DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Relatii, hai sa ne ajutam unii pe altii

GABONE77
post 5 Jan 2006, 13:57
Post #1

el jefe

Group: Members
From: Bucuresti

M-am gandit sa deschid topicul asta ca un fel de mana de ajutor acordata unii altora. Mai precis daca putem sa ne indrumam cand avem nevoie de ceva. X cauta un zugrav ii recomanda Y si tot asa. Ma gandesc ca e util.

Si pt inceput deschid eu seria cautand pe cineva sa imi schimbe si mie becul ala de la bricheta. Precizez ca am o Solenza. Astept infrigurat ca cineva sa imi acorde o mana de ajutor.

Si sper sa fie un topic util.

--------------------
Dacia Sandero 2009 1.6 MPI Laureate - TPG
cine e bun e bun si cand e rau
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
tipitip
post 5 Jan 2006, 14:12
Post #2

Brotac

Propunerea ta este super.Dar daca totusi o anumita persoana speculeaza gresit acest lucru !!??

--------------------
Renault Renault 2000
+
driverx
post 5 Jan 2006, 14:25
Post #3

--- Membru cu ralanti ---

Aria "Diverse"
Ce scrie sub ea? Scrie asa: "Discutii diverse valabile pentru toate masinile"
Pai cum sa fie lumea in stare sa dea sfaturi bune daca nici macar nu e pus unde trebuie

Se muta la cafenea. Sau vreti sa facem schimb de sfaturi si idei strict pentru masini? Ca parca am vazut ceva de zugrav....

--------------------
Mitsubishi Lancer 2008
Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
+
GABONE77
post 5 Jan 2006, 14:46
Post #4

el jefe

QUOTE(driverx @ 5 Jan 2006, 15:25)
Aria "Diverse"
Ce scrie sub ea? Scrie asa: "Discutii diverse valabile pentru toate masinile"
Pai cum sa fie lumea in stare sa dea sfaturi bune daca nici macar nu e pus unde trebuie

Se muta la cafenea. Sau vreti sa facem schimb de sfaturi si idei strict pentru masini? Ca parca am vazut ceva de zugrav....
*

e ok mut-o la cafenea si atunci stergem si ultimele doua posturi al meu si al tau.

--------------------
Dacia Sandero 2009 1.6 MPI Laureate - TPG
cine e bun e bun si cand e rau
+
marius80_eugen
post 9 Jan 2006, 23:03
Post #5

Membru autentic

Si eu sunt de acord cu acest topic . In principiu ar fi super daca fiecare ar spune cam ce stie sa faca si ce-i place sa faca si cum poate sa-i ajute pe altii , in ce domeniu . Acum e foarte adevarat ca unele persoane pot sa profite de acest lucru pentru reclama , dar daca o cenzurati putin , pana la urma nu e prea rau nici acest lucru pentru ca , daca gasesti exact ce ai nevoie , scutesti mult timp, bani si alergatura pentru scopul tau . Tinand cont ca forum-ul este de masini , poate incep sa dea startul cei care se ocupa cu acest domeniu , sau pur si simplu stiu cum sa faca mici modificari , ajustari , reglaje , schimburi piese , ... pana chiar la tuning , de ce nu . Nimeni nu spune ca oamenii lucreaza pe gratis , Doamne fereste , ca si ei consuma timp , rabdare , materiale si multe alte lucruri , dar cat timp spun despre ele , nu cred ca este vre-o problema . Acum eu va spun ce as dori sa-mi montez si eu , bineinteles contra-cost sau cu bere , cum vreti voi , dar vreau treaba serioasa , ca altfel chem protectia forumistului peste voi :
1. vreau montat temporizator normal de Dacie 1310 sau unul mai istet pe circuitul de temporizare existent , astfel incat in momentul in care las stergatoarele pe temporizare , sa pot regla aceasta temporizare din buton .
2. oglinzi incalzite si poate electrice ( ca la Logan )
3. cateva curatari / inlocuiri pe la motor
4. instalare folie parasolar ( cea dintr-un topic )
5. folie geamuri ( unde recomandati ? ce preturi ? vreau neaparat autorizatie RAR )
6. cotiera - instalare
7. un service bun ( pentru operatii de curatare saboti spate , inlocuire , lichid frana , antigel , ulei cutie viteze , ulei motor , aerisire frane , inlocuire freon ... )
Si ar fi multe , dar ... astept idei , contacte si sper ca va fi dat in folosinta topicul
Era o idee buna daca va gaseati cativa si faceati un service , iar pentru forum o mica reducere era binevenita . Ar fi fost o afacere infloritoare ! Bafta !

--------------------
Reno / de toate Reno 2003 - 2017
+
kum
post 10 Jan 2006, 09:01
Post #6

Banat

Group: Banned
From: Galati

QUOTE(marius80_eugen @ 9 Jan 2006, 23:03)
6. cotiera - instalare
*

Cotiera (daca o ai) ti-o instalez eu . Te costa drumul pana la Bucuresti dus-intors + 1 bere radmasa.gif
Glumeam off-course . Ce este asa greu sa bagi 4 holsuruburi (nu stiu daca am zis bine) in plastic ?

This post has been edited by kum: 10 Jan 2006, 09:03

--------------------
Laguna 2.0T 2006 - GL-15-...
Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
+
ionutctn
post 10 Jan 2006, 10:11
Post #7

Membru cu TDI

Voi incepe prin a felicita initiatorul topicului. Foarte buna initiativa.
Iata mai intai cu ce pot sa ajut: ma pricep foarte bine zic eu sa reglez instalatie GPL. Stiu ca multi au probleme; ii pot ajuta. Cine are nevoie sa ma caute; reglez gratis sau 1 bere. Mai ma pricep si la alte chestii si la masina si alte activitati. Daca mai are cineva ajutorul in anumite domenii si ma pricep no problem (gresie, faianta, termopane, calculatoare radmasa.gif orice se poate).
Acum ce as avea nevoie si eu:
1) eu am instalatie GPL si vreau sa imi pun o pompa de benzina electrica din aia in rezervor ca la alea pe injectie e 1,6 mil. Se leaga printr-un releu de far de butonul de la gaz astfel incat pompa sa mearga numai cand masina e data pe benzina, in rest ii taie curentul. In locul celei vechi pun flansa oarba. Eu nu le am neam cu electrica decat sa leg un fir si becuri etc etc dar din astea mai complicate imi prind degetele;
2) vreau sa imi iau un alternator BOSCH de VW Golf de la dezmembrari. La fel fiind parte de electrica sa ma ajute cineva sa il adaptez.

This post has been edited by ionutctn: 10 Jan 2006, 11:14

--------------------
Dacia 1310 1998
Skoda Superb Elegance
People who say it cannot be done, should not interrupt those who are doing it.
+
pastrama
post 10 Jan 2006, 21:43
Post #8

scursura umana

From: Ct

QUOTE(marius80_eugen @ 9 Jan 2006, 23:03)
Era o idee buna daca va gaseati cativa si faceati un service , iar pentru forum o mica reducere era binevenita . Ar fi fost o afacere infloritoare ! Bafta !
*

Asta da idee!!! Ar fi excelent daca s-ar indeplini dorinta lui Marius.

--------------------
Tedei - -
+
marius80_eugen
post 13 Jan 2006, 02:03
Post #9

Membru autentic

Pai hai sa mai dau un imbold ! Daca aveti probleme cu calculatorul ( de orice natura ) , va ascult si incerc sa va ajut cu orice pot !

P.S. Merci kum , dar drumul e cam dublul cotierei radmasa.gif ! Eu am scris cam ce vreau sa-mi fac . Am dat prin targ la Vitan de unul ca mi-a montat prelungitoare de spoilere + praguri + proiectoare + alte cateva chestii ... si ii duc dorul ... smile.gif Bye !

--------------------
Reno / de toate Reno 2003 - 2017
+
little sam
post 25 Jan 2006, 13:38
Post #10

Membru incepator

Salut!Pt. marius_eugen80 treaba cu folii autorizate de RAR e cam naspa:am vrut sa pun eu la firma specializata si autorizata de RAR(cica).Treaba sta cam asa vrei sa pui e legal,ti-ai pus e ilegal ohmy.gif .Ce e neplacut este faptul ca iti pui si costa sa stii:cam 3 mil. ajungi la RAR iti zic aia ca e interzis si ca sa nu faca figuri dai o mica spaga.Dar asta e :traim in Romania si restul se stie.

--------------------
logan preferance - CT-62-SMA
Nu avem si nici nu dam.[COLOR=blue]
+
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 18th July 2025 - 22:03
Forum Renault