Poate ne vedem acolo in caz ca nu vom merge impreuna. Ai o ideee cum nu se poate de buna, cred ca am sa fac la fel cand am sa caut parteneri amatori de dat pe partie. |
--------------------
dacia
Astra H Cosmo
2008
- b xx sef
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
am skiuri ,adrenalina ,nu beau nu fumez,am portbagaj de skiuri,e bine pe 3 ian sunt la predeal la ski:)poate mergem prin feb dupa sesiune!skiez de 15 ani adica de la 5 ani!a cu ski-u!pai partile din predeal,poiana si azuga!
This post has been edited by ydaniel: 22 Dec 2005, 16:43 |
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
b64chr |
![]()
|
![]() Moderator incepator Group: Moderatori Posts: 1.004 Joined: 17 December 04 From: Buzias, Timis ![]() |
Io fumez si beau, ca altfel n-are nici un farmec sa te dai cu skiurile.
Te mai opresti la un vin fiert, mai tragi o pipa. Predealul e prea jos si plin de ... oameni veniti direct de la gara. Poiana e cam departe si scumpa, si ma refer nu neaparat la sarme, dar sa bei si sa mananci. In Azuga nu prea ai alternative si te saturi repede. Cat de cat ok e in Sinaia, cu dezavantajul ca trebuie sa urci cu telecabina pana la 2000. Asa, si la ski cel mai frumos e ... apreskiul. Bei, povestesti, te imbeti. Ei, ce vremuri... n-am mai skiat de 3 ani, de cand m-am mutat la Timisoara. Apropos, timisorenii unde skiaza, ca poate ma reapuc si eu. |
--------------------
Dacia Solenza 2003
/ Skoda Octavia
2009
|
|
litza |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 813 Joined: 27 August 03 From: Bavaria, DE ![]() |
Timisorenii merg la Straja, Muntele Mic (bleah), Parang. Eu prefer Straja.
edit: ar mai fi Semenic. Personal nu am fost dar am inteles ca e cam domoala partia. Chiar, foarte domoala. This post has been edited by litza: 23 Dec 2005, 11:12 |
--------------------
Dacia
Solenza
2003-2018
|
|
Smudo |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 617 Joined: 7 August 05 ![]() |
|
--------------------
x
x
- X Cumparindu-ti Dacia, te simti de parca te-ai duce la bagaboante dar tu esti voyeur. In loc sa te satisfaca masina prin confort si performante, trebuie sa te satisfaci tu insuti, adaugind diverse chichite si bagind bani pentru a indrepta cretinismele unui producator idiot! (Marty)
|
|
walleye |
![]()
|
![]() Membru Group: Banned Posts: 159 Joined: 28 June 05 From: Timisoara ![]() |
QUOTE(litza @ 23 Dec 2005, 11:03) Timisorenii merg la Straja, Muntele Mic (bleah), Parang. Eu prefer Straja. edit: ar mai fi Semenic. Personal nu am fost dar am inteles ca e cam domoala partia. Chiar, foarte domoala. idiotii e un tapsan de 350 de metri, goznuta are vro 750 si e ok incepatori-medii, pentru ai mai avansati mai sint niste pirtii unde se antrenau pe vremuri nationalii (cica) dar sint mai mult inchise, grele ca dracu, in padure, alea-s de profi clar. dar pentru o tura de schi de sfirsit de saptamina semenicul e ok, doar te duci la relaxare, nu la antrenament pentru olimpiada de iarna. |
--------------------
Alco
Century
628
- Monon 404 nu hraniti moderatorii
|
|
george_slz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.162 Joined: 17 July 05 From: BUCURESTI S6 ![]() |
Bun si cand e prima plecare la munte?!
Eu sunt liber de pe 30 decembrie....a.c. |
--------------------
dacia
Astra H Cosmo
2008
- b xx sef
|
|
litza |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 813 Joined: 27 August 03 From: Bavaria, DE ![]() |
Eu bag prima tura de skiat pe iarna asta in ianuarie la Straja. O sa pun poze proaspete. Si mie mi se pare o statiune foarte reusita, singurul incovenient e ca majoritatea locurilor de cazare sunt destul de inghesuite, cabane mici si multa lume bagate in ele. Pe cand la Muntele Mic pt 10RON/pers/noapte in plus fata de tariful de Straja, am stat ca boierii. Deh, Straja e mai mult pentru studenti care vin sa socializeze si e mai fain la inghesuiala.
![]() @Smudo: eu nu prea agreez vodka, dar un vin fiert pe partie merge la suflet ![]() |
--------------------
Dacia
Solenza
2003-2018
|
|
Stefan.A |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 431 Joined: 21 June 04 ![]() |
QUOTE(litza @ 24 Dec 2005, 11:54) Eu bag prima tura de skiat pe iarna asta in ianuarie la Straja. O sa pun poze proaspete. Si mie mi se pare o statiune foarte reusita, singurul incovenient e ca majoritatea locurilor de cazare sunt destul de inghesuite, cabane mici si multa lume bagate in ele. Pe cand la Muntele Mic pt 10RON/pers/noapte in plus fata de tariful de Straja, am stat ca boierii. Deh, Straja e mai mult pentru studenti care vin sa socializeze si e mai fain la inghesuiala. ![]() @Smudo: eu nu prea agreez vodka, dar un vin fiert pe partie merge la suflet ![]() Litza, neste preturi asa ca idee prin Straja la cazare,papa si cablu?? Merci |
-------------------- |
|
litza |
![]()
|
Cazare: de la 30 RON/pers/noapte
cablu: pt partiile 2,3,5 era 2.5 lei/urcare, pt 1 si 4 era 1.5 sau 2 RON cred. partia Platoul Soarelui, parca tot asa 1.5-2 RON/urcare. Partia 3 are cam 1200 m si are nocturna care merge pana la 10-11 seara. Daca sunt clienti in w/e merge si mai mult. Platoul Soarelui, cam 500-600 m e pentru incepatori si are si ea nocturna. Pe zi lumina eu faceam 3-ul dupa care luam 2 sau 5 si te urca pana sus, unde e un platou destul de larg si nu e inghesuiala pe partie niciodata. Toata inghesuiala e in w/e la coada la cablu. Masa: nu stiu, ca am avut sala de mese la cabana si mancarea ne-am adus-o noi. Sunt ceva posibilitati pe acolo, dar nu stiu preturi. La telescaun jos este parcare amenajata. Adica dau niste baieti zapada cu lopata la o parte sa nu crezi altceva ![]() ![]() Cu masina se poate urca doar daca aveti lanturi si sa fi trecut plugul ca altfel nu sunt sanse cand e zapada. Sus in statiune e problema cu locurile de parcare asa ca e mai safe sa lasati masina jos. |
--------------------
Dacia
Solenza
2003-2018
|
|
Stefan.A |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 431 Joined: 21 June 04 ![]() |
QUOTE(litza @ 30 Dec 2005, 14:24) Cazare: de la 30 RON/pers/noapte cablu: pt partiile 2,3,5 era 2.5 lei/urcare, pt 1 si 4 era 1.5 sau 2 RON cred. partia Platoul Soarelui, parca tot asa 1.5-2 RON/urcare. Partia 3 are cam 1200 m si are nocturna care merge pana la 10-11 seara. Daca sunt clienti in w/e merge si mai mult. Platoul Soarelui, cam 500-600 m e pentru incepatori si are si ea nocturna. Pe zi lumina eu faceam 3-ul dupa care luam 2 sau 5 si te urca pana sus, unde e un platou destul de larg si nu e inghesuiala pe partie niciodata. Toata inghesuiala e in w/e la coada la cablu. Masa: nu stiu, ca am avut sala de mese la cabana si mancarea ne-am adus-o noi. Sunt ceva posibilitati pe acolo, dar nu stiu preturi. La telescaun jos este parcare amenajata. Adica dau niste baieti zapada cu lopata la o parte sa nu crezi altceva ![]() ![]() Cu masina se poate urca doar daca aveti lanturi si sa fi trecut plugul ca altfel nu sunt sanse cand e zapada. Sus in statiune e problema cu locurile de parcare asa ca e mai safe sa lasati masina jos. Cum ar zice rusu', Danke! |
-------------------- |
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
nici o fata nu posteaza>?
![]() |
--------------------
Oriunde,
oricand...
|
CristinaB |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 22 January 06 From: Chisinau ![]() |
Tentanta propunere pacat ca nu sunt din Bucuresti
![]() |
--------------------
BMW
520i
- CJK100
|
|
Rigor |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 206 Joined: 11 December 03 From: Iasi ![]() |
Uei, vreau eu sa merg dar tre sa mai negociem din temeni ca eu is putin mai diferit:
-nu-mi place sa ma barbieresc dar is chel in cap. -ma bashesc non-stop da nu fumez -nu ascult manele imi place rocku -am simtu umorului bine dezvoltat, rad numai de unu singur -ce bine ca nu is gay sau lesby, nai nimic cu zoofilii nu? Mentionez ca am sa iau vreo doua gaini de pe acolo nu le aduc in masina -ca echipament nu am schiuri da poate imi imprumuti tu unu. -putem sa radem si sa glumim cat vrei, pot sa stau oricat, oricum nu am unde sta. Ma cheama Cornel Shacashvili. Da-mi repede un raspuns!!! This post has been edited by Rigor: 26 Jan 2006, 15:22 |
--------------------
ZKR
Preferat
- IS-01
|
|
Lexy |
![]()
|
![]() Just ME Group: Members Posts: 531 Joined: 9 December 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Ignition @ 16 Dec 2005, 18:36) NU sunt acceptati: - Dependenti intr-o masura atat de mare de tigari incat sa nu se poata abtine sa fumeze in masina, ceilalti fumatori sunt ok. - Persoanele care consuma fara masura alcool si se aventureaza pe partie, fac scandal, e.t.c. - Familistii cu copii mici (familistii isi pot organiza propriile grupuri) - Persoane insotite de animale de companie. - Persoane cu afectiuni de inima, echilibru, nervi, boli transmisibile, e.t.c. - Fara manelisti - Exclus Gay/Lesby Deci super tare! ![]() |
--------------------
Toyota
Corolla
1,6 VVTI / SOL
- B-01-LEXY Good girls go to heaven.Bad ones go to hell.
And girls with fast cars go anywhere they want. |
|
ydaniel |
![]()
|
cum se termina sesiunea la ski.dragos ia zi cum facem:)
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
|
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
Te duci cu vreun DeLorean?
|
--------------------
-
-
- Un român emigrat este un român salvat.
|
|
drrond |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 329 Joined: 8 June 07 From: Ramnicu Valcea ![]() |
Sa redeschizi un topic vechi de 10 ani!... Asta inseamna sa fii...placar (pardon, boarder)
|
--------------------
BMW X2, 2018
(fost proprietar de Dacia Logan,
2005, Ambition) NIHIL SINE DEO!
CARPE DIEM! |
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
si daca facea unu nou, i-ati fi spus ca exista deja topic
![]() |
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th May 2025 - 08:43 |