Apă portbagaj
![]() ![]() ![]() |
Apă portbagaj
costy84 |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 63 Joined: 2 February 15 From: Mangalia ![]() |
Attached thumbnail(s) 1.jpg ( Size: 3.09mb ) Number of downloads: 217 2.jpg ( Size: 3.26mb ) Number of downloads: 234 3.jpg ( Size: 3.23mb ) Number of downloads: 226 |
||
--------------------
Dacia
Logan II Laureate
2012
|
|||
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
probabil e de la evacuarea de aer din portbagaj din zona aia. E o grila de plastic care da sub bara, grila ce ar trebui siliconata.
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
costy84 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 63 Joined: 2 February 15 From: Mangalia ![]() |
Poate le confund eu dar evacuările acelea (dacă este cea din poză) sunt sub stopuri la 2.
Attached thumbnail(s) 33077942_2118576891709198_3410344512814317568_n.jpg ( Size: 171.35k ) Number of downloads: 236 |
--------------------
Dacia
Logan II Laureate
2012
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Si mocheta "de sub cric" unde este?
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
costy84 |
![]()
|
Păi acolo este dar apa vine dinspre aripă, marginea de mochetă de lângă aerisire este uscată.
|
--------------------
Dacia
Logan II Laureate
2012
|
|
klaus |
![]()
|
Atunci da-i cu faina sau pudra de talc in zona inainte de o ploaie si urmele lasate pe praf iti vor arata de unde vine apa.
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
|
|
teleii07 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 72 Joined: 18 February 06 ![]() |
Pe la buretele de etanșare de la stopuri intra apa... Asa am văzut eu la mașină mea..
Pe la grila intra în timpul mersului și e apa cu nisip praf... |
--------------------
Dacia
1300,
Logan 1.4 ABS+ '07-'16, Lodgy 1.6 8V GPL GFI '16-
- TM
|
|
torquemada |
![]()
|
![]() torquemada Group: Members Posts: 1.902 Joined: 17 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Dacă nu aveți Logan II, nu mai veniți cu idei trăznite, mai ales dacă nu puteți răspunde la:
- unde sunt aeratoarele la Logan II - ce au aeratoarele peste ele @costy84: 1.verifici așezarea aeratorului 2. strângerea stopului 3. prinderea amortizorului pe partea stângă, dai mocheta la o parte LE pare că lipsește un nit de la prinderea de bară pe partea aia This post has been edited by torquemada: 5 Jul 2018, 22:09 |
--------------------
DACIA
Logan II
2012 / 0.9 TCe Laureate
- B-xxx-xxx Există două feluri de oameni:
1 - Cei care pot extrapola din date incomplete |
|
costy84 |
![]()
|
Am verificat după ce s-a oprit ploaia. Desfăcând mocheta în ambele părți am observat problema. Bara cel mai probabil a fost lovită și au reparat suportul ei pe caroserie cum i-a tăiat capuŽ, practic intră apa prin toate găurile în care era prins suportul bării și prin mastic acesta fiind crăpat pe mijloc. Urmează să dau bara jos și să văd ce se poate face. Inclusiv aeratorul din stânga are 1/3 din garnitură lipsă.
![]() |
--------------------
Dacia
Logan II Laureate
2012
|
|
torquemada |
![]()
|
![]() torquemada Group: Members Posts: 1.902 Joined: 17 January 05 From: Bucuresti ![]() |
1. schimbi garnitura la extractoare(aeratoare) cu mastic auto, atenție la prinderea capacelor lor
2. verifici prinderile barei spate și pe dreapta și pe sânga Pentru demontarea barei spate trebuie date jos stopurile înainte This post has been edited by torquemada: 6 Jul 2018, 08:14 |
--------------------
DACIA
Logan II
2012 / 0.9 TCe Laureate
- B-xxx-xxx Există două feluri de oameni:
1 - Cei care pot extrapola din date incomplete |
|
trabinatorccc |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 101 Joined: 12 January 15 From: radauti ![]() |
Se gasesc doar garniturile de la aeratoare separat? Eu nu am gasit, iar aeratoarele aveau preturi nesimtit de mari si nu am vrut *sa schimb camasa pentru un nasture*, asa ca tot la silicon am ajuns.Oricum,garniturile alea sunt foarte proaste.Ale mele s-au rupt dupa 4-5ani, desi nu am umblat niciodata la aeratoare.
|
--------------------
dacia
logan
2011 1,5dci laureate
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 6th May 2025 - 12:33 |