DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Micro accident...

SwatKat
post 23 Dec 2005, 23:51
Post #1

Membru autentic

Group: Members
From: eterna si fascinanta RO

Asta seara a dat unu cu o dacie break cu spatele si, cum eram parcat in lateral la 1 m de el, s-a proptit cu unul din stopurile alea de mers inapoi in usa mea din spate, exact pe bandoul de plastic.

Usa la prima vedere nu are nimic, in afara de faptul ca fata de cealalta, acum intra mai mult inauntru fata de aripa din spate (e o distanta de cca 3 mm). Insa se inchide perfect, nu e indoita, nu are nimic.

Nu m-am mai dus la politie ca nici nu cred ca avea ce sa vada ala, ca nici tipu cu dacia nu avea nimic...

Credeti ca se poate sa se fi stricat ceva la usa, pe la sudura la balamale, ceva...????

--------------------
Skoda O3 FL 1.4TSI DSG 2017
Ex -M2.2, 1.5/100
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
GABONE77
post 24 Dec 2005, 13:50
Post #2

el jefe

From: Bucuresti

asa am patit si eu cu mentiunea ca mi s-a indoit bandoul de plastic si s-a zgariat nitel vopseaua. am fost la service am inlocuit bandoul si s-a vopsit usa. nu cred ca ai patit ceva la usa daca nu vrei sa o faci poti sa o lasi si asa ca masina va merge la fel. doar sa nu iti stea tie pe cap ca nu mai e ca inainte. oricum daca nu ai fost la politie acum e tardiv sa te mai gandesti sa o faci pe asigurarea aluia. mai bine ii cereai ceva pe loc atunci drept compensatie.

--------------------
Dacia Sandero 2009 1.6 MPI Laureate - TPG
cine e bun e bun si cand e rau
+
Asi
post 24 Dec 2005, 20:40
Post #3

Camaro SS

From: Bucuresti

exact asa am patit si eu o chestie dar s-au indoit bandourile fata, spate, usa fata spate, pragul si stalpii.. dar s-a rezolvat cu niste casco biggrin.gif

pe bune acuma si mie mi se inchide usa din spate mai bagata in tabla.. la service cica ala e reparat... momentan.. e .. bine.

--------------------
Mitsubishi/Mercedes Carisma/B-class 2003 1.9 DI-D/2007 200CDI - B 79 ASI/Bxxx
"Cei care au puterea de a constrange n-au nevoie sa recurga la judeacata" (Thucydides, 1, 77, 2)
+
SwatKat
post 25 Dec 2005, 10:20
Post #4

Membru autentic

From: eterna si fascinanta RO

ce sa-i mai cer, ca si asa era din provincie, era vai de mama lui si cum usa nu are nimic (cand te uiti la ea), ci doar daca cercetezi cu atentie, vezi ca se inchide mai bagata in tabla nitel....
Asta e!

PS. Craciun Fericit!!!

--------------------
Skoda O3 FL 1.4TSI DSG 2017
Ex -M2.2, 1.5/100
+
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 10th May 2025 - 04:09
Forum Renault