mufa tablou climatizare, probl AC
![]() ![]() ![]() |
mufa tablou climatizare, probl AC
rebel1474 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 8 Joined: 27 January 05 ![]() |
|
||
--------------------
Solenza Scala
- B 35 DLD
|
|||
Tudor B |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.639 Joined: 7 August 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
Se poate ca din cauza temperaturii exterioare sa nu functioneze A.C. (nu functioneaza sub temp de inghet). Cat despre mufa, fii mai explicit, daca crezi ca e o problema de contacte demonteaza panoul de climatizare, sunt 2 suruburi torx 20 sub consola, deasupra scrimierei.
|
--------------------
DACIA
GOLAN
Laureate 1.4 MPI
- CJ 00 TUD "Wellcome to the desert of the real"
|
|
rebel1474 |
![]()
|
Nu e din cauza temperaturii de acum...problema e din septembrie
Sfatul cu mufa aceasta am citit-o pe undeva pe aici si as fi vrut sa stiu exact unde e aceasta mufa |
--------------------
Solenza Scala
- B 35 DLD
|
|
b64chr |
![]()
|
![]() Moderator incepator Group: Moderatori Posts: 1.004 Joined: 17 December 04 From: Buzias, Timis ![]() |
Pai daca chiar tu spui ca "intra in tabloul de climatizare", unde ar putea fi oare? In portbagaj, nu cred. In compartimentul motor, putin probabil.
Pe spatele tabloului de climatizare, sigur nu, ca ar fi prea simplu. Eu as cauta undeva pe langa roata de rezerva. |
--------------------
Dacia Solenza 2003
/ Skoda Octavia
2009
|
|
rebel1474 |
![]()
|
nu spun eu...a spus-o alt user
daca nu poti da un raspuns pertinent nu trebuie neaparat sa scrii...e vb doar de un dram de bun simt |
--------------------
Solenza Scala
- B 35 DLD
|
|
rebel1474 |
![]()
|
bogdan O : Insa, s-ar utea la fel de bine sa nu iti mai faca contact (scuze cacofonia) cum trebuie mufa care intra in tabloul de climatizare. Baga si tu o mana pe acolo si vezi daca sta bine la locul ei. |
--------------------
Solenza Scala
- B 35 DLD
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 08:07 |