Imbunatatiri pt revenire..., Berlina de alta data....
![]() ![]() ![]() |
Imbunatatiri pt revenire..., Berlina de alta data....
Maximilian100 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 20 Joined: 17 December 05 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Berlina
- B-10-XSM Ford Granada 2.3 V6 GL 1982 |
|||
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Ai muncit ceva la masina aia...nu ai specificat cate trepte are cutia de viteze.
Si Dacia mea merge super, exact cum ai descris tu, piese nu am schimbat nimic pe ea(e din 1998), inafara de consumabile, merge perfect, cum am spus totul original in 7 ani si 110 000 km, dar in general trebuie si noroc, cum o prinzi, eu cred ca am prins-o foarte buna, si am si tratat-o ca atare, trebuie sa te porti frumos cu ea, si sa-i dat tot ce e mai bun, ca sa poti astepta ceva in schimb... Tabla e perfecta, nici urma de rugina(am garaj ![]() This post has been edited by argon: 17 Dec 2005, 18:38 |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
My Berlina |
![]()
|
![]() Membru American Group: Members Posts: 509 Joined: 29 November 04 From: Romania/United States ![]() |
Mai pana acum Berlina mea merge foarte bine si ea. Am ajuns si eu la 145 cu ea, nu rugineste si am izolat foarte bine motorul deci nu se aude tare deloc.
Si am instalat A/C pentru cand o folosesc vara. Are inca garantie findca este doar din Mai 2004. Dar lucrul cel mai bun pentru ea este ca este folosita maxim 4-5 luni pe an si iarna sta tot timpul numai in garaj. ![]() This post has been edited by My Berlina: 17 Dec 2005, 20:14 |
--------------------
-
-
-
- Sibiu/North Carolina Volkswagen Passat GLS V6 2.8L
4x4 Jeep Cherokee 4.0L 6-cylinder Dacia Berlina L A/C |
|
amc |
![]()
|
![]() 2 trancane Group: Members Posts: 603 Joined: 28 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Cu zgomotul te cred, dar cu vibratiile nu cred ca ai facut ceva special sa le elimini!!vibreaza tot ca o dacie 1300,nu?
![]() |
--------------------
YUGO
Zavzta
2007/prestige
- 1-B-NU-IS--chhh
|
|
cristidb |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 1.462 Joined: 23 May 02 From: Bucuresti ![]() |
Ce te face sa crezi ca o dacie mai noua cu 1,4 sau 1,6 nu sta langa ea? Crezi ca setul borgo a crescut puterea motorului?
1,3 ia 140km/h, 1,4 ia 150, 1,6 ia 165-170 daca e bine reglat. Le-am avut pe toate si le-am incercat de nenumarate ori. O diferenta este de la 1,3 la 1,4, dar de la 1,4 la 1,6 diferenta se simte clar. Cutiile de viteze cu 4 trepe au fost bune, singurul lucru care mi-a placut la vechea dacie a lui tata (din 92) |
--------------------
CBR 600 F4i ;
Astra GTC
Sport 124CP remap Superchips, K&N, Eibach.
- .
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 12:06 |