Relatii, hai sa ne ajutam unii pe altii
![]() ![]() ![]() |
Relatii, hai sa ne ajutam unii pe altii
GABONE77 |
![]() ![]()
|
||
![]() el jefe Group: Members Posts: 856 Joined: 9 August 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Sandero
2009 1.6 MPI Laureate
- TPG cine e bun e bun si cand e rau
|
|||
tipitip |
![]()
|
![]() Brotac Group: Members Posts: 112 Joined: 14 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Propunerea ta este super.Dar daca totusi o anumita persoana speculeaza gresit acest lucru !!??
|
--------------------
Renault
Renault
2000
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Aria "Diverse"
Ce scrie sub ea? Scrie asa: "Discutii diverse valabile pentru toate masinile" Pai cum sa fie lumea in stare sa dea sfaturi bune daca nici macar nu e pus unde trebuie Se muta la cafenea. Sau vreti sa facem schimb de sfaturi si idei strict pentru masini? Ca parca am vazut ceva de zugrav.... |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
GABONE77 |
![]()
|
![]() el jefe Group: Members Posts: 856 Joined: 9 August 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(driverx @ 5 Jan 2006, 15:25) Aria "Diverse" Ce scrie sub ea? Scrie asa: "Discutii diverse valabile pentru toate masinile" Pai cum sa fie lumea in stare sa dea sfaturi bune daca nici macar nu e pus unde trebuie Se muta la cafenea. Sau vreti sa facem schimb de sfaturi si idei strict pentru masini? Ca parca am vazut ceva de zugrav.... e ok mut-o la cafenea si atunci stergem si ultimele doua posturi al meu si al tau. |
--------------------
Dacia
Sandero
2009 1.6 MPI Laureate
- TPG cine e bun e bun si cand e rau
|
|
marius80_eugen |
![]() ![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.978 Joined: 9 December 05 From: Bucuresti ![]() |
Si eu sunt de acord cu acest topic . In principiu ar fi super daca fiecare ar spune cam ce stie sa faca si ce-i place sa faca si cum poate sa-i ajute pe altii , in ce domeniu . Acum e foarte adevarat ca unele persoane pot sa profite de acest lucru pentru reclama , dar daca o cenzurati putin , pana la urma nu e prea rau nici acest lucru pentru ca , daca gasesti exact ce ai nevoie , scutesti mult timp, bani si alergatura pentru scopul tau . Tinand cont ca forum-ul este de masini , poate incep sa dea startul cei care se ocupa cu acest domeniu , sau pur si simplu stiu cum sa faca mici modificari , ajustari , reglaje , schimburi piese , ... pana chiar la tuning , de ce nu . Nimeni nu spune ca oamenii lucreaza pe gratis , Doamne fereste , ca si ei consuma timp , rabdare , materiale si multe alte lucruri , dar cat timp spun despre ele , nu cred ca este vre-o problema . Acum eu va spun ce as dori sa-mi montez si eu , bineinteles contra-cost sau cu bere , cum vreti voi , dar vreau treaba serioasa , ca altfel chem protectia forumistului peste voi :
1. vreau montat temporizator normal de Dacie 1310 sau unul mai istet pe circuitul de temporizare existent , astfel incat in momentul in care las stergatoarele pe temporizare , sa pot regla aceasta temporizare din buton . 2. oglinzi incalzite si poate electrice ( ca la Logan ) 3. cateva curatari / inlocuiri pe la motor 4. instalare folie parasolar ( cea dintr-un topic ) 5. folie geamuri ( unde recomandati ? ce preturi ? vreau neaparat autorizatie RAR ) 6. cotiera - instalare 7. un service bun ( pentru operatii de curatare saboti spate , inlocuire , lichid frana , antigel , ulei cutie viteze , ulei motor , aerisire frane , inlocuire freon ... ) Si ar fi multe , dar ... astept idei , contacte si sper ca va fi dat in folosinta topicul Era o idee buna daca va gaseati cativa si faceati un service , iar pentru forum o mica reducere era binevenita . Ar fi fost o afacere infloritoare ! Bafta ! |
--------------------
Reno / de toate
Reno
2003 - 2017
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
QUOTE(marius80_eugen @ 9 Jan 2006, 23:03) Cotiera (daca o ai) ti-o instalez eu . Te costa drumul pana la Bucuresti dus-intors + 1 bere ![]() Glumeam off-course . Ce este asa greu sa bagi 4 holsuruburi (nu stiu daca am zis bine) in plastic ? This post has been edited by kum: 10 Jan 2006, 09:03 |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
ionutctn |
![]()
|
![]() Membru cu TDI Group: Members Posts: 1.373 Joined: 20 November 04 From: Bucuresti ![]() |
Voi incepe prin a felicita initiatorul topicului. Foarte buna initiativa.
Iata mai intai cu ce pot sa ajut: ma pricep foarte bine zic eu sa reglez instalatie GPL. Stiu ca multi au probleme; ii pot ajuta. Cine are nevoie sa ma caute; reglez gratis sau 1 bere. Mai ma pricep si la alte chestii si la masina si alte activitati. Daca mai are cineva ajutorul in anumite domenii si ma pricep no problem (gresie, faianta, termopane, calculatoare ![]() Acum ce as avea nevoie si eu: 1) eu am instalatie GPL si vreau sa imi pun o pompa de benzina electrica din aia in rezervor ca la alea pe injectie e 1,6 mil. Se leaga printr-un releu de far de butonul de la gaz astfel incat pompa sa mearga numai cand masina e data pe benzina, in rest ii taie curentul. In locul celei vechi pun flansa oarba. Eu nu le am neam cu electrica decat sa leg un fir si becuri etc etc dar din astea mai complicate imi prind degetele; 2) vreau sa imi iau un alternator BOSCH de VW Golf de la dezmembrari. La fel fiind parte de electrica sa ma ajute cineva sa il adaptez. This post has been edited by ionutctn: 10 Jan 2006, 11:14 |
--------------------
Dacia
1310
1998 Skoda Superb Elegance
People who say it cannot be done, should not interrupt those who are doing it. |
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
|
--------------------
Tedei
-
-
|
|
marius80_eugen |
![]() ![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.978 Joined: 9 December 05 From: Bucuresti ![]() |
Pai hai sa mai dau un imbold ! Daca aveti probleme cu calculatorul ( de orice natura ) , va ascult si incerc sa va ajut cu orice pot !
P.S. Merci kum , dar drumul e cam dublul cotierei ![]() ![]() |
--------------------
Reno / de toate
Reno
2003 - 2017
|
|
little sam |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 40 Joined: 3 January 06 ![]() |
Salut!Pt. marius_eugen80 treaba cu folii autorizate de RAR e cam naspa:am vrut sa pun eu la firma specializata si autorizata de RAR(cica).Treaba sta cam asa vrei sa pui e legal,ti-ai pus e ilegal
![]() |
--------------------
logan
preferance
- CT-62-SMA Nu avem si nici nu dam.[COLOR=blue]
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th July 2025 - 22:03 |