Media Nav Evolution
![]() ![]() ![]() |
Media Nav Evolution
Vickster |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 12 October 18 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan
2018
|
|||
danLaza |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 24 Joined: 1 November 16 ![]() |
Manualul pentru medianav e conceput pentru toate funcțiile pe care acesta le poate face. Dacia nu vine echipata cu multiplexor (numai gama Renault) care sa activeze funcția driving eco.
|
--------------------
Dacia
Sandero Stepway
2016 0,9TCE laureate
- TM65
|
|
bogdan.mihalcea |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 55 Joined: 8 September 15 From: Pitesti ![]() |
salut. o problema am si eu cu update harti pt un meedia nav evolution. versiune soft 9.1.3. facut toti pasii indicati in prezentarea dacia, insa programul m.n.tool da eroare (care persista de aprox 3 saptamani "serviciu indisponibil"). precizez k sunt inca in cele 90 zile de update gratuit harti.
|
--------------------
Dacia
Logan
2022
- AG-05-JON
|
|
radiantm |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 73 Joined: 8 December 10 ![]() |
De ce nu atasezi cateva poze cu eroarea.Vezi sa folosesti Dacia Medianav Toolbox si NU Renault medianav Toolbox
Eu am actualizat Medianavul(in perioada gratuita de 90 zile si am actualizat versiunea la 9.1.3 si hartile la 2018Q2) pe 8/9 DEC 2018 si serviciul era 100% functional.Totul a decurs Ok.Trecerea de la v9.1.2 la 9.1.3 a luat putin mai mult timp ,dar hartile(RO si BG) se actualizeaza aproape instant dupa ce faci amprenta. |
--------------------
DACIA LOGAN
LOGAN 1.4MPI LAUREATE+1.0 SCE BLACK&WHITE
1.4(2005) /1.0(2018)
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 08:05 |