Receptie Logan nou peste cateva zile, detalii la ce trebuie sa fim atenti
![]() ![]() ![]() |
Receptie Logan nou peste cateva zile, detalii la ce trebuie sa fim atenti
gigi-tm |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 21 May 18 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan
2018
|
|||
diniasi |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 20 February 18 ![]() |
Ai grija ca rezervorul este aproape gol. Vineri, cand am preluat eu masina (Sandero Stepway 0.9 Tce), am platit la dealer 234 euro Casco si 295 lei RCA pentru 12 luni - au un pachet Gold la Allianz Tiriac.
|
--------------------
Dacia
Sandero Stepway
2018
|
|
gigi-tm |
![]()
|
Mersi de reply!
La 234 de euro cat e fransiza la GOLD? Are loc si un fel de prezentare a masinii, ceva instructaj? Cum esti multumit de motorul de 0.9 TCE? Am optat tot pentru 0.9 This post has been edited by gigi-tm: 23 May 2018, 13:55 |
--------------------
Dacia
Logan
2018
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.359 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
ai vreo ora e prezentare masina, buton cu buton
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
gigi-tm |
![]()
|
Mersi einstein1984!
Cat timp dureaza rodajul? La unele masini noi, chiar si VW, miros cauciucurile noi din masina? O solutie ar fi sa fie spalate de cateva ori? E vreo ceara recomandata pentru masini noi sau aproape noi? Am inteles ca cele care sunt si de curatare sunt abrazive si mai mult matuiesc vopseaua. |
--------------------
Dacia
Logan
2018
|
|
diniasi |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 20 February 18 ![]() |
Fransiza este 0 la casco pe care l-am facut eu.
Deocamdata inca ma obisnuiesc cu motorul, dar este peste asteptari. Dealerul mi-a dat o multime de informatii, dar nu stiu cate retii in cateva minute, maxim o ora cat a durat prezentarea pe care mi-a facut-o (mi-a explicat functionarea tuturor butoanelor, dar sunt toate explicate si in manualul pe care il vei primi). Fa-ti o lista cu cateva lucruri mai importante pe care vrei sa le intrebi (eu am intrebat despre rodaj, stil de conducere tce, revizii). |
--------------------
Dacia
Sandero Stepway
2018
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.359 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
rodaj vreo 2500 km ii ajung?
nu te apuca sa speli plasticele , dar daca poti lasa masina la soare, caldura scoate toti solventii din ele si aeriseste bine inainte de plecare. pentru masini noi e bun ceva de genul asta https://renault-webshop.de/ixtar-glasscoat-kit.html sau vb cu colegul mutzunache de pe forum ca se ocupa cu din astea |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
Catalin S. |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 37 Joined: 29 April 18 From: București ![]() |
În legătură cu rodajul, cei de la Meridian Sud spun că 1500 km sunt îndeajuns.
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
1.0 sce, SL Plus
|
|
Agrig |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 3.058 Joined: 13 February 04 From: Jimbolia/Timisoara mai rar. ![]() |
Ce`i ala rodaj???
|
--------------------
Renault
Megane IV 1,33Tce
2021 Life "Proștii se înmulțesc cînd cei înțelepți aleg să tacă"
Nelson Mandela |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 6th May 2025 - 23:01 |