folia si spray-ul
![]() ![]() ![]() |
folia si spray-ul
costi |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
DSN/SLZ
|
|||
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Mie imi este greu sa raspund (de-aia nici nu am facut-o) la chestionar, pentru ca eu consider ca foliile sunt interzise, insa spray-urile nu...
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
Smudo |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 617 Joined: 7 August 05 ![]() |
Io cred ca-s prea amestecate, folia de geamuri cu aia de numere, cu spray-ul, etc. Mai ales folia pentru geamuri, am inteles ca e si din aia care se poate omologa, sau ceva de genul. Si sint oricum prevazute in lege toate astea.
Nu stiu cum sa raspund... daca intrebarea ar fi sunat ceva de genul: "Ati pune asa ceva pe masina (adica folii pe geamuri si pe numere, spray pe numere pentru un efect anti-radar", atunci as fi raspuns ca NU. Folii pe geamuri poate (cu toate ca nu prea ![]() Iar pentru radar nu as folosi nimic, ori merg legal, ori nu merg si atunci o musc, sa ma invat minte pentru alta data. |
--------------------
x
x
- X Cumparindu-ti Dacia, te simti de parca te-ai duce la bagaboante dar tu esti voyeur. In loc sa te satisfaca masina prin confort si performante, trebuie sa te satisfaci tu insuti, adaugind diverse chichite si bagind bani pentru a indrepta cretinismele unui producator idiot! (Marty)
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
spray pt afumat stopuL?
![]() |
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
Problema este foarte dezbatutata pe alte forumuri, unde baietii cauta la greu metode de "orbire" a camerelor pe DN1;
Se propun frunze (merg doar toamna, noroi (merge doar iarna), folie de plastic si spray aplicate pe numere; Varianta citita intr-unul din ziare era cea a lui Klaus (folie nu dar spray da); tinind insa seaman de cit de informati sint ziaristii romani ....... Oricum, parerea mea este ca dilema va fi rezolvata de noul Cod Rutier care este inca la Parlament. Si cum baietii au plecat sa manince porcul, are politia timp sa faca modificari ![]() |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
Smudo |
![]()
|
QUOTE(costi @ 30 Dec 2005, 19:27) Problema este foarte dezbatutata pe alte forumuri, unde baietii cauta la greu metode de "orbire" a camerelor pe DN1; Se propun frunze (merg doar toamna, noroi (merge doar iarna), folie de plastic si spray aplicate pe numere; S-ar putea sa-mi amintesc eu eronat, dar cind am luat eu permisul parca scria intr-o lege ca trebuie sa ai numerele curate ca sa poata fi mereu "citite", si era ceva de genul asta si despre lumini... sau nu? S-o fi abrogat cumva legea aia? |
--------------------
x
x
- X Cumparindu-ti Dacia, te simti de parca te-ai duce la bagaboante dar tu esti voyeur. In loc sa te satisfaca masina prin confort si performante, trebuie sa te satisfaci tu insuti, adaugind diverse chichite si bagind bani pentru a indrepta cretinismele unui producator idiot! (Marty)
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.620 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Exista folie de la 3M pentru geamuri omologata. Au 2 colegi de-ai mei, pusa pe la un service undeva in floreasca. La autoexpert parca se mai aplica folie omologata.
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Cat de "fumurie" poate fi o folie omologata?
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
StefanT |
![]()
|
![]() STF - Special Tactical Force Group: Members Posts: 3.413 Joined: 19 April 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(vis-a-vis @ 30 Dec 2005, 23:52) Intunecata poate, ca geamurile fumurii is alta mancare de peste. Cum vrei tu ti-o pui. Daca vrei negra sa nu se vada nimic prin ea, asa ti-o pui. Oricum e magarie mare cu foliile astea. Ca aia omologata e acelasi rahat cu aia la 100 de mii din targ. Numai ca sta talonul masinii la tine ![]() |
--------------------
Suzuki
GSX-1300-R
2008
- B'100'HAY Fan Reno 53379
|
|
Smudo |
![]()
|
Hmmm, pai nu se poate muta atunci topicul asta la Tutoriale sau la Tuning cu folie sau spray? Costi, mai e nevoie de chestionar?
P.S: Si nici macar nu era la Cafenea topicul... |
--------------------
x
x
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.620 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Folia omologata parca era 30%. Dar baieiti au pus 30% cu omologare (o hartie si autocolante pe geam, sub folie) si dupa aceea au inlocuit-o cu folie 90% (parca atat era procentul, oricum cea mai neagra). La un BMW 530 d a costat 1,5 milioane parca. Masina e de vanzare daca vrei..........
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
La folie poate politistul sa se dea aproape de numere si sa "descopere" folia.
Ma indoiesc ca in instanta puteti spune ca v-a montat-o vecinul rauvoitor si voi nu stiati nimic. La spray-uri e dificil de demonstrat ca ai dat cu spray, mai ales ca numerele se vad cand te uiti la ele... Ca nu se vad ele din unghi, aia e altceva. Plus ca nu tin minte sa scrie in legislatia rutiera ca numerele trebuie sa fie vizibile si la flashul radarului (atunci cand e cazul). |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
Smudo |
![]()
|
QUOTE(klaus @ 30 Dec 2005, 23:41) Plus ca nu tin minte sa scrie in legislatia rutiera ca numerele trebuie sa fie vizibile si la flashul radarului (atunci cand e cazul). Pai klaus, cred ca multe legi or sa se schimbe. Pe vremea cind s-a dat legea aia nu cred ca erau in Romania radare cu blitz, iar din Romania ieseau doar foarte putini in lumea civilizata. La fel mai era ceva pe vremea aia, ca trebuie sa semnalizezi o groapa cind vrei sa o ocolesti, si intrebarea asta parca era si in testele de la teorie pentru permis. Probabil in vreo 30-40 de ani or sa se astupe gropile din Romania, si o sa scoata si treaba asta din chestionarele de la permis. Ma leg de treaba asta (cu gropile adica, si de legile depasite de timp) pentru ca am dat examenul teoretic pentru permis si in Germania, si la ei nu am vazut referirea asta la gropi. Deci? Faptul ca in lege nu scrie ca numerele trebuie sa fie vizibile la blitz-ul radarului se datoreaza doar neaducerii legii la standardele normale. Sper sa se lucreze la chestia asta, ca nu am chef sa ma claxoneze vreunul in vreun sat ca merg cu 50-60 km/h in timp ce el ma depaseste cu 140 km/h doar pentru ca are spray pe numere. |
--------------------
x
x
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 17th July 2025 - 00:05 |