Set MOTOR, De care imi recomandati..
![]() ![]() ![]() |
Set MOTOR, De care imi recomandati..
irinel75 |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 284 Joined: 17 June 02 From: VASLUI ![]() |
|
||
--------------------
RENAULT
MEGANE 2
2006
- VS-58-KNX MEGANE SEDAN 2 / 1.5 dci 102CP
|
|||
dj_coma |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 13 Joined: 4 July 05 ![]() |
da banii ca merita. daca are cumva si setul de segmenti de la goetze este excelent. eu am montat asa ceva la motorul de la fosta mea masina si pot sa zic ca nu au fost probleme
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
2007
- CT-86-CJC
|
|
andu911 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
vezi ca mai sunt 10 topicuri despre seturi motor
|
--------------------
-
-
-
|
|
irinel75 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 284 Joined: 17 June 02 From: VASLUI ![]() |
domnu Andu, tocmai am specificat ca am citit pe forum...si nu m-a lamurit nimeni..dj coma, multumesc frumos..deci zici setcar??
|
--------------------
RENAULT
MEGANE 2
2006
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
sti eu am o vorba:ce vrei sa faci cu masina?
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
irinel75 |
![]()
|
sa merg....
![]() |
--------------------
RENAULT
MEGANE 2
2006
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
am zis ,ca multi isi fac setul si dupa aia peste o sapt masina este de vanzare!eu zic sa cumperi de uzina
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
|
andu911 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
|
--------------------
-
-
-
|
|
irinel75 |
![]()
|
gata s-a rezolvat!!! set motor setcar, cu segmenti perfect circle..(am inlocuit pe cei geotze)..si cuzineti federal mogul..acu sa vedem ce iese,,va tin la curent..tre sa mai iau vilbrochenul...
This post has been edited by irinel75: 6 Jan 2006, 08:49 |
--------------------
RENAULT
MEGANE 2
2006
|
|
raresito |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 76 Joined: 8 December 05 From: Cluj-Napoca ![]() |
[quote=irinel75,6 Jan 2006, 08:47]
gata s-a rezolvat!!! set motor setcar, cu segmenti perfect circle..(am inlocuit pe cei geotze)..si cuzineti federal mogul..acu sa vedem ce iese,,va tin la curent..tre sa mai iau vilbrochenul... Hm... Eu cu Perfect Circle am avut o experianta tare nasoala. Mi-am luat set de 1.3 si dupa 200km a inceput sa bata... Toleranta prea mare intre piston si camasa. Ceva de genul 1,1 zecimi, in loc de 5 sau 5 sutimi... Si am mai dus la masurat 2 seturi, tot deperfect circle... la fel erau toate. L-am combinat pe ala de unde le-am luat sa imi dea banii inapoi. In garantie nu am vrut sa il schimb, fiindca as fi avut aceeasi problema. Asa ca.. am recurs la alezat camasi la 1.4, pistoane setcar si segmenti goetze. Reparatia acuma acuma este in curs de desfasurare. |
--------------------
Dacia
1310 TLX
- CJ 45 DAR
|
|
AC |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 569 Joined: 11 March 04 From: Iasi ![]() |
QUOTE(raresito @ 10 Feb 2006, 10:56) ........ Hm... Eu cu Perfect Circle am avut o experianta tare nasoala. Mi-am luat set de 1.3 si dupa 200km a inceput sa bata... Toleranta prea mare intre piston si camasa. Ceva de genul 1,1 zecimi, in loc de 5 sau 5 sutimi... Si am mai dus la masurat 2 seturi, tot deperfect circle... la fel erau toate. L-am combinat pe ala de unde le-am luat sa imi dea banii inapoi. In garantie nu am vrut sa il schimb, fiindca as fi avut aceeasi problema. Asa ca.. am recurs la alezat camasi la 1.4, pistoane setcar si segmenti goetze. Reparatia acuma acuma este in curs de desfasurare. Aoleu, eu am perfect circle de vreo 12.000km. Cum ti-ai dat seama de bataie? |
--------------------
Dacia
1310 TX
|
|
raresito |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 76 Joined: 8 December 05 From: Cluj-Napoca ![]() |
[quote=AC,10 Feb 2006, 14:05]
Aoleu, eu am perfect circle de vreo 12.000km. Cum ti-ai dat seama de bataie? Aaa.... stai sa ma gandesc.... cum mi-am dat seama de bataie... ![]() Se aude pur si simplu ca bate... la rece nu ai cum sa nu il auzi, cel putin in halu in care face al meu... cand se incalzeste suna destul de incet.. trebuie sa asculti incet, dar se aude... Sau poti sa iei o cheie inelara, un capat il tii in pumn si pui urechea pe pumn si celalalt capat pe capacu de la culbutori... bataia, daca exista, se aude distinct... ![]() |
--------------------
Dacia
1310 TLX
- CJ 45 DAR
|
|
m_and_trix |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 144 Joined: 18 April 05 From: Bucuresti ![]() |
Recomand setul Prems cu segmenti prems ,segmentii de ungere tip omida .
|
--------------------
AUDI
A4 AVANT
2004 1.9 TDI
- B-989-NLY
|
|
andutzu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 385 Joined: 19 December 04 ![]() |
|
--------------------
Dacia
1310
- PH 23 ALX REMAT Tuning.
|
|
andu911 |
![]()
|
|
--------------------
-
-
-
|
|
andutzu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 385 Joined: 19 December 04 ![]() |
Sa nu ai pretentii la prems ca toate pistoanele sa aiba aceiasi greutate. Ei inca nu au invatat de ce se numeste "set"
|
--------------------
Dacia
1310
- PH 23 ALX REMAT Tuning.
|
|
Taxon |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 136 Joined: 18 March 04 From: galati/ploiesti ![]() |
anul asta se lasa si la mine cu inlocuit set motor.
vad in magazin seturi facute de marcos, in 2 variante: 1. stanat (asta cum e, adica? e setul "normal" sau ce?) 2. tribocotat cu segmenti perfect circle sau goetze, la alegere. la care sa ma arunc? merci de respunsuri. |
--------------------
dacia
1300
1982
- ph-06-vgj ford fusion 2004 - gl-75-chr
|
|
ydaniel |
![]()
|
tribocotat
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
|
diaconuliviu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 5.569 Joined: 17 August 04 From: Space, the final frontiere ![]() |
Nu mai sint topicuri de set motor? Continuati acolo.
http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopic=19533 |
--------------------
Opel
Corsa
2001
- xx Universul si prostia sint infinite.
De a doua sint sigur. SSP,K! |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th June 2025 - 09:30 |