Inspectie tehnica, Posibile probleme
![]() ![]() ![]() |
Inspectie tehnica, Posibile probleme
balex |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 12 Joined: 3 May 04 ![]() |
|
||
-------------------- |
|||
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
QUOTE(balex @ 29 Dec 2005, 10:02) Am auzit de la un coleg de servici cum ca de anul viitor masinile care trec de o anumita varsta nu vor mai putea face itp-ul (nu li se va mai acorda). Stie cineva ceva de chestia asta sau e doar poveste de adormit soferii? ![]() ![]() ![]() This post has been edited by argon: 29 Dec 2005, 10:05 |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
ionutctn |
![]()
|
![]() Membru cu TDI Group: Members Posts: 1.373 Joined: 20 November 04 From: Bucuresti ![]() |
Mai eu nu stiu nimic despre asta dar daca tot se discuta aici despre ITP pot sa spun ca o mica atentie nu strica......deh obicei romanesc
This post has been edited by ionutctn: 29 Dec 2005, 10:55 |
--------------------
Dacia
1310
1998 Skoda Superb Elegance
People who say it cannot be done, should not interrupt those who are doing it. |
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Ionut, editeaza repede, ca mai iei si warn si iti si dispare postul...
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
amc |
![]()
|
![]() 2 trancane Group: Members Posts: 603 Joined: 28 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Care e "desteptul" care a zis asta?
ce aia cu masini vechi de valoare ,mai scumpe decat alea noi,ce ar face? o lege de genul asta nu va fi posibila niciodata cu atat mai mult ca intram in UE! |
--------------------
YUGO
Zavzta
2007/prestige
- 1-B-NU-IS--chhh
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 01:20 |