Micro accident...
![]() ![]() ![]() |
Micro accident...
SwatKat |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.087 Joined: 22 June 04 From: eterna si fascinanta RO ![]() |
|
||
--------------------
Skoda
O3 FL 1.4TSI DSG
2017 Ex -M2.2, 1.5/100
|
|||
GABONE77 |
![]()
|
![]() el jefe Group: Members Posts: 856 Joined: 9 August 04 From: Bucuresti ![]() |
asa am patit si eu cu mentiunea ca mi s-a indoit bandoul de plastic si s-a zgariat nitel vopseaua. am fost la service am inlocuit bandoul si s-a vopsit usa. nu cred ca ai patit ceva la usa daca nu vrei sa o faci poti sa o lasi si asa ca masina va merge la fel. doar sa nu iti stea tie pe cap ca nu mai e ca inainte. oricum daca nu ai fost la politie acum e tardiv sa te mai gandesti sa o faci pe asigurarea aluia. mai bine ii cereai ceva pe loc atunci drept compensatie.
|
--------------------
Dacia
Sandero
2009 1.6 MPI Laureate
- TPG cine e bun e bun si cand e rau
|
|
Asi |
![]()
|
![]() Camaro SS Group: Members Posts: 930 Joined: 24 July 05 From: Bucuresti ![]() |
exact asa am patit si eu o chestie dar s-au indoit bandourile fata, spate, usa fata spate, pragul si stalpii.. dar s-a rezolvat cu niste casco
![]() pe bune acuma si mie mi se inchide usa din spate mai bagata in tabla.. la service cica ala e reparat... momentan.. e .. bine. |
--------------------
Mitsubishi/Mercedes
Carisma/B-class
2003 1.9 DI-D/2007 200CDI
- B 79 ASI/Bxxx "Cei care au puterea de a constrange n-au nevoie sa recurga la judeacata" (Thucydides, 1, 77, 2)
|
|
SwatKat |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.087 Joined: 22 June 04 From: eterna si fascinanta RO ![]() |
ce sa-i mai cer, ca si asa era din provincie, era vai de mama lui si cum usa nu are nimic (cand te uiti la ea), ci doar daca cercetezi cu atentie, vezi ca se inchide mai bagata in tabla nitel....
Asta e! PS. Craciun Fericit!!! |
--------------------
Skoda
O3 FL 1.4TSI DSG
2017 Ex -M2.2, 1.5/100
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 04:09 |